• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakkımda dedikodu uyduranlara dava açma hakkım var mı?

erkeklerin dedikodusu daha pistir ne adamlar gördüm ben kankası diye takıldığı kardeşim dediği kızın ardından kaşar bu yeaaa diye konuşan.ayarsız adam çok ,bide uzanamadığı ciğer varsa belatından vurur bunlar.güzelsen bekarsan yalnızsan çevrende böyle bir kaç it varsa oluyor böyle şeyler allah kimseye yaşatmasın

Ya biz hala mini etek giyen kızı sindiremeyen bir toplumuz, burada bile kadınlar "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye yorum yaparken ne bekliyorsunuz ki. Hiç şaşırmadım. Buraya biri gelip tecavüze uğradım diye konu acsa yorum yapanların %70i sen mi kuyruk salladın, dekolte mi giydin, gece mi çıktın, alkol mü aldın der kadını suclar. Bu zihniyetle Türk kadınları daha coooook ezilir... bu zihniyete de bu muamele Müstehak!!!!

Ya Allah aşkına yani orada hiç güzel, genç kız yok bir tek sizsiniz tüm ilçe sizi konuşuyor, sokaklardaki gençlerden tutun, kahvede okey masalarına kadar sizin konunuz geçiyor vay bee. Peki siz bunları nereden öğrendiniz. Kim dedi hakkında konuşuyorlar diye arkadaşların olsa herhalde sokak da bağıra bağıra konuşmuyorlardır bunları ya da arkadaşların kahveye takılmıyor dimi bu kadar ayrıntılı biliyorsunuz söylenenleri neden hiç tanımadıkları, işinden evine giden biri için bu kadar iftira atılsın ben hiç duymadın Türkiye'nin çeşitli yerlerinde arkadaşlarım var hem de çok güzel kızlar ama hiç yaşamadılar yani. Eski konunuzda da okulunuza çiçekler, ayıcıklar geldiğini söylemiştiniz siz bunları kabul eder ,kim göndermiş diye arkasını aramaz,ağızlarının payını vermezseniz tabii ki dedikodu olur. hem de okula arkadaşlarınızın yanında hediyeler gelirse durup dururken gelir mi gerçi ona da inanmıyorum, kim kişinin çalıştığı yere hediyeler gönderir ve neden kabul ettiniz madem rahatsızsınız ,neden araştırmadınız, gönderen kişinin zaten sizden beklentisi vardır ismini yazar neden onlara kızmadınız. Herkes sizin peşinizden koşuyor evet evet o ilçede hiç kız kalmamış analar hep erkek doğurmuş. Bir de o kadar güzelsiniz, dikkat çekiyorsunuz ama erkek arkadaşınızı çok kıskanıyorsunuz güzel olan hediyelere boğulan birinin öz güvenin tavan olması lazım neden kıskanıyorsunuz sevgilinizi o zaman o kadar. Ne güzellikmiş koskoca ilçeyi birbirine katmışsınız yakında da konu açar benim için kavga ettiler filan yazarsınız. Güzel olan hiçbir arkadaşımdan hiç güzelim etrafı etkiliyorum sözünü duymadım hatta o kızlar güzelliklerin farkında olduklarında çevrelerine bile bakmazlar her hareketi yanlış anlaşılır diye hem erkek arkadaşım var görüyorlar vazgeçtiler artık demiştiniz sevgilisi olan insana hem de 3 senedir bir de o kadar küçük bir yerse neden böyle şeyler söylensin ne alaka. Şikayet etseniz de tanıdığınız yok kimden duydunuz o bile belli değil kimler söylüyor direkt isim de yok gidip kimden şikayet edeceksiniz tüm mahalle tüm kahve hatta tüm erkekler deyin oldu olacak hepsini karakola çektirin bak canım ben öyle birşey demedim iftira der çıkarlar senin de adın daha çok çıkar.

Son düzenleme:
pardonda bu kadar laf olması için siz ne yaptınız ki millet işi gücü bırakıp ilçede bir tek kız siz kalmışsınız gibi lafınızı ediyor

Bende ogretmenim. 3 yil guneydoguda calistim. Orda bi bayan toplum icinde davranislarina cok dikkat etmeli. Cunku insanlarin gozu uzerinde.Daha onceki konularini okudum. Sevgilinle gece evde film izlerken kapi calinip cicekler gelmisti falanSen erkek arkadasini gece gunduz evine alirsan bunu goren insanlar dedikodunu yapar. ben oralarda yasadim biliyorum. Bi insan ustelik de ogretmen nerde nasil davranacagini bilmeli. Adın cıkmış senin resmen..

nasıl bu kadar "dikkat" çekmeyi başardınız da bütün ilçenin tek konuşacağı konu siz oldunuz ?

