- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 34
- Konu Sahibi gulmeyiunuttum
-
Alıştı değil mi arkadaşınız bir sürü çevremdeki tanıdık eş dost adamlar falab biz gitmezdik göze alıp falab dediler de moralim bozulducanım benim arkadaşım şemdinlide sağlık baknlığına mensub. en son duruldu falan diyodu. önce polis evi olur öğretmen evi olur ayarlarsın bi yer sonrasında arkdş edinirsin bi ev tıtarsın. bencede kesinlikle giymelisin. oğlum var 3 yaşında evliyim iyi bi puanım var bnde atama bekliyorum gşdicem neresi olursa. eşinden ayrılcam bi süre ama olsun. bekarken daha kolay bu işler git mutlaka. memurlarnetten faln sor soruştır.
. alıştı canım belki mükemmel değildir ama benim çok arkadaşm gitti hatta biride şırnakta 1 yıldır şuan eş durumuna uğraşıyo. ee bekarsında oranın memurlarıda bekar genç olur genelde :)) olur gider gönlün kalbin ferah olsun inşallah. sen hangi kuruma atandın. hakkari çok uç nokta gbi gözükebilir ama hiç olmazsa denemeye değer. bence kesin gitmelisin.Alıştı değil mi arkadaşınız bir sürü çevremdeki tanıdık eş dost adamlar falab biz gitmezdik göze alıp falab dediler de moralim bozuldu
Alıştı değil mi arkadaşınız bir sürü çevremdeki tanıdık eş dost adamlar falab biz gitmezdik göze alıp falab dediler de moralim bozuldu
Ay moral oldunuz bana ben kamu hastaneleri kurumuna atandım alışmak için gayret edicem. Vardır bir hayır illaki. Demkki kısmetim burası. alıştı canım belki mükemmel değildir ama benim çok arkadaşm gitti hatta biride şırnakta 1 yıldır şuan eş durumuna uğraşıyo. ee bekarsında oranın memurlarıda bekar genç olur genelde :)) olur gider gönlün kalbin ferah olsun inşallah. sen hangi kuruma atandın. hakkari çok uç nokta gbi gözükebilir ama hiç olmazsa denemeye değer. bence kesin gitmelisin.
Nasıl peki nereler daha güvenli merkez ev için polis miydinizTatlim hic dusunme bende bes yil kaldim.
Kadrolar o kadar azdı ki bizde normalde bu puanla batı olurdu alım çok az 2017 de daha az olacak denildi yazdım ve çok sevindim aslında işim olacak diyesen en son olan merkezi atamadamı atandın ? imrendim vallahi. küçüçuk oğlumla 1 yıl ders calıştım 83 aldım alanda 6.. oldum herşey harika derken sağlık bak kadrolu alımı azaltcaz dedi ben eş durumu için sadece kadrolu alımda terch verebileceğim için sadece şu 3 ay içinde migren sahibi oldum cok gerginim saçlarıma beyaz bile düştü. sahip cık mesleğine gönlüncs olsun inşallah
Evli değilim :)zaman su gibi akıp geçiyor. 1 sene sonra eş durumundan tayın istersiniz. zorluk çekmeden rahata erişilmiyor :) muhakkak git
İşsiz güçsüz her şey zor oluyor. Maddiyat önemli insa hayatında. İşim olsun kendi kendime geçinebileyim de evlenmesem de olur :)demek ki Allah söyletti. belki hayırlı kısmet bulup evleneceksin. doğuda daha çok bekar memurlar var. hayırlısı :)
Ay moral oldunuz bana ben kamu hastaneleri kurumuna atandım alışmak için gayret edicem. Vardır bir hayır illaki. Demkki kısmetim burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?