• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkari Memur

canım benim arkadaşım şemdinlide sağlık baknlığına mensub. en son duruldu falan diyodu. önce polis evi olur öğretmen evi olur ayarlarsın bi yer sonrasında arkdş edinirsin bi ev tıtarsın. bencede kesinlikle giymelisin. oğlum var 3 yaşında evliyim iyi bi puanım var bnde atama bekliyorum gşdicem neresi olursa. eşinden ayrılcam bi süre ama olsun. bekarken daha kolay bu işler git mutlaka. memurlarnetten faln sor soruştır.
Alıştı değil mi arkadaşınız bir sürü çevremdeki tanıdık eş dost adamlar falab biz gitmezdik göze alıp falab dediler de moralim bozuldu

Memuriyetiniz hayırlı uğurlu olsun. Mecburi hizmet kaç yıl bilmiyorum, belki terör şehirleri için indirim bile olabilir. Bir arkadaşın dediği gibi ilk zamanlar öğretmenevinde kalabilirsiniz. Sonra da öğretmen arkadaşlarınız size yol gösterirler, yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Alıştı değil mi arkadaşınız bir sürü çevremdeki tanıdık eş dost adamlar falab biz gitmezdik göze alıp falab dediler de moralim bozuldu
. alıştı canım belki mükemmel değildir ama benim çok arkadaşm gitti hatta biride şırnakta 1 yıldır şuan eş durumuna uğraşıyo. ee bekarsında oranın memurlarıda bekar genç olur genelde :)) olur gider gönlün kalbin ferah olsun inşallah. sen hangi kuruma atandın. hakkari çok uç nokta gbi gözükebilir ama hiç olmazsa denemeye değer. bence kesin gitmelisin.

sen en son olan merkezi atamadamı atandın ? imrendim vallahi. küçüçuk oğlumla 1 yıl ders calıştım 83 aldım alanda 6.. oldum herşey harika derken sağlık bak kadrolu alımı azaltcaz dedi ben eş durumu için sadece kadrolu alımda terch verebileceğim için sadece şu 3 ay içinde migren sahibi oldum cok gerginim saçlarıma beyaz bile düştü. sahip cık mesleğine gönlüncs olsun inşallah

Eş, dost, tanıdık çok zengin galiba. 1 sene kafayı kırmış çalışmışım, 90 almış atanmışım ama gitmiyorum! Gitmezseniz memuriyetiniz düşer! Hatta sanırım bir daha kpssye girme hakkınız da kalmıyor. Bunu da söylüyor mu o eş, dost, tanıdık?

. alıştı canım belki mükemmel değildir ama benim çok arkadaşm gitti hatta biride şırnakta 1 yıldır şuan eş durumuna uğraşıyo. ee bekarsında oranın memurlarıda bekar genç olur genelde :)) olur gider gönlün kalbin ferah olsun inşallah. sen hangi kuruma atandın. hakkari çok uç nokta gbi gözükebilir ama hiç olmazsa denemeye değer. bence kesin gitmelisin.
Ay moral oldunuz bana ben kamu hastaneleri kurumuna atandım alışmak için gayret edicem. Vardır bir hayır illaki. Demkki kısmetim burası

sen en son olan merkezi atamadamı atandın ? imrendim vallahi. küçüçuk oğlumla 1 yıl ders calıştım 83 aldım alanda 6.. oldum herşey harika derken sağlık bak kadrolu alımı azaltcaz dedi ben eş durumu için sadece kadrolu alımda terch verebileceğim için sadece şu 3 ay içinde migren sahibi oldum cok gerginim saçlarıma beyaz bile düştü. sahip cık mesleğine gönlüncs olsun inşallah
Kadrolar o kadar azdı ki bizde normalde bu puanla batı olurdu alım çok az 2017 de daha az olacak denildi yazdım ve çok sevindim aslında işim olacak diye

Ben asker esiyim tatlim,oralar gercekten cok farkli insanlar daha saygili inan
Her konuda sana yardimci olurlar.
Ben batida gormedigim insanligi orada gordum.
Mesala bigun carsiya ciktik oglum ve ogretmen arkadasim kisin dustuk. kafami bir kaldirdim,bir dunya insan toplanmis
Kimi diyo hastaneye ,kimi diyo yazene gir hoocam. Polis arkadasim geldi o an aldi bizi
Yani insanlar okadar panik olmustuki anlatamam.
Once ogretmen evine bir sor .
sonra polis evi de olabilir alirlar.
Sorup sorusturursun.
Yalniz baska sorunlari kafana takma....

Ay moral oldunuz bana ben kamu hastaneleri kurumuna atandım alışmak için gayret edicem. Vardır bir hayır illaki. Demkki kısmetim burası

Hastaneyi arayın, hemşirelerle görüşün veya tıbbi sekreterlerle. Branşınız her ne ise onunla.
Bekar kadınlar bir kaç kişi aynı evi tutuyordu benim zamanımda.
Otel ve emlakçı pek olmaz.
En güzeli bizzat çalışacağınız kişileri arayın.

Back
X