- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
kızlar merhaba..bu sefer kıskançlık dışında bir konuyla karşınızdayım ama iç açıcı bir konu değil ...çok sinirliyim..ben daha önce de bahsettiğim gib idoğunun küçük bir ilçesinde öğretmenim.. ve önceki konularımda da söylediğim gibi biraz bulunduğum çevrede dikkati çeken biriyim. ama bunu hep eksilerini gördüm maalesef... arkadaşlar benim hayaım boyunca 2 ciddi ilişkim oldu.biri 10 sene sürdü bitti. biri de bu ilçeye geldikten sonra oldu neredeyse 3 yıl olacak...başka da kimseyle çıkmadım ama burada bazı iğrenç inssanlar sohbet ortamlarında benimle çıktıklarını iddia ediyorlar ve öteki gerizekalılar da nasıl oluyorsa inanıyorlar... bu sık sık kulağıma geliyor...resmen hakkımda şehir efsaneleri var inanamazsınız.. yok efendim adamın teki sokak ortasında ellerinde güllerle diz çöküp bana evlenme teklif etmiş de ben adama tokat atmışım..ben elimi sallasam ellisi sana mı kaldı demişim buna benzer bi olay bile yaşanmadı hiç yok efendim buranın petrolcüsü evli bi adamla bi ara çıkmışım adam karısından benim yüzümden boşanmış. vs... öneceleri duyup gülüp geçerdim yuhh yani diye çünkü bahsşi geçen adamların varlığından haberim dahi olmaz genelde... ama artık 3 yılllık ciddi bi ilişkim var.sevgilim buralı ve hakkımda çıkan dedikodular çok rahatsız etmeye başladı..
en son duyduğumu anlatmak isterim. 2 adet gerizekalı adam...( yemin ederim bu olayı duyana kadar adlarını bilmiyordum..kendileri de burada öğretmenmiş.) okey masasında çok yakın bir arkadaşlarının benimle geçen yıl çıktığını söylediğini söylemiş... bunu da benim bir arkadaşım onlar konuşurken duymuş.
o kadar sinirliyim ki anlatamam...benim bi adamla ilişkim varken.3 yıldır aynı adamla el ele dolaşırken ve başka herhangi bir erkekle görülmemişken, cafelere bile gidip oturmuşluğum yokken, evden okula okuldan eve giderken insanların aptal okey masalarında benimle ilgili bu kadar kesin ve iğrenç iftiralar atmalarından dolayı çok çok sinirliyim.. ben o iki adamı öğrendim... benimle çıktığını iddia eden şerefsizi de öğrenicem... bu salaklara dava açma hakkım var mı sizce? ne yapabilirim çünkü cidden sürünsünler istiyorum...
en son duyduğumu anlatmak isterim. 2 adet gerizekalı adam...( yemin ederim bu olayı duyana kadar adlarını bilmiyordum..kendileri de burada öğretmenmiş.) okey masasında çok yakın bir arkadaşlarının benimle geçen yıl çıktığını söylediğini söylemiş... bunu da benim bir arkadaşım onlar konuşurken duymuş.
o kadar sinirliyim ki anlatamam...benim bi adamla ilişkim varken.3 yıldır aynı adamla el ele dolaşırken ve başka herhangi bir erkekle görülmemişken, cafelere bile gidip oturmuşluğum yokken, evden okula okuldan eve giderken insanların aptal okey masalarında benimle ilgili bu kadar kesin ve iğrenç iftiralar atmalarından dolayı çok çok sinirliyim.. ben o iki adamı öğrendim... benimle çıktığını iddia eden şerefsizi de öğrenicem... bu salaklara dava açma hakkım var mı sizce? ne yapabilirim çünkü cidden sürünsünler istiyorum...