- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 34
- Konu Sahibi gulmeyiunuttum
-
Aynen öyle baya sıkıntı atlattım işyerlerinde. Memurluğa geçmek için de 1 yıldır ders çlışıyorum zaten çok şükür nasip oldu ancak ev ilanı bile yok. Nasıl yapcam nerde kalcam bilmiyorumMemurluk olsun da taştan olsun dinleme milleti hiç
ayyy bende orayı yazdım ama cıkmadı ne sanssssHerkese merhaba. Hakkaride memurluk kazandım.Evli değilim tek başıma gidicem.Olumsuz bir sürü fikir verdi çevrem. Ama ekmek parası gitmek istiyorum. Nasıl bir yer bilgi verebilecek olan var mı orda memur olan falan. Kiralık ev bile göremedim internette zira
Anladım teşekkürler geçici süre için en azımdan çözümöğretmen evinde parasını ödedikten sonra istediğin kadar kalırsın. Adı öğretmen evi, isteyen kalabilir. öğretmensen indirim yapıyorlar sadece
Emlakçı da yokmuş doğrudürüst bir tane varmış sanırım acaba kurumumdan mı yardım istesem orda çalışanlardan daha başlamadım gerçi ama tanıdığım kimse de yok tabiOraya yakın bir muhtarlığı arayın internetten, belki bulursun kiralık ev var mı falan deyin, internete ilan vermiyorlardır bence.
Vardır bir hayır üzülmeyin çok daha iyiler nasip olur inşallah sizeayyy bende orayı yazdım ama cıkmadı ne sanssss
+1Memurluk olsun da taştan olsun dinleme milleti hiç
Sanki bulamayacakmıiım gibi panikledim bir de yalnız yaşamaya da çekiniyorum birazo tarz erlerde internette ev ilanı bulman zor. gidersin bir kaç gün öğremenevi gibi bir yerde kalırsın o sırada ev ararsın
Aslında isteyebilirsiniz merak etmeyin muhakkak bulursunuz.Emlakçı da yokmuş doğrudürüst bir tane varmış sanırım acaba kurumumdan mı yardım istesem orda çalışanlardan daha başlamadım gerçi ama tanıdığım kimse de yok tabi
sıkıntı yapma. ilçesine mi atandın merkez miSanki bulamayacakmıiım gibi panikledim bir de yalnız yaşamaya da çekiniyorum biraz
sıkıntı yapma. ilçesine mi merkez şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?