• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAKKA MI GİRMİS OLDUM ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bu kadar teşekkür ederim yorumunuz için . Bazılarının iddea ettiği gibi hesapci kurnaz orsam nasıl olsa iade aldı der umursamazdim . İp ilk defa aldığım ilk defa birşey örecegim için usul bilmemekten oldu. Öğrenmiş oldum .
valla yaptığınız yanlış ama küçük bir yanlış.az önce bir konu okudum evli adamla beraber olmak kadını bağlamazmış.kendi hayatıymış.bu bile doğal karşılanıyorsa ben sizin hatanızı hata bile görmem hanımefendi :KK45:

Herkes de konu sahibine yüklenmiş..benimde fikrim yoksa tezgahtara sorar öyle alirim..sonuçta satış yapıyor ,bilgisi vardir diye ona güvenirim..burada bence tezgahtar suçlu...tezgahtar emaneten oraya bakıyordu denilmiş..anlamiyorsa yorumda bulunmayacak o zaman....

Konu sahibi öncelikle yapmış olduğunuz davranış icinize sinmemis ki buraya gelip akıl danisiyorsunuz.Ben sizi canı gonulden tebrik ediyorum. Bir baskasi aman ya boşver alt tarafı bir ip deyip geçebilirdi.Siz zaten yukarıdaki mesajınızda hatanizi farkettiginizi belirtmissiniz.Onemli olan hatamizdan ders çıkarıp bir daha tekrarlamamak...

Off ne hakkı ya. Siz satıcı mısınız sizin sorumluluğunuz var mı? Ya kabul etmeyecek alınan malı geri eğer ediyorsa ve ğründe sıkıntı varsa da baskasına satmayacak. Böyle boş boş her şeyi uzatan dram çıkaran insanlara şaşıp kalıyorum

Off ne hakkı ya. Siz satıcı mısınız sizin sorumluluğunuz var mı? Ya kabul etmeyecek alınan malı geri eğer ediyorsa ve ğründe sıkıntı varsa da baskasına satmayacak. Böyle boş boş her şeyi uzatan dram çıkaran insanlara şaşıp kalıyorum
Sinekte minik ama yemeğe girdiğinde mide bulandırır. Boş dediğiniz şey aslında insanların kişiliğini yansıtıyor. Belliki bu boş olay yüzünden konu sahibi huzursuz ve vicdanı rahatsız olmuş. Bende sizin gibi ince ayarları olmayan insanlara şaşıyorum acıkcası .

Dün işten eve gelirken iplik satan bir dükkana girdik arkadaşlarla. Hiç aklımda yokken kendime tığ ile orulen yeleklerden örmek istiyordum ne zamandır ipleri görünce aklıma geldi. Ben bilmiyorum pek hangi iple yapıldığını tazgahtar kıza sordum gösterdi birkac marka hepsinden olur dedi. İki tane aldım. Akşam eve gelip başladım ama aşırı kalın geldi yarım sıra yapmadım bile kazık gibi oldu. İpin bandını taktım. Bugün geri götürdüm yaşlı bir amca vardı. Durumu söyledim açılmış olanı almam dedi. Bir iki metre bile kullanmamisimdir . 2 lira vereyim siz iki lira eksige satın sonuçta size sordum bunlar olur diye verdiler dün dedim. OOo amca başladı vay ucuz diye o ipleri almışım, alanın günahı boynumaymis , gözüm görmüyor muymus niye almışım dünya laf saydı. O sayinca bende yükseldim haliyle . Ucuz dediği iple değiştireceği ip arasında 2 lira var . Tezgahtar neyi onerdiyse onu aldım diyorum anlamıyor adam.O kadar ısrar etmeme ragmen kullandığım ipin parasini almadı vebali boynuna diyip durdu. Şimdi hata kimde ben hakka girmis oluyormuyum? Akşam akşam nasıl sinir oldum.
Küçük esnafın kazandığı üç beş kuruşu da böyle çarçur etmeyin ya 😡 kullanılan ipi kim satın alır bir daha?

Olmadıysa kullandığın sende kalır, kullanmadığını iade edersin, yeni ipler alırsın. Evet hakka girmişsin.
Yaşlı başlı adamı uğraştırıp üzmüşsünüz. Bir de sinir oldum yazmışsınız. Asıl sinir bozucu olan sizsiniz!

Dün işten eve gelirken iplik satan bir dükkana girdik arkadaşlarla. Hiç aklımda yokken kendime tığ ile orulen yeleklerden örmek istiyordum ne zamandır ipleri görünce aklıma geldi. Ben bilmiyorum pek hangi iple yapıldığını tazgahtar kıza sordum gösterdi birkac marka hepsinden olur dedi. İki tane aldım. Akşam eve gelip başladım ama aşırı kalın geldi yarım sıra yapmadım bile kazık gibi oldu. İpin bandını taktım. Bugün geri götürdüm yaşlı bir amca vardı. Durumu söyledim açılmış olanı almam dedi. Bir iki metre bile kullanmamisimdir . 2 lira vereyim siz iki lira eksige satın sonuçta size sordum bunlar olur diye verdiler dün dedim. OOo amca başladı vay ucuz diye o ipleri almışım, alanın günahı boynumaymis , gözüm görmüyor muymus niye almışım dünya laf saydı. O sayinca bende yükseldim haliyle . Ucuz dediği iple değiştireceği ip arasında 2 lira var . Tezgahtar neyi onerdiyse onu aldım diyorum anlamıyor adam.O kadar ısrar etmeme ragmen kullandığım ipin parasini almadı vebali boynuna diyip durdu. Şimdi hata kimde ben hakka girmis oluyormuyum? Akşam akşam nasıl sinir oldum.
Orgu ormeye niyetlendiyseniz hangi ipten ne olur onu bilmek sizin goreviniz. Mesela normalde small beden giydiginiz urunu sirf tezgahtar large olur dedi diye alir misiniz? Hayir tabi ki

