Hakkari Memur

gulmeyiunuttum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
332
263
18
34
Herkese merhaba. Hakkaride memurluk kazandım.Evli değilim tek başıma gidicem.Olumsuz bir sürü fikir verdi çevrem. Ama ekmek parası gitmek istiyorum. Nasıl bir yer bilgi verebilecek olan var mı orda memur olan falan. Kiralık ev bile göremedim internette zira

Bilmiyorum onca da memur gidiyor aslında batıdan her yerden. Öğretmenevinde de sürekli kalabilcem mi 1 2 ay bilmiyorum. Öğretmenlere önceliği falan var mıdır

Oraya yakın bir muhtarlığı arayın internetten, belki bulursun kiralık ev var mı falan deyin, internete ilan vermiyorlardır bence.

ayyy bende orayı yazdım ama cıkmadı ne sanssss

Oraya yakın bir muhtarlığı arayın internetten, belki bulursun kiralık ev var mı falan deyin, internete ilan vermiyorlardır bence.
Emlakçı da yokmuş doğrudürüst bir tane varmış sanırım acaba kurumumdan mı yardım istesem orda çalışanlardan daha başlamadım gerçi ama tanıdığım kimse de yok tabi

o tarz erlerde internette ev ilanı bulman zor. gidersin bir kaç gün öğremenevi gibi bir yerde kalırsın o sırada ev ararsın

kendi gözünle görmeden , araştırmadan ev tutmanı tavsiye etmem. evin mahallesi, muhiti, ev sahibi çok önemli. ilerde sıkıntı olabilir. bence bu yüzden Hakkari ye gidince ev bak. öğretmen evi diğer yerlerden daha güvenlidir. için rahat bir şekilde ordan doğru ev bakabilirsin

canım benim arkadaşım şemdinlide sağlık baknlığına mensub. en son duruldu falan diyodu. önce polis evi olur öğretmen evi olur ayarlarsın bi yer sonrasında arkdş edinirsin bi ev tıtarsın. bencede kesinlikle giymelisin. oğlum var 3 yaşında evliyim iyi bi puanım var bnde atama bekliyorum gşdicem neresi olursa. eşinden ayrılcam bi süre ama olsun. bekarken daha kolay bu işler git mutlaka. memurlarnetten faln sor soruştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…