• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakkımda dedikodu uyduranlara dava açma hakkım var mı?

senın konularından tanıyorum, memnun değilsen tayinini çıkar git ordan zorlamı tutuyorlar seni orda, hem rahatsızsın hemde ordan sevgili bulmuşsun , katlan ozman dedikodularada, ben çok rahatsızsam ordan sevgili bulup birde kök salmaya çalışmam , tayinimi çıkarıp gitmeye bakarım, sen batıya bir yere git madem çok dikkat çekme , batıda bir hiç olmaktansa orda böyle konuşulmak hoşuna gidiyordur belkide bilemiycem, dedikoduyu ispat edemessin , adam söylemedim der çıkar işin içinden hatta daha fazla dikkat çekersin daha çok dedikodun yapılır , çok memnunudeğilsen git ordan bi an önce...

bır oğretmen ıcın batıya gıtmenın zorlugunu bılıyor musunuz kı bılmeden yazıyorsunuz????? o işler okadar kolay olmuyo....bu arada öğretmen degılım ama bılıyorum sızıde arastırmaya davet edıyorum...çok ayıp hoşunuza gıdıyor ne demek....
konu sahıbı arkadasım hukukı olarak yardımcı olayım....Savcılığa suc duyurusunda bulunabılırsın....tanık olmasa bıle hıç olmazsa Savcı ıfadeye cagırır gözlerı korkar

bır oğretmen ıcın batıya gıtmenın zorlugunu bılıyor musunuz kı bılmeden yazıyorsunuz????? o işler okadar kolay olmuyo....bu arada öğretmen degılım ama bılıyorum sızıde arastırmaya davet edıyorum...çok ayıp hoşunuza gıdıyor ne demek....
konu sahıbı arkadasım hukukı olarak yardımcı olayım....Savcılığa suc duyurusunda bulunabılırsın....tanık olmasa bıle hıç olmazsa Savcı ıfadeye cagırır gözlerı korkar
Anadolu insaninin ne kadar dedikoducu olduğunu bilmiyormus gibi bir de ateş olmayan yerden duman çıkmaz yazmislar. Biri de nasıl dikkat çektin yazmış .kuyruk sallama demek istemiş. Ne kadar dar düşünceli insanlar

Madem ordasın,amdem küçük bir yer,sen bugün birine dava açsan,sonucu daha da kötü olur.Sadece dedikoduyla kalmazlar bu sefer.Seni daha önceki konundan hatırlıyorum.Evine girip çıkan,seni aşağılayan oralı bir svgilin vardı.Kendisi de bu dedikodulara mazleme çıkartıyor olabilir.Veya insanlar girip çıkarken görüyorlardır,kötü intiba uyandırıyordur.Ve daha önceki konunda yazdığın gibi,isimsiz çiçekleri kabul etmemelisin.Yani doğuda görev yapan,dünya kadar güzel kız var.Biraz da insan bulunduğu ortama göre davranışlarını şekillendirmeli.

nıye zor yahu zorunlu çalışma süresi tamamlanınca tayin hakkı doğar ne demek batıya gitmek zordur, nerdeyse 3 yıldır oralı sevgilisiyle berabermiş, atanır atanmaz bulmadıgına göre baya süre orada çalışıyor , tayin hakkı illaki vardır, ben öyle hissettim konu sahibini diğer konularından tanıyorum çok göz önünde olmak hoşuna gidiyor devamlı her konuda dilinde yok ona çicekler geliyormuş bilmem ne. hayır yani doğuda hiç görev yapan arkadaşımız olmasa inancaz. ne hikmetse konu sahibine bir ilgi bir ilgi , bütün ilçedeki insanlar işi gücü bırakmış konu sahibini konuşuyor..:KK53:

nıye zor yahu zorunlu çalışma süresi tamamlanınca tayin hakkı doğar ne demek batıya gitmek zordur, nerdeyse 3 yıldır oralı sevgilisiyle berabermiş, atanır atanmaz bulmadıgına göre baya süre orada çalışıyor , tayin hakkı illaki vardır, ben öyle hissettim konu sahibini diğer konularından tanıyorum çok göz önünde olmak hoşuna gidiyor devamlı her konuda dilinde yok ona çicekler geliyormuş bilemem ne. hayır yani doğuda hiç görev arkadaşımız olmasa inancaz. ne hikmetse konu sahibine bir ilgi bir ilgi , bütün ilçedeki insanlar işi gücü bırakmış konu sahibini konuşuyor..:KK53:
Puan sistemiyle tayin olunuyor. Batıya gitmek için belli puanı alman gerekiyor

