• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakkımda dedikodu uyduranlara dava açma hakkım var mı?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar merhaba..bu sefer kıskançlık dışında bir konuyla karşınızdayım ama iç açıcı bir konu değil ...çok sinirliyim..ben daha önce de bahsettiğim gib idoğunun küçük bir ilçesinde öğretmenim.. ve önceki konularımda da söylediğim gibi biraz bulunduğum çevrede dikkati çeken biriyim. ama bunu hep eksilerini gördüm maalesef... arkadaşlar benim hayaım boyunca 2 ciddi ilişkim oldu.biri 10 sene sürdü bitti. biri de bu ilçeye geldikten sonra oldu neredeyse 3 yıl olacak...başka da kimseyle çıkmadım ama burada bazı iğrenç inssanlar sohbet ortamlarında benimle çıktıklarını iddia ediyorlar ve öteki gerizekalılar da nasıl oluyorsa inanıyorlar... bu sık sık kulağıma geliyor...resmen hakkımda şehir efsaneleri var inanamazsınız..:( yok efendim adamın teki sokak ortasında ellerinde güllerle diz çöküp bana evlenme teklif etmiş de ben adama tokat atmışım..ben elimi sallasam ellisi sana mı kaldı demişim:KK19: buna benzer bi olay bile yaşanmadı hiç:( yok efendim buranın petrolcüsü evli bi adamla bi ara çıkmışım adam karısından benim yüzümden boşanmış. vs... öneceleri duyup gülüp geçerdim yuhh yani diye çünkü bahsşi geçen adamların varlığından haberim dahi olmaz genelde... ama artık 3 yılllık ciddi bi ilişkim var.sevgilim buralı ve hakkımda çıkan dedikodular çok rahatsız etmeye başladı..

en son duyduğumu anlatmak isterim. 2 adet gerizekalı adam...( yemin ederim bu olayı duyana kadar adlarını bilmiyordum..kendileri de burada öğretmenmiş.) okey masasında çok yakın bir arkadaşlarının benimle geçen yıl çıktığını söylediğini söylemiş... bunu da benim bir arkadaşım onlar konuşurken duymuş.

o kadar sinirliyim ki anlatamam...benim bi adamla ilişkim varken.3 yıldır aynı adamla el ele dolaşırken ve başka herhangi bir erkekle görülmemişken, cafelere bile gidip oturmuşluğum yokken, evden okula okuldan eve giderken insanların aptal okey masalarında benimle ilgili bu kadar kesin ve iğrenç iftiralar atmalarından dolayı çok çok sinirliyim.. ben o iki adamı öğrendim... benimle çıktığını iddia eden şerefsizi de öğrenicem... bu salaklara dava açma hakkım var mı sizce? ne yapabilirim çünkü cidden sürünsünler istiyorum...

kızlar merhaba..bu sefer kıskançlık dışında bir konuyla karşınızdayım ama iç açıcı bir konu değil ...çok sinirliyim..ben daha önce de bahsettiğim gib idoğunun küçük bir ilçesinde öğretmenim.. ve önceki konularımda da söylediğim gibi biraz bulunduğum çevrede dikkati çeken biriyim. ama bunu hep eksilerini gördüm maalesef... arkadaşlar benim hayaım boyunca 2 ciddi ilişkim oldu.biri 10 sene sürdü bitti. biri de bu ilçeye geldikten sonra oldu neredeyse 3 yıl olacak...başka da kimseyle çıkmadım ama burada bazı iğrenç inssanlar sohbet ortamlarında benimle çıktıklarını iddia ediyorlar ve öteki gerizekalılar da nasıl oluyorsa inanıyorlar... bu sık sık kulağıma geliyor...resmen hakkımda şehir efsaneleri var inanamazsınız..:KK43: yok efendim adamın teki sokak ortasında ellerinde güllerle diz çöküp bana evlenme teklif etmiş de ben adama tokat atmışım..ben elimi sallasam ellisi sana mı kaldı demişim:KK19: buna benzer bi olay bile yaşanmadı hiç:KK43: yok efendim buranın petrolcüsü evli bi adamla bi ara çıkmışım adam karısından benim yüzümden boşanmış. vs... öneceleri duyup gülüp geçerdim yuhh yani diye çünkü bahsşi geçen adamların varlığından haberim dahi olmaz genelde... ama artık 3 yılllık ciddi bi ilişkim var.sevgilim buralı ve hakkımda çıkan dedikodular çok rahatsız etmeye başladı..

en son duyduğumu anlatmak isterim. 2 adet gerizekalı adam...( yemin ederim bu olayı duyana kadar adlarını bilmiyordum..kendileri de burada öğretmenmiş.) okey masasında çok yakın bir arkadaşlarının benimle geçen yıl çıktığını söylediğini söylemiş... bunu da benim bir arkadaşım onlar konuşurken duymuş.

o kadar sinirliyim ki anlatamam...benim bi adamla ilişkim varken.3 yıldır aynı adamla el ele dolaşırken ve başka herhangi bir erkekle görülmemişken, cafelere bile gidip oturmuşluğum yokken, evden okula okuldan eve giderken insanların aptal okey masalarında benimle ilgili bu kadar kesin ve iğrenç iftiralar atmalarından dolayı çok çok sinirliyim.. ben o iki adamı öğrendim... benimle çıktığını iddia eden şerefsizi de öğrenicem... bu salaklara dava açma hakkım var mı sizce? ne yapabilirim çünkü cidden sürünsünler istiyorum...
atıyorum sen 25 yaşında olsan 13 yıllık aralısız bir ciddi ilişki için 12 yaşında başlaman lazım. hiç ara vermediğini düşünürsek. Birinin bittiği gün biri başladı desek. Sen daha küçüksen tabi 25ten bu rakam daha komedi olacak.
Kaç yaşındaydın sen?

nasıl bu kadar "dikkat" çekmeyi başardınız da bütün ilçenin tek konuşacağı konu siz oldunuz ?

