- 9 Eylül 2008
- 1.054
- 842
- 683
- Konu Sahibi kiskanckiz
amin canım sıkıntılı günler geçirdik ama bitti şükürAllah korumuş gerçekten başına silah dayamak ne demek ya? Allah bir daha yaşatmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım sıkıntılı günler geçirdik ama bitti şükürAllah korumuş gerçekten başına silah dayamak ne demek ya? Allah bir daha yaşatmasın.
nasıl bu kadar "dikkat" çekmeyi başardınız da bütün ilçenin tek konuşacağı konu siz oldunuz ?
evet yaa batıdaki insan anlayamıo cidden.. batıda bi kızı görürsün, beğenirsin geçer gider sen unutursun..buralarda bi kızı beğendiysen başka yol olmadığı için o kız hergün o yoldan geçecektir..sen de ona dikkat edersin... ilk günden adını öğrenirler...çalıştığın yeri öğrenirler... bankacı, telefoncu arkadaşlarından numaranı öğrenirler...ben de küçük bi ilçede yaşıyorum güneydoğuda. buralar böyle yerler... azıcık farklıysanız her daim yapılır dedikodunuz.
ispat yok..ispat da sözle yani... ses kaydı olacak hali yok sonuçta... zaten ben bi sonuç çıksın istemiyorum.tek istediğim, yanlarına kar kalmaması...hiç tanımadıkları bi kız hakkında okey masasında şunla çıkmış, bunla takılmış diye konuşup ertesi gün sınıfta öğrencilerine ahlak dersi vermesinler... bi tebligat, bi celp, bi uyarı da gelse..azcık canları da sıkılsa yeter bana...ve nereye başvurmalıyım bilmiyorum? emniyete mi gitmeliyim?dedikodu için dava açılır ama ispatı var ise açılır . Yoksa açamazsınız açsanız bile kaybedersiniz .
tabii ki sevgilim değil... milletin burada inanın işi gücü yok... tüm dertleri kim kimle nerede....Neresi burasi? Cok merak ettim. Neden siz yani? Insanlarin işi gücü yok mu? Acaba sevgiliniz mi millete iğrenç şeyler anlatiyor?
Hic belli olmaz bu işler.
ok teşekkür ederim öğrenmek istediğim sadece buydu..ve evet eğer evli değilseniz..doğudaysanız...batıya gitmek için puan vb.koşulları sağlama için 5 yıl lazım..keyfimizden kalmıyoruz...ayrıca her doğulu da kötü olmuyor...o arkadaş bana öyle yorumlar yapıyor zaten hep...ahayata bakışı bu tarz demek ki diyip susuyorum ama size teşekkürlerbır oğretmen ıcın batıya gıtmenın zorlugunu bılıyor musunuz kı bılmeden yazıyorsunuz????? o işler okadar kolay olmuyo....bu arada öğretmen degılım ama bılıyorum sızıde arastırmaya davet edıyorum...çok ayıp hoşunuza gıdıyor ne demek....
konu sahıbı arkadasım hukukı olarak yardımcı olayım....Savcılığa suc duyurusunda bulunabılırsın....tanık olmasa bıle hıç olmazsa Savcı ıfadeye cagırır gözlerı korkar
işte burda bile görmeden etmeden ve derdimi anlatmama rağmen milleti haklı bulanlar var..ve kalkıp hala kimbilir naptın deniliyor? ..bişey yapmasan da oluyor işteAnadolu insaninin ne kadar dedikoducu olduğunu bilmiyormus gibi bir de ateş olmayan yerden duman çıkmaz yazmislar. Biri de nasıl dikkat çektin yazmış .kuyruk sallama demek istemiş. Ne kadar dar düşünceli insanlar
Millet kafayi yemiş.
Yorumlarında o köyden farki yok bence.
ben de onu diyorum ya.... ateş olmayan yerden duman çıkmaz...cık cık cık..kimbilir ne yaptın diyorlar... inanamıyorum .ben ne amaçla konu açtım...2 tane soruma karşılık gelen cevap aldım..gerisi aynı iftira..aynı hakaret... sanki ben ay ben çok güzelim dedim...sanki böyle bir iddiam oldu.. ikinci kez üzüldüm şuan ve konumun kapatılmasını rica ettim yöneticiye
tebrik ederim tam benim fikirlerimYa biz hala mini etek giyen kızı sindiremeyen bir toplumuz, burada bile kadınlar "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye yorum yaparken ne bekliyorsunuz ki. Hiç şaşırmadım. Buraya biri gelip tecavüze uğradım diye konu acsa yorum yapanların %70i sen mi kuyruk salladın, dekolte mi giydin, gece mi çıktın, alkol mü aldın der kadını suclar. Bu zihniyetle Türk kadınları daha coooook ezilir... bu zihniyete de bu muamele Müstehak!!!!
nıye zor yahu zorunlu çalışma süresi tamamlanınca tayin hakkı doğar ne demek batıya gitmek zordur, nerdeyse 3 yıldır oralı sevgilisiyle berabermiş, atanır atanmaz bulmadıgına göre baya süre orada çalışıyor , tayin hakkı illaki vardır, ben öyle hissettim konu sahibini diğer konularından tanıyorum çok göz önünde olmak hoşuna gidiyor devamlı her konuda dilinde yok ona çicekler geliyormuş bilmem ne. hayır yani doğuda hiç görev yapan arkadaşımız olmasa inancaz. ne hikmetse konu sahibine bir ilgi bir ilgi , bütün ilçedeki insanlar işi gücü bırakmış konu sahibini konuşuyor..
ç
ok teşekkür ederim öğrenmek istediğim sadece buydu..ve evet eğer evli değilseniz..doğudaysanız...batıya gitmek için puan vb.koşulları sağlama için 5 yıl lazım..keyfimizden kalmıyoruz...ayrıca her doğulu da kötü olmuyor...o arkadaş bana öyle yorumlar yapıyor zaten hep...ahayata bakışı bu tarz demek ki diyip susuyorum ama size teşekkürler