- 13 Haziran 2011
- 12.656
- 7.692
- 448
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
senın konularından tanıyorum, memnun değilsen tayinini çıkar git ordan zorlamı tutuyorlar seni orda, hem rahatsızsın hemde ordan sevgili bulmuşsun , katlan ozman dedikodularada, ben çok rahatsızsam ordan sevgili bulup birde kök salmaya çalışmam , tayinimi çıkarıp gitmeye bakarım, sen batıya bir yere git madem çok dikkat çekme , batıda bir hiç olmaktansa orda böyle konuşulmak hoşuna gidiyordur belkide bilemiycem, dedikoduyu ispat edemessin , adam söylemedim der çıkar işin içinden hatta daha fazla dikkat çekersin daha çok dedikodun yapılır , çok memnunudeğilsen git ordan bi an önce...
Anadolu insaninin ne kadar dedikoducu olduğunu bilmiyormus gibi bir de ateş olmayan yerden duman çıkmaz yazmislar. Biri de nasıl dikkat çektin yazmış .kuyruk sallama demek istemiş. Ne kadar dar düşünceli insanlarbır oğretmen ıcın batıya gıtmenın zorlugunu bılıyor musunuz kı bılmeden yazıyorsunuz????? o işler okadar kolay olmuyo....bu arada öğretmen degılım ama bılıyorum sızıde arastırmaya davet edıyorum...çok ayıp hoşunuza gıdıyor ne demek....
konu sahıbı arkadasım hukukı olarak yardımcı olayım....Savcılığa suc duyurusunda bulunabılırsın....tanık olmasa bıle hıç olmazsa Savcı ıfadeye cagırır gözlerı korkar
nıye zor yahu zorunlu çalışma süresi tamamlanınca tayin hakkı doğar ne demek batıya gitmek zordur, nerdeyse 3 yıldır oralı sevgilisiyle berabermiş, atanır atanmaz bulmadıgına göre baya süre orada çalışıyor , tayin hakkı illaki vardır, ben öyle hissettim konu sahibini diğer konularından tanıyorum çok göz önünde olmak hoşuna gidiyor devamlı her konuda dilinde yok ona çicekler geliyormuş bilmem ne. hayır yani doğuda hiç görev yapan arkadaşımız olmasa inancaz. ne hikmetse konu sahibine bir ilgi bir ilgi , bütün ilçedeki insanlar işi gücü bırakmış konu sahibini konuşuyor..bır oğretmen ıcın batıya gıtmenın zorlugunu bılıyor musunuz kı bılmeden yazıyorsunuz????? o işler okadar kolay olmuyo....bu arada öğretmen degılım ama bılıyorum sızıde arastırmaya davet edıyorum...çok ayıp hoşunuza gıdıyor ne demek....
konu sahıbı arkadasım hukukı olarak yardımcı olayım....Savcılığa suc duyurusunda bulunabılırsın....tanık olmasa bıle hıç olmazsa Savcı ıfadeye cagırır gözlerı korkar
Puan sistemiyle tayin olunuyor. Batıya gitmek için belli puanı alman gerekiyornıye zor yahu zorunlu çalışma süresi tamamlanınca tayin hakkı doğar ne demek batıya gitmek zordur, nerdeyse 3 yıldır oralı sevgilisiyle berabermiş, atanır atanmaz bulmadıgına göre baya süre orada çalışıyor , tayin hakkı illaki vardır, ben öyle hissettim konu sahibini diğer konularından tanıyorum çok göz önünde olmak hoşuna gidiyor devamlı her konuda dilinde yok ona çicekler geliyormuş bilemem ne. hayır yani doğuda hiç görev arkadaşımız olmasa inancaz. ne hikmetse konu sahibine bir ilgi bir ilgi , bütün ilçedeki insanlar işi gücü bırakmış konu sahibini konuşuyor..
ozman doguda mekan değiştirsin bir tek kaldıgı ilçedemi kontenjan var mesela tunceliye gidebilir orada gayet rahat , arkadaşım orada ve kadınlar gayet rahat mini etekli askılı dolaşabiliyor , zaten halkın çogu sol görüşlü, arkadaşım bir ınsan rahatsızsa oldugu yerden elinden geleni yapar yinede gider oradan ben bunu bilir bunu söylerim.Puan sistemiyle tayin olunuyor. Batıya gitmek için belli puanı alman gerekiyor
28 yaşında imiş.atıyorum sen 25 yaşında olsan 13 yıllık aralısız bir ciddi ilişki için 12 yaşında başlaman lazım. hiç ara vermediğini düşünürsek. Birinin bittiği gün biri başladı desek. Sen daha küçüksen tabi 25ten bu rakam daha komedi olacak.
Kaç yaşındaydın sen?
Avrupalılar hiç dedikodu yapmaz hiçççAnadolu insaninin ne kadar dedikoducu olduğunu bilmiyormus gibi bir de ateş olmayan yerden duman çıkmaz yazmislar. Biri de nasıl dikkat çektin yazmış .kuyruk sallama demek istemiş. Ne kadar dar düşünceli insanlar
Alakaya gel.Avrupalılar hiç dedikodu yapmaz hiççç
kardeşim böyle bir durumu yaşadı,bunun haricinde başka durumlarda vardı hepsine dava açtı kazandı. kızkardeşimin kafasına silah dayadılar benimle olacaksın diye ve bunlar doğunun bir ilçesinde yaşandı,can güvenliğinden batıya alındı.musallat olanlardan biri eski teröristti.
kurtuldu canım bişey olmadı allahtanÇok geçmiş olsun çok üzüldüm kardeşiniz adına.. Başına bişey geldi mi peki? Yoksa kurtuldu mu o pislikten?
Allah korumuş gerçekten başına silah dayamak ne demek ya? Allah bir daha yaşatmasın.kurtuldu canım bişey olmadı allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?