Evet hakka girmis oluyorsunuz, ben diyelim o ipi aldim, yarim metre daha olsa elimdeki yelek bitecekti ama eksik oldugu icin yeni yumak almak zorunda kaldim sizin yuzunuzden 🤦🏼‍♀️

LCW'dan iç çamaşırı alırken kasadaki çalışan açsanız da açmasanız da değişim veya iade alamıyoruz. Bedenini iyi seçtiniz değil mi dedi. Değişim yapmıyorlar.
Evet paketin üstünde de yazıyor aynı şekilde İnternet sitesinde sepete ekleyince de aynı uyarı mevcut.

aslında oradakı sızı yonlendırmek zorunda da degıl sız alacagınız seyı bılmek zorundasınız ...
buyuk ıhtımal yanlıs tıg da kullanmıs olabılırsınız...
O zaman kasapta marangozlar, parfümeride sütculer çalışsın :) ne demek yönlendirmek zorunda degil, hayatımda böyle sacma sey duymadım, oraya o insanı koyduysa calısan diye o isi biliyor diye koymuştur, ben et almaya gidince su yemegi yapıcam söyle et lazım dediğimde kasap kendiniz alın ben bilmem mı diyecek. Konu sahibi yanlış tığ kullanmış olabilir evet ama ip alırken bilmediği için Çalışana sorması gayet normal, oraya satan kişiyi stand hostesligi yapsın diye koymuyorlar. O zaman o calısan kişi asıl hakka girmiş olur, hem konu sahibinin hem de hak etmeden para kazandığı ıcın o ise ihtiyacı olan baska insanların.

Bende kısa süre önce runner örmek için 4tane ip aldım adama danışarak. Fakat ördüğümde ipin modele uymadığını farkettim. Açtığım ipi eve koydum diğer 3unu değiştirmeye gittim onu bile almadı adam😅 (siz kullanılmış ipi goturmussunuz pes diyorum)
Kimseyle de kavga etmedim farklı bir dükkandan istediğim ipleri aldım ve ördüm. Ha zarar ettim tabi ama yapacak bir şey yok😂

neden bu kadar ısrar ettiniz ki iade için?
size satılan ürün "kabahatli" olsa haklısınız ama ürünü beğenmemişsiniz, bu sizinle ilgili bir durum ve kullanmışsınız üstelik.

Gerçekten girdiğiniz herhangi bir dükkanda çalışan satış danışmanının sattığı ürün hakkında bilgisi olduğunu mu sanıyorsunuz? Alt tarafı ip satan bir yer yani.
Adam işe aldığı kişileri eğitime yollamıyordur herhalde hangi ip nedir, hangisi kaç numarayla örülür, ne yapılır öğrensinler diye. Sorduğunuz kız gelen müşterilerden ya da patrondan duyduğu kadarını biliyordur en fazla.

Bilmediğiniz şeyi almanız sizin hatanız. Kullandığınız şeyi iade etmeye çalışmanız da çok ayıp.

Hicde hakka girmis olmuyorsunuz herkez hakka girmis demis bir esnaf eşi olarak şunu soylemeliyim bu isleri bilmeyen insanlar soruyorda aliyor satan insan bilir onlara guvenip aliyorsunuz sonucda esnaf zorda da alan insan cok mu iyi herkez suan geçim derdinde burda hakli yada haksiza bakilmali sirf satis yapmak icin yanlis vermis telafi etsin o zman 2 lira cok onemli bir para degil ama niye bunun ceremesini siz sorup aldiginiz halde cekiyorsunuz hem parayida almiyot hemde gunahi boynuna diyor bu nasil bir esnafliktir oncelik olarak hatan varsa kusura bakma diye baslayip tatli dille konussulsa sen belki onu bile vermezsin bosuna kendine dert etme kirk yilda bir heves ettin oda bogazinda kalmis

Şöyle düşünün; örgüsü sizin kopardığınız kısım kadarla bitecek kişi bir ip daha almak zorunda kalacak. Bu olmasa bile satın almak istemeyebilir. İç çamaşırı konusunda da yazan üyeyi tenzih ederek söylüyorum çeşit çeşit insan çeşit çeşit CYBH var. Maalesef çok hassas bir konuda iade alınmaması haklı.

Evet paketin üstünde de yazıyor aynı şekilde İnternet sitesinde sepete ekleyince de aynı uyarı mevcut.
değişim yapmamalılar zaten,
kolayca açılabiliyor o paketler, aç giy, katla, koy, kapat... kesinlikle yapan çıkar, aman ne var, çok temizim, hem 10 sn durmadı üstümde der:skandal:

İyi de zaten açtığımı değiştirmiyorum ki, diğer açılmamış 4 ürünü 1 beden küçüğü ile değiştirmek istiyorum.
Şöyle düşünün belki açtınız deneyip katlayıp paketine geri koydunuz. Paketler tamamen kapalı olmuyor, yapışkanlı bir kenarı var genellikle yada benim aldıklarım kutunun içinde oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X