- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Sence her geçen çirkin olaydan en çok kim etkilenecekÇocuk bilsin demedim ki ben.
Eski eş ve ailesi...
Önemli mi onlar:)) ne umursuuorsun "eski "eş işte ve onun ailesi "onun ":)Eski eş ve ailesi...
Duymayacaksın canım , hem suçlu hem güçlüler. Eskı esının aılesıne ahlaksız bır çocuk yetıstıklerı ıcın onları tebrık etmelısın, ve onlarıda bu kadar genıs mesheplı olduğu ıcın tebrık et lütfenEski eş ve ailesi...
Evlenip hayatınızı adayıp üzerine birde çocuk dünyaya getirmişsiniz kıymetinizi bilememişti, her haltı yiyip elden ayaktan düşüp size sığındığında mı kıymet bilecekti.En başından kimse bilmeseymıs sussaymısım eski eşim benım kıymetimi anlarmış. Bunu da kendisi söylüyor ama ben rezil etmişim
Artık eş tarafından bu duyumların seni rahatsız etmemesi gerekiyor Puxhu; ne umuyordun? Seni aldatan adamın "Adam gibi" yediği naneyi sindirmesini mi? Bunu yapan adamdan adamlık mı bekledin? Son ışık mı görmek istedin?
İnsanız, sorularım kalbini kırmasın dan diye sordum; empati ile yaklaşıyorum ki ben sakin kalmakta da zorlanırdım. O kadar zaman aynı yastığa baş koyduğum adam, suratıma gülen ailesi şimdi böyle aptal saptal konuşsa, yüzlerine küfrü yerlerdi ilk karşılaşmada. Ama neye yarardı demek var... İçini buralarda dök arkadaşım, biz dinleyelim ama diğer taraf seni içine içine daha yaralayamamalı. Boş konuşmalar bunlar. "Hee" denilip baştan savılası şeyler. Gerçekten, ışıksızdan ışık bekleme.
Ey allahimm yarabbim hem suclu hem guclu.. bence en dogru karari vermissin.. yok oyle erkektir yapar susacaksin ne demek..!! Cok zor bir surec Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah ailen yaninda sen ogluna saril o yardimci olucaktir bu zor sureci atlatmana..Günaydın arkadaşlar
Konuya nasıl gireceğimi de bilmiyorum ama şöyle ki; aldatıldım. Şüphelerim hep vardı fakat kanıt delil pek yoktu. Bi akşam evde otururken kanıtların alası elime geldi aldatıldığım şahıs numaramı alıp fotoğraflar videoları bana gönderdi. Görünce tabi bir şok hali geçirdim.. Konustum neler yasadıklarını birebir dinledim.. 1 hafta benım için çok zor gectı 48 kg kadar düştüm falan neyse.. Oğlumu da alıp ailemin yanına geldim.. Bosanma davası actım maddi manevi zina sebebiyle..
Şimdi beni suclama sebepleri ilk öğrendiğim anda susmam lazımmış erkekmiş ne varmıs yaparmış o beni bırakmamıs ben onu bırakmışım.. Aynı şeyi ben yapmıs olsam 7 sülalem duyardı.. Eski eş kişiside eger ben olayın üstünü kapatıp otursaymısım şuan iyi olabilirmişiz.. Bana oğlumuzu düşünerek hareket et dedi.. Pardon sen düşündün mü oğlunu naneleri yerken.. Velhasılkelam özetle hakkımı aradığım için ben suclu oldum..
Ailem arkamda sonuna kadar hakkımı savunmamı istiyorlar ama böyle çatlak sesler cıkınca da ister istemez canım sıkılıyor. Anlatmak istedim sizlere de.. Bakalım daha nelerle suçlanıcam...
Sanırım biraz da olsa pişman olur demiştim ama yok yanılmışım her zamanki gibi..
O beklentiyi en "Yapmam, beklemem" diyen insan bile bir parça yapar çünkü arada çocuk var. Onun hatırına insanca davranır, saygıyla bitirilir bu mevzu diye olgunluk beklemen gayet doğal. Pişmanlık da görmek istersin elbette, insan, nefsine ister. Hakkın da. Ama bunları, bu tiplerden alamazsın. Boşver.
Hayat bundan sonra gülsün sana. Sen duruşunla devirirsin onları. Onlar da kendi ağızlarıyla battıkça batarlar. Millet salak değil, şöyle biri konuşsa benim yanımda "O da affediverseydi, çocuk var arada, erkektir neticede" filan, "Senin sütü bozuk oğlunu elin kızı niye çeksin?" derim. Merak etme, kendi kafalarına uygun 3-5 cahil kadar konuşur susarlar.
O 2. Kadın da utanmadan fotoğraf ve video mu yolladı size?
Sizi boşatıp kendi evlenmeyi düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?