Puan sistemiyle tayin olunuyor. Batıya gitmek için belli puanı alman gerekiyor
ozman doguda mekan değiştirsin bir tek kaldıgı ilçedemi kontenjan var mesela tunceliye gidebilir orada gayet rahat , arkadaşım orada ve kadınlar gayet rahat mini etekli askılı dolaşabiliyor , zaten halkın çogu sol görüşlü, arkadaşım bir ınsan rahatsızsa oldugu yerden elinden geleni yapar yinede gider oradan ben bunu bilir bunu söylerim.

Davayı kazanabileceğini düşünmüyorum, senin için daha kötü olur bence. Konuda çok garip geldi bana. Doğuda hiç yaşamadım ama sevgilisi olan bir insan hakkında konuşulur mu yahu? Bunu İstanbul'da bile yapmak çok zorken doğuda nasıl yapılıyor? Namus kavramı çok yoğun derler halbuki, üzüldüm...

kardeşim böyle bir durumu yaşadı,bunun haricinde başka durumlarda vardı hepsine dava açtı kazandı. kızkardeşimin kafasına silah dayadılar benimle olacaksın diye ve bunlar doğunun bir ilçesinde yaşandı,can güvenliğinden batıya alındı.musallat olanlardan biri eski teröristti.

atıyorum sen 25 yaşında olsan 13 yıllık aralısız bir ciddi ilişki için 12 yaşında başlaman lazım. hiç ara vermediğini düşünürsek. Birinin bittiği gün biri başladı desek. Sen daha küçüksen tabi 25ten bu rakam daha komedi olacak.
Kaç yaşındaydın sen?
28 yaşında imiş.

Anadolu insaninin ne kadar dedikoducu olduğunu bilmiyormus gibi bir de ateş olmayan yerden duman çıkmaz yazmislar. Biri de nasıl dikkat çektin yazmış .kuyruk sallama demek istemiş. Ne kadar dar düşünceli insanlar
Avrupalılar hiç dedikodu yapmaz hiççç:stop:

Kızın üstüne nekadar çok gitmişsiniz?
Bazı insanlar sadece güzeldir bazıları havalı bazıları hem havalı hem güzel

Arkadaş hem havalı hem güzelse böyle şeyler normal olabilir

Kıskanç bayan arkadaşları bile yapabilir bunu ki onlar başlattıysa kuyu misali diğerleride devamını getirmiştir

Arkadaşım ispat tanık şahit varsa aç davanı yok sadece göz korkutabilirim dersen açma

Sevgilin sahip çıksın

Şikayet edemezsiniz, dedikodu suç değil. İftira da olmaz. Kovuşturmaya yer olmadığına karar verilir.
Cok rahatsız ediciyse, sizde şiddetli elem ya da ızdırap yaratacak düzeydeyse manevi tazminat talebinde bulunabilir ama sonuç alamazsınız, tazminat kosullarını karşılamıyor olayınız anladığım kadarıyla.

kardeşim böyle bir durumu yaşadı,bunun haricinde başka durumlarda vardı hepsine dava açtı kazandı. kızkardeşimin kafasına silah dayadılar benimle olacaksın diye ve bunlar doğunun bir ilçesinde yaşandı,can güvenliğinden batıya alındı.musallat olanlardan biri eski teröristti.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm kardeşiniz adına.. Başına bişey geldi mi peki? Yoksa kurtuldu mu o pislikten?

Valla inanırım, ben istanbuldayım ama cevremiz küçük aslında hemen dedikodu cıkıyor. Orası bir de küçük yer cok normal. Tek basınıza yasıyorsunuz öğretmensiniz muhtemelen de güzel ve alımlı bakımlı olunca cok dikkat ceker. Koskoca kaç milyonluk istanbulda bıle oluyor böyle dedikodu. Mesela benım en yakın ıkı arkadasım Adanalı, ki Adana da büyük sehirdir yani. Orada bile popüler bir cocuk biriyle cıkıyor ben istanbuldan duyuyorum. Şaşırmadım...

Back