Hakkımı aradığım için suçlu oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kol kırılır yen içinde kalırcılar onlar boşver, doğru olanı yapmışsın sen, hep mutlu olun inşallah

annenız babanız dıyor sandım
dıs kapının mandalı onlar ne takıyorsunuz kafanıza bosverın
oyle ınsanlar boyle cocuk yetıstırır sasırmadım zaten . erkektır yapar sen sus otur dıyen zıhnıyetden sadık bır cocuk yetıstırmelerı beklenemezdı her cocuk aılenın aynasıdır

zararın neresınden donersenız kardır bunca zaman bılmeden adam yerıne koyduuz bundan sonra o sahıs layıgını bulsun sızde sıze yakısan hayatı surersınız

adınıza sevındım boyle bırınden kurtuldugunuz ıcın

Benim yoğurdum ekşi der mi eski eş kişisi ve ailesi demez tabi kulak asmayın cevap vermeye bile tenezzül edip yormayın kendinizi. Ne densiz insanlar var ya

Hayır birde öyle bi konuma getiriyorlar ki sanki ben aldattım da o haklı.. Neymiş çocuk varmıs arada kadın fedakarlık yaparmış.. Yok öyle bi dünya artık
siz biraz sorguluyo musunuz kendinizi sanki? Yoksa bana mı öyle geldi? Yani insan bu kadar boş lafa söze başka niye canını sıksın ki? Yaa bi s.git allasen diyemediniz mi?

İyi, yeni karısı onu aldatırsa sussun otursun, madem ki doğrusu bu...
Böyle bir adamı rolmodel almayacak oğlunuz. Bence böyle dusunun, şükredin. Umarım iyi bir para alırsiniz bu davadan

İçimde şüphe var calısırken o da benı aldatmıs olabılır dıyomus herkese.. İspat nerde dediklerinde de yok ama ıcımde kurt benı yıyo dıyomus

siz biraz sorguluyo musunuz kendinizi sanki? Yoksa bana mı öyle geldi? Yani insan bu kadar boş lafa söze başka niye canını sıksın ki? Yaa bi s.git allasen diyemediniz mi?

Sorgulamadım ama ne bileyim canım da sıkılmadı değil

Sorgulamadım ama ne bileyim canım da sıkılmadı değil
canını sıkacak ne var ki bunda yani zaten sana o kötülüğü yapan bunu yapmaz mı sandın. Adamın zihniyeti bozuk zaten baksana en ufak bi hatan olsa sana çamur bile atar hiç çocuğumun annesi demeden. Ve Sen densizlerin söylediklerini neden bu kadar önemsiyosun onu anlayamıyorum ben?

Çocuğunun geleceği için ne var ne yok al acıma yoksa onun hakkını daha çooook başkalarıyla yer ilerde pişman olursun
İnşallah kurtulursun dik dur lütfen onları da dinleme yerinde olsam ben konusmazdım bile hukuki acıdan avukatına danıs gerekliyse sadece cocuk konusun telefonda sen muhatap olma bile tabi cocugun kac yasında bilmiyorum

elbette sizi suçlayacaklar. klasik yavuz hırsız ev sahibini bastırır hikayesi.

Ailene büyük saygı duydum.

Hem suçlu hem güçlü diyoruz biz ona . Muhatap olma o mesajlaşmaları da kanıt olarak kullan , sakın altta kalma. Ne demek susup oturup kabullenmek , bi bayan yapınca kurşunlar bıçaklar konuşuyo , erkekler yapınca erkekmiş olurmuş oluyo. Kusura bakmasınlar erkeğinde o....pusu var.

Eşin ve ailesi tabi sus pus, herşeyi sineye çeken isteyecek.
Ailen yanında olduğu için çok şanslısın.
Kimse aldatılmayı hak etmiyor.
Aldatan da kesinlikle affedilmeyi hak etmiyor.
Emin ol affetsen ömür boyu huzursuz bir evlilik sürdüreceksin.

Gerizekalı ve cahil insanlar onlar.Aldırma.Bilerek öyle söylüyorlar.

+100
Ek olarak
Aldatmak normal bir ahlaki davranis degildir.
Kimileri esinin bunu normallestirmesini ister ve bazilarinin istegi basarili olur cunku esleri kabullenir ki kendi rizalari varsa kendi tercihleridir.

Esiniz sizi aldattiginda ses cikarmayip duzenini bozmasaydiniz sizden iyisi olmazdi.

O aile zaten biraz şeref haysiyet sahibi olsaymış oğulları böyle olmazmış..

Sen de ver veriştir pisliğinizde boğulun de kapat ne moralini bozuyorsun.
Bu tip konularda çirkefleşmeyen taraf yoktur. Onlardan birini yaşıyorsun..

Affet sus diyenler nasıl gurur haysiyet sahibi olunur bilmezler. Cesaretleri yoktur herkesten de onu beklerler..

Sacmaliyorlar bosver.

Ailen arkandaymis

Sakin donme

Birak konussunlar
Sen yeni hayatina odaklan

eski eş adam olsaymış da öyle ağzını açsaymış.onun dedikleri bir kulağından girsin diğer kulağından çıksın.yüzsüzlüğün dik alası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…