haklısınız ben de olsam böyle derdim... ama inanın mesele sadece biraz giyinmeyi sevmem... batıda kimsenin dönüp bakmayacağı kadar normal giyinirim ve kesinlikle açık bir yerim de yoktur..ama topuklu ayakkabıyı severim..saçlarım hep uzun,dalgalı ben de hep makyajlıyımdır... ve sırf bu sebeple sanırım beni ucuz insan sananlar çok... öyle boya küpü de değilimdir... fondoten kullanmam mesela... yani öyle acayip frapan bi havam da yok.( ayrıca tek konuşuluan ben değilim tabii ki...ama en çok konuşulanlardan biriyim malesef... bundan keyif alıo gibisin diyenleri de Allaha havale ediyorum herkese tek tek cevap veremedim ama yazanlar olmuştu sanırım.

ben de küçük bi ilçede yaşıyorum güneydoğuda. buralar böyle yerler... azıcık farklıysanız her daim yapılır dedikodunuz.
evet yaa batıdaki insan anlayamıo cidden.. batıda bi kızı görürsün, beğenirsin geçer gider sen unutursun..buralarda bi kızı beğendiysen başka yol olmadığı için o kız hergün o yoldan geçecektir..sen de ona dikkat edersin... ilk günden adını öğrenirler...çalıştığın yeri öğrenirler... bankacı, telefoncu arkadaşlarından numaranı öğrenirler...

dedikodu için dava açılır ama ispatı var ise açılır . Yoksa açamazsınız açsanız bile kaybedersiniz .
ispat yok..ispat da sözle yani... ses kaydı olacak hali yok sonuçta... zaten ben bi sonuç çıksın istemiyorum.tek istediğim, yanlarına kar kalmaması...hiç tanımadıkları bi kız hakkında okey masasında şunla çıkmış, bunla takılmış diye konuşup ertesi gün sınıfta öğrencilerine ahlak dersi vermesinler... bi tebligat, bi celp, bi uyarı da gelse..azcık canları da sıkılsa yeter bana...ve nereye başvurmalıyım bilmiyorum? emniyete mi gitmeliyim?

Neresi burasi? Cok merak ettim. Neden siz yani? Insanlarin işi gücü yok mu? Acaba sevgiliniz mi millete iğrenç şeyler anlatiyor?
Hic belli olmaz bu işler.
tabii ki sevgilim değil... milletin burada inanın işi gücü yok... tüm dertleri kim kimle nerede....:(

ç
bır oğretmen ıcın batıya gıtmenın zorlugunu bılıyor musunuz kı bılmeden yazıyorsunuz????? o işler okadar kolay olmuyo....bu arada öğretmen degılım ama bılıyorum sızıde arastırmaya davet edıyorum...çok ayıp hoşunuza gıdıyor ne demek....
konu sahıbı arkadasım hukukı olarak yardımcı olayım....Savcılığa suc duyurusunda bulunabılırsın....tanık olmasa bıle hıç olmazsa Savcı ıfadeye cagırır gözlerı korkar
ok teşekkür ederim öğrenmek istediğim sadece buydu..ve evet eğer evli değilseniz..doğudaysanız...batıya gitmek için puan vb.koşulları sağlama için 5 yıl lazım..keyfimizden kalmıyoruz...ayrıca her doğulu da kötü olmuyor...o arkadaş bana öyle yorumlar yapıyor zaten hep...ahayata bakışı bu tarz demek ki diyip susuyorum ama size teşekkürler

Anadolu insaninin ne kadar dedikoducu olduğunu bilmiyormus gibi bir de ateş olmayan yerden duman çıkmaz yazmislar. Biri de nasıl dikkat çektin yazmış .kuyruk sallama demek istemiş. Ne kadar dar düşünceli insanlar
işte burda bile görmeden etmeden ve derdimi anlatmama rağmen milleti haklı bulanlar var..ve kalkıp hala kimbilir naptın deniliyor? ..bişey yapmasan da oluyor işte

Millet kafayi yemiş.
Yorumlarında o köyden farki yok bence.

ben de onu diyorum ya.... ateş olmayan yerden duman çıkmaz...cık cık cık..kimbilir ne yaptın diyorlar... inanamıyorum .ben ne amaçla konu açtım...2 tane soruma karşılık gelen cevap aldım..gerisi aynı iftira..aynı hakaret... sanki ben ay ben çok güzelim dedim...sanki böyle bir iddiam oldu.. ikinci kez üzüldüm şuan ve konumun kapatılmasını rica ettim yöneticiye:(