Bütün ilçenin hiç işi gücü yok hep seni mi konuşuyor acaba?
Eğer kanıtın, şahidin varsa git aç tabi dava.

Millet işi gücü bırakıp senle niye uğraşıyor ?

ben de küçük bi ilçede yaşıyorum güneydoğuda. buralar böyle yerler... azıcık farklıysanız her daim yapılır dedikodunuz.

ben de küçük bi ilçede yaşıyorum güneydoğuda. buralar böyle yerler... azıcık farklıysanız her daim yapılır dedikodunuz.

Küçük yerleri bende biliyorum da ateş olmayan yerden de duman çıkmaz millet sırf konu sahibine odaklanmış

Küçük yer canları sıkıldıkça elalemin kızına iftira atıyorlar demek aşağılık insanlar, sen teksin ya sahipsiz , kimsesiz gördüler ondan geliyor bu cesaret bence o adamlarla birebir muhattap olma , dava açma olayını da bir şekilde duyur bir ortamda hakkımda böyle böyle konuşuyorlarmış şilayet edeceğim tekrarı olunca vs. De.

Vay be çalıkuşu romanında da Feride ile ilgili o küçük yerlerde böyle dedikodular çıkardı ki o dönem kurtuluş savaşı dönemi insanlar o zamandan bu zamana hiç değişmemiş demek.

Küçük yer canları sıkıldıkça elalemin kızına iftira atıyorlar demek aşağılık insanlar, sen teksin ya sahipsiz , kimsesiz gördüler ondan geliyor bu cesaret bence o adamlarla birebir muhattap olma , dava açma olayını da bir şekilde duyur bir ortamda hakkımda böyle böyle konuşuyorlarmış şilayet edeceğim tekrarı olunca vs. De.

Vay be çalıkuşu romanında da Feride ile ilgili o küçük yerlerde böyle dedikodular çıkardı ki o dönem kurtuluş savaşı dönemi insanlar o zamandan bu zamana hiç değişmemiş demek.

aynı düşünmüşüz. mesajını okumadan yazmıştım :)

senın konularından tanıyorum, memnun değilsen tayinini çıkar git ordan zorlamı tutuyorlar seni orda, hem rahatsızsın hemde ordan sevgili bulmuşsun , katlan ozman dedikodularada, ben çok rahatsızsam ordan sevgili bulup birde kök salmaya çalışmam , tayinimi çıkarıp gitmeye bakarım, sen batıya bir yere git madem çok dikkat çekme , batıda bir hiç olmaktansa orda böyle konuşulmak hoşuna gidiyordur belkide bilemiycem, dedikoduyu ispat edemessin , adam söylemedim der çıkar işin içinden hatta daha fazla dikkat çekersin daha çok dedikodun yapılır , çok memnunudeğilsen git ordan bi an önce...

kızlar merhaba..bu sefer kıskançlık dışında bir konuyla karşınızdayım ama iç açıcı bir konu değil ...çok sinirliyim..ben daha önce de bahsettiğim gib idoğunun küçük bir ilçesinde öğretmenim.. ve önceki konularımda da söylediğim gibi biraz bulunduğum çevrede dikkati çeken biriyim. ama bunu hep eksilerini gördüm maalesef... arkadaşlar benim hayaım boyunca 2 ciddi ilişkim oldu.biri 10 sene sürdü bitti. biri de bu ilçeye geldikten sonra oldu neredeyse 3 yıl olacak...başka da kimseyle çıkmadım ama burada bazı iğrenç inssanlar sohbet ortamlarında benimle çıktıklarını iddia ediyorlar ve öteki gerizekalılar da nasıl oluyorsa inanıyorlar... bu sık sık kulağıma geliyor...resmen hakkımda şehir efsaneleri var inanamazsınız..:KK43: yok efendim adamın teki sokak ortasında ellerinde güllerle diz çöküp bana evlenme teklif etmiş de ben adama tokat atmışım..ben elimi sallasam ellisi sana mı kaldı demişim:KK19: buna benzer bi olay bile yaşanmadı hiç:KK43: yok efendim buranın petrolcüsü evli bi adamla bi ara çıkmışım adam karısından benim yüzümden boşanmış. vs... öneceleri duyup gülüp geçerdim yuhh yani diye çünkü bahsşi geçen adamların varlığından haberim dahi olmaz genelde... ama artık 3 yılllık ciddi bi ilişkim var.sevgilim buralı ve hakkımda çıkan dedikodular çok rahatsız etmeye başladı..

Davayı açacaksanız da o bölgede açmayın çünkü küçük yerlerde yöre halkı her zaman birbirini savunur :KK12:

Valla şaşırdım bu milletin işi gücü yok mu acaba yazık bilmiyolarsa günah da mı bilmiyolar. Allah yardımcın olsun saçma bir durum gerçekten dedikodu zaten başlıca kötü bide içine iftira katmak.. Allah kurtarsın seni ordan ne diyeyim

Bir yada iki olur böyle dedikodular
ama bu kadar üst üste olması gerçekten ilginç
varsa şahidin dava açabilirsin

Back