- 5 Ekim 2016
- 269
- 278
- 103
- Konu Sahibi gulmeyiunuttum
-
İçim o kadar ferahladı ki çok sağolunBen asker esiyim tatlim,oralar gercekten cok farkli insanlar daha saygili inan
Her konuda sana yardimci olurlar.
Ben batida gormedigim insanligi orada gordum.
Mesala bigun carsiya ciktik oglum ve ogretmen arkadasim kisin dustuk. kafami bir kaldirdim,bir dunya insan toplanmis
Kimi diyo hastaneye ,kimi diyo yazene gir hoocam. Polis arkadasim geldi o an aldi bizi
Yani insanlar okadar panik olmustuki anlatamam.
Once ogretmen evine bir sor .
sonra polis evi de olabilir alirlar.
Sorup sorusturursun.
Yalniz baska sorunlari kafana takma....
Benim de öyle olur inşalşah huzur içinde olurum iş bulmak kolay değil çünküIlk gitiginde cok bakarlar yabancisin diye
Ama sonra alisirsin.sana hic bir kotuluk gelmez.
Benim hala gorustugum dostlarim
Var yerlisi dusun yani
Ben calistigim kuruma yakin mahalle muhtarlarini arayip ev icin yardimci olmalarini istiyordum ve buluyorlardi sende internetten o semtteki muhtarin telini bul.Emlakçı da yokmuş doğrudürüst bir tane varmış sanırım acaba kurumumdan mı yardım istesem orda çalışanlardan daha başlamadım gerçi ama tanıdığım kimse de yok tabi
Oluyorlarsa çok iyi. Denerim bunu daBen calistigim kuruma yakin mahalle muhtarlarini arayip ev icin yardimci olmalarini istiyordum ve buluyorlardi sende internetten o semtteki muhtarin telini bul.
Teşekkür ederiöBence hemen ev tutma. Misafirhanede kalırsın ama sonrası için önceliğin apart olsun. Üniversite öğrencilerinin kaldığı güvenlikli bir aparta çıkman daha iyi senin için. Apartı bulduktan sonra ailen de gelir,eşya falan döşersiniz. Hayırlı olsun memuriyetin.
İlk misafirhanede kal sonra amirler çalışma arkadaşların yardımcı olur kafana göre bi yere çıkarsın.Teşekkür ederiö
Mesleginiz ne merak ettim de ?
ögretmn evini ara sor yer varmı.ev bulmakta sıkıntı az ev var . zaten kurumundan sana yardım etmeye calısırkar yer olarakEmlakçı da yokmuş doğrudürüst bir tane varmış sanırım acaba kurumumdan mı yardım istesem orda çalışanlardan daha başlamadım gerçi ama tanıdığım kimse de yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?