- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.873
- 38
- Konu Sahibi strawberry111
yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sey yazasım var da ,ban yemekten bıktım valla,sadece dana eti yiyorum ben ,meğer hayatımda ki eksik parca buymuş,ip mevzusuna da o yüzden geniş bakış açısı ile bakmamışım, ne bileyim aydinlandimBacim domuzdan kiyma cektiriyo musun, cektirmiyo musun, bana polemik yapip vizyonsuz vizyonsuz konuşmayin hdhdb
Bence pisirip iade etYok ben geri vercem. Müşteri memnuniyeti için geri alması gerekiyor. Ben anlamam.
Olmaz ben ne zorluklarla aldım o kıymayı. İade etmem lazımBence pisirip iade et
bıldıgı 2 tur et cesıdıyle vızyon gelıstırıyor ogretıyor arkadasımız gelıselım ogrenelımİpten nasıl kıymaya geldi olay
Uçmuş burası
Almak zorundalar, pişir köfte olarak iade alsinlar, çünkü almak zorundalar sen naparsan yapOlmaz ben ne zorluklarla aldım o kıymayı. İade etmem lazım
Yahu tiktok videoları var ya bulaşık yıkarken eltisine bilezik gösteren kadınlar, o hesap yaniİpten nasıl kıymaya geldi olay
Uçmuş burası
Oo o zaman üstüne para almanız lazım. Soğan yumurta masrafı girdi bi kere araya kasap 20 lira üstüne ödeyip almalıAlmak zorundalar, pişir köfte olarak iade alsinlar, çünkü almak zorundalar sen naparsan yap
Yarın denicem bunu. Bakim kasabım iyi esnaf mı kötü esnaf mıAlmak zorundalar, pişir köfte olarak iade alsinlar, çünkü almak zorundalar sen naparsan yap
Normal kıyma değil ki kaburga arası etin kıyması ,halen vizyonsuzsun KudrAlobar hic yakıştıramadım valla ,bak sonradan vizyon olmuyor ,bir de domuz eti var mı senin kasapta?Yarın denicem bunu. Bakim kasabım iyi esnaf mı kötü esnaf mı
Tabii şekerim gusto lazim, sonradan olmazNormal kıyma değil ki kaburga arası etin kıyması ,halen vizyonsuzsun KudrAlobar hic yakıştıramadım valla ,bak sonradan vizyon olmuyor ,bir de domuz eti var mı senin kasapta?
Gidip soracam işte domuz var mı diye. Yoksa mecbur kasap değiştirecez. Vizyonsuz kasapla işim olmaz.Normal kıyma değil ki kaburga arası etin kıyması ,halen vizyonsuzsun KudrAlobar hic yakıştıramadım valla ,bak sonradan vizyon olmuyor ,bir de domuz eti var mı senin kasapta?
Yani ne gereksiz bir şey.Hem kendinizi hem amcayı yormuşsunuz evde dursaydı başka bir şeye kullanırdınız yani açmışsınız artık size satanların iş bilmezliği deyip geçin. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın yazık benceDün işten eve gelirken iplik satan bir dükkana girdik arkadaşlarla. Hiç aklımda yokken kendime tığ ile orulen yeleklerden örmek istiyordum ne zamandır ipleri görünce aklıma geldi. Ben bilmiyorum pek hangi iple yapıldığını tazgahtar kıza sordum gösterdi birkac marka hepsinden olur dedi. İki tane aldım. Akşam eve gelip başladım ama aşırı kalın geldi yarım sıra yapmadım bile kazık gibi oldu. İpin bandını taktım. Bugün geri götürdüm yaşlı bir amca vardı. Durumu söyledim açılmış olanı almam dedi. Bir iki metre bile kullanmamisimdir . 2 lira vereyim siz iki lira eksige satın sonuçta size sordum bunlar olur diye verdiler dün dedim. OOo amca başladı vay ucuz diye o ipleri almışım, alanın günahı boynumaymis , gözüm görmüyor muymus niye almışım dünya laf saydı. O sayinca bende yükseldim haliyle . Ucuz dediği iple değiştireceği ip arasında 2 lira var . Tezgahtar neyi onerdiyse onu aldım diyorum anlamıyor adam.O kadar ısrar etmeme ragmen kullandığım ipin parasini almadı vebali boynuna diyip durdu. Şimdi hata kimde ben hakka girmis oluyormuyum? Akşam akşam nasıl sinir oldum.
ne ipmiş bu yahuu?ortada hiç bir sorun yokken sorun yaratılmış zorlaYani ne gereksiz bir şey.Hem kendinizi hem amcayı yormuşsunuz evde dursaydı başka bir şeye kullanırdınız yani açmışsınız artık size satanların iş bilmezliği deyip geçin. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın yazık bence