İste boyleleri sizin oradakiler de..
Benim cevrem de ayni iki makyaj yapsam bir topuklu giysem kimin ilgisini cekcen ceylin diye bagirirlar.
Ki bunlari yapan da kapıdan burnunu cikarmayan tipler sanki.
Her hafta baskasina asik olup onun için ölen bile elaleme iftira atiyor ya kendi on numara gibi..
Yazik...
ben de onu diyorum ya.... ateş olmayan yerden duman çıkmaz...cık cık cık..kimbilir ne yaptın diyorlar... inanamıyorum .ben ne amaçla konu açtım...2 tane soruma karşılık gelen cevap aldım..gerisi aynı iftira..aynı hakaret... sanki ben ay ben çok güzelim dedim...sanki böyle bir iddiam oldu.. ikinci kez üzüldüm şuan ve konumun kapatılmasını rica ettim yöneticiye:KK43:

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyenleri gerçekten anlamıyorum. Bizim de doğuda yaşadığımız dönemler oldu annem öğretmen olduğundan, babam İstanbul'da çalışmak zorundaydı. Annem benim öğretmenimdi ayrıca yani günün görmediğim bir vakti yoktu, bütün gün bizimle ilgilenirdi babamla konuşmak dışında biriyle konuşma amaçlı doğru düzgün elinde telefon dahi görmedim. Buna rağmen gecenin bir körü gizli numaradan arayıp telefonlarda aşk şarkıları mı dinletilmedi kadına, kapıdan mektup mu atılmadı, dulmuş burdan biriyle evlenicekmişler mi konuşulmadı. İki çocuk annesi din kültürü öğretmeni bir kadından bahsediyorum. Ki o sürenin çoğunda babaannem de bizimle yaşıyordu. İnsanlara her lafı ağzımıza geldiği gibi söylemeyelim bence, ayıptır.

Ya biz hala mini etek giyen kızı sindiremeyen bir toplumuz, burada bile kadınlar "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye yorum yaparken ne bekliyorsunuz ki. Hiç şaşırmadım. Buraya biri gelip tecavüze uğradım diye konu acsa yorum yapanların %70i sen mi kuyruk salladın, dekolte mi giydin, gece mi çıktın, alkol mü aldın der kadını suclar. Bu zihniyetle Türk kadınları daha coooook ezilir... bu zihniyete de bu muamele Müstehak!!!!
tebrik ederim tam benim fikirlerim
yalnız anlayamadım konu sahibi ne dedi de bu kadar üstüne gidildi,anlattığı şeyler gayet gerçekçi bana göre

ama bazı hanımlar o kadar kompleksli ki, aha ben dikkat cekiyorum dedi,aha ben güzelim dedi diye resmen konu sahibini dovecek kıvama geliyorlar

mahalle hanımablaları yine taşa topa başlamışlar.
küçük mutaassıp yerlerde insanlar insanlarla uğraşmaya daha çok vakit buluyor. bir de kendilerine kurban seçtiler mi, ooh tadından yenmez.

dedikodu hayatında yeterli atraksiyon olmayan boş insanların boş eğlenceleridir. o yüzden bu konu ile kendinizi pek meşgul etmeyin.

nıye zor yahu zorunlu çalışma süresi tamamlanınca tayin hakkı doğar ne demek batıya gitmek zordur, nerdeyse 3 yıldır oralı sevgilisiyle berabermiş, atanır atanmaz bulmadıgına göre baya süre orada çalışıyor , tayin hakkı illaki vardır, ben öyle hissettim konu sahibini diğer konularından tanıyorum çok göz önünde olmak hoşuna gidiyor devamlı her konuda dilinde yok ona çicekler geliyormuş bilmem ne. hayır yani doğuda hiç görev yapan arkadaşımız olmasa inancaz. ne hikmetse konu sahibine bir ilgi bir ilgi , bütün ilçedeki insanlar işi gücü bırakmış konu sahibini konuşuyor..:KK53:

tayın hakkı ayrı bırsey batıya gıtmek ayrı.batının puanları tavan puanlar.kaç sene çalışmak zorunda oralarda yasamak ıçın.ancak çok kotu bır ılçede yıllarca calışırsa puanı yukselır
ayrıca kuçuk ılçelerde ozellıkle memur yalnız bayanların dedıkodusunu yapmaya bayılıyo ınsnalar

ç

ok teşekkür ederim öğrenmek istediğim sadece buydu..ve evet eğer evli değilseniz..doğudaysanız...batıya gitmek için puan vb.koşulları sağlama için 5 yıl lazım..keyfimizden kalmıyoruz...ayrıca her doğulu da kötü olmuyor...o arkadaş bana öyle yorumlar yapıyor zaten hep...ahayata bakışı bu tarz demek ki diyip susuyorum ama size teşekkürler

rıca ederım ALLAH hepınızın yardımcısı olsun.
hukukı sorunuz olursa burdayım

Back