• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkari Memur

Ilk gitiginde cok bakarlar yabancisin diye
Ama sonra alisirsin.sana hic bir kotuluk gelmez.
Benim hala gorustugum dostlarim
Var yerlisi dusun yani

İçim o
Ben asker esiyim tatlim,oralar gercekten cok farkli insanlar daha saygili inan
Her konuda sana yardimci olurlar.
Ben batida gormedigim insanligi orada gordum.
Mesala bigun carsiya ciktik oglum ve ogretmen arkadasim kisin dustuk. kafami bir kaldirdim,bir dunya insan toplanmis
Kimi diyo hastaneye ,kimi diyo yazene gir hoocam. Polis arkadasim geldi o an aldi bizi
Yani insanlar okadar panik olmustuki anlatamam.
Once ogretmen evine bir sor .
sonra polis evi de olabilir alirlar.
Sorup sorusturursun.
Yalniz baska sorunlari kafana takma....
İçim o kadar ferahladı ki çok sağolun

Emlakçı da yokmuş doğrudürüst bir tane varmış sanırım acaba kurumumdan mı yardım istesem orda çalışanlardan daha başlamadım gerçi ama tanıdığım kimse de yok tabi
Ben calistigim kuruma yakin mahalle muhtarlarini arayip ev icin yardimci olmalarini istiyordum ve buluyorlardi sende internetten o semtteki muhtarin telini bul.

Bence hemen ev tutma. Misafirhanede kalırsın ama sonrası için önceliğin apart olsun. Üniversite öğrencilerinin kaldığı güvenlikli bir aparta çıkman daha iyi senin için. Apartı bulduktan sonra ailen de gelir,eşya falan döşersiniz. Hayırlı olsun memuriyetin.

Tebrikler .. Sag solun dediklerine bakma sen... Bizde istiyorduk ama olmadi , hayirlisi.. Insallah diger tercihlerde olur... Yapamam dersin kagitlarini bize yola biz gideriz :KK53:

Çözüm bulunur, oradaki memurlar nerede yaşıyor... Koşa koşa git, tadını çıkart çıkartabildiğin kadar gelirsin tayin hakkın olunca.

Memuriyet sonuçta be canım.Artık bir müddet katlanacaksın.Şu aralar tabi gündem karışık doğu anadolu,güneydoğu deyince insanı bi tedirgin ediyo ama görüyosun istanbul da dahil hiçbir yer güvenli değil zaten.Ilk etapta ögretmenevi gibi garanti bir yere geçersin.Biraz çevre edinince sonra ev de tutarsın alırşın zaten.Hayırlısı olsun inşallah.

canım ben gecen yıl gittim oalylar vardı yeni yeni.öncelikle ögretmen evine bak kalmak için . yada iki üç kız polise yakın biryerde kal zira uzak yere polis gtmiyor evine biri dalsa gelmez cünkü asılsız ihbar olabilir terorden dolayı. insanlar sıcak ama sen kendi halinde ol kimsenin içini dısını bilemessin . git bir dene denmemmiş olma.

Emlakçı da yokmuş doğrudürüst bir tane varmış sanırım acaba kurumumdan mı yardım istesem orda çalışanlardan daha başlamadım gerçi ama tanıdığım kimse de yok tabi
ögretmn evini ara sor yer varmı.ev bulmakta sıkıntı az ev var . zaten kurumundan sana yardım etmeye calısırkar yer olarak

ogretmen yada polis evini sor. Hic korkun olmasin cevre ile de ilgili. Egitime cok muhtac ,saygili ve sevgili velileri olan , ogrencileri simarikliktan uzak....

Back
X