• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAKKA MI GİRMİS OLDUM ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi size ipi zorla mı sattılar, zorla mı kullandınız? Burda özgür irade sahibi olan sizsiniz. Siz aldınız. Gitmeden arastiracaktiniz. İp aldınız tığ aldınız, sonuçta modele göre almadınız mı? Modelde şu numara şu boy yazmıyor mu? Yazıyor. Kontrol edip alacaktiniz, eve gelince modeli açıp acaba doğru mu diye bakacaktiniz. Ondan sonra açıp kullanacaktiniz.
Adama gidip beni yanlış yönlendirdiniz, sizin yüzünüzden yanlış ip aldım, kullandım olmadi, orayı koparttim alın geri satın derseniz adam da tamam bacım demez heralde.
Adam sinirli konuşmuş olabilir ama sizin yaptığınız çok mantıksiz ve burdan bakınca iki liranin hesabı bile yaptığınız için çok fesat bir hareket olarak görünüyor.
Siz paranızı sacarakmi geziyorsunuz tabiki hesabını yapacam 50 kuruş bile indirim yapmıyorlar. Ben neden olur diye verilen ürüne bosuna para vermiş olayım. ben bilmediğimi ifade ettim bilir ne istediğimi anlattım verilen ipten çıkan yanından bile geçmiyor. O zaman biliyoruz diye yönlendirmeyecek. Adam sinirli olabilir ne demek . Ben yaptığıma doğru demiyorum zaten ama esnaf olarak sırf mal.satmak için hehe olur demek ne kadar doğru.

Siz paranızı sacarakmi geziyorsunuz tabiki hesabını yapacam 50 kuruş bile indirim yapmıyorlar. Ben neden olur diye verilen ürüne bosuna para vermiş olayım. ben bilmediğimi ifade ettim bilir ne istediğimi anlattım verilen ipten çıkan yanından bile geçmiyor. O zaman biliyoruz diye yönlendirmeyecek. Adam sinirli olabilir ne demek . Ben yaptığıma doğru demiyorum zaten ama esnaf olarak sırf mal.satmak için hehe olur demek ne kadar doğru.
Off hala uzatıyorsunuz.Adamın size sinirlenmesi aşırı aşırı normal.Sizin gibi bir sürü insan görmüştür o yaşa gelene kadar bir de iki dükkanı var demişssiniz. O dükkanları kazıklanarak yapmamıştır eminim.

mal satmak için size yalakalık yaptı mı bu kişiler ?
araştırıp ne alması gerektiğine karar vermesi gereken kişi sizsiniz. he he olur diyen kişiden siz mal almazsınız. bu kadar detaylı düşünen birine bu laf işlemez.
niye kendi iradenizi ve hatanızı yok saymaya çalışıyorsunuz? burda siz hatalısınız. eğer ip numarası uymuyorsa açmadan önce götürmüş olsanız zaten değiştirir yada geri alırdı.
dua edin yarın adam hakkını helal etsin.

Hala da üste çıkmaya çalışıyorsunuz pes .
20 kişi yorum yaptıysa 19 kişi hatalı oldugunuzu söyledi .
“Acaba ben mi hatalıyım ?” diye insan bi düşünür .

Siz paranızı sacarakmi geziyorsunuz
nereden bıldınız gecen gun balkona cıktım allah sızı ınandırsın cuzdanımı actım cıldırmıs gıbı tum paralarımı sactım

atladıgınız sey ne soyleyeyımde bır an aydınlanma yasayın. sız 50 kurus benım ıcın onemlı dıyorsunuz ya
bu satıcı ıcınde onemlı o ıpı alacak olan kısı ıcınde
dunya sızın etrafınızda donmuyor yanı ;)

O iki lirayı ben ödeyecektim hanımefendi. Kullandığım iki metre yok bile .İpi değiştirdip farka iki lira ekleyip verecektim kabul etmedi ama değişim yaptı . Satarken de iki lira ucuza satardı zaten elde kalan tek ipler demişti satan bayan . Amca gereksiz inada bindirdi.Gariban esnafta degil üstelik koca dükkan iki şubesi var . Olur diye sattilar ben kendi irademle alsam neyse.
Ya işte örmüssunuz .o ipi alacak kişi anlamayacak mi oruldugunu , tekrar söküldüğünü . Örülen kısım incelir ,eskisi gibi olmaz . İade edilecek birşey değil bu.

Ya işte örmüssunuz .o ipi alacak kişi anlamayacak mi oruldugunu , tekrar söküldüğünü . Örülen kısım incelir ,eskisi gibi olmaz . İade edilecek birşey değil bu.
bırde kesmıs orayı :D kopardım dıyor
kısı ıpı alacak su hırkaya su kadar metre gıder dıye
en ucuna kadar orecek bır bakacak ıp bıttı yelek bıtmedı hobaaa

Bunlar beni ilgilendirmez ki o işten para kazaniyorsa sabır göstermek zorunda . Ben insanca sordum almasa boğazına yapışacak halim yok . Bende bir suru insanla muhatap oluyorum . Ama kimseyi azarlamiyom
Valla pek de düzgün sormamissiniz. Yok iki lira az al falan olmayacak tekliflerde bulunmussunuz. Siz parayı sokaktan bulmuyorsaniz, esnaf da sokaktan bulmuyor. Ki sizden o ipin parasını almamış bile. Ne duruma getirdiyseniz ,

bırde kesmıs orayı :KK70: kopardım dıyor
kısı ıpı alacak su hırkaya su kadar metre gıder dıye
en ucuna kadar orecek bır bakacak ıp bıttı yelek bıtmedı hobaaa
Ayy onu gormemisim. Tümden fiyasko. Bazı insanlar nasıl her halükarda kendini haklı görebiliyor aklım şaşırıyor

mal satmak için size yalakalık yaptı mı bu kişiler ?
araştırıp ne alması gerektiğine karar vermesi gereken kişi sizsiniz. he he olur diyen kişiden siz mal almazsınız. bu kadar detaylı düşünen birine bu laf işlemez.
niye kendi iradenizi ve hatanızı yok saymaya çalışıyorsunuz? burda siz hatalısınız. eğer ip numarası uymuyorsa açmadan önce götürmüş olsanız zaten değiştirir yada geri alırdı.
dua edin yarın adam hakkını helal etsin.
Alışverişte bilmediğiniz konu hakkında hiç soru sormazmisinzi yada danışmaz misiniz herkes her konuda uzmanmi . O işi yapıyorsanız üç aşağı 5 yukarı neyin ne olduğu hakkında fikirniz vardır yoksa da susarsiniz . Biliyormuş gibi yapmazsınız .
İpinn numarasını şunu bunu bilmiyorum orecegim yeleği tarif ettim bana direkt o ipleri gösterdi . Amcada söyledi bugün buna yumuşak ip olacaktı dedi. Kendiside kabul etti. Belkide o yüzden ipi değişimi kabul etti. İade almıyorum diyip kestirip atsa kavga edecek halim yok kendi kendine yükseldi hemde kabul etti .

Alışverişte bilmediğiniz konu hakkında hiç soru sormazmisinzi yada danışmaz misiniz herkes her konuda uzmanmi . O işi yapıyorsanız üç aşağı 5 yukarı neyin ne olduğu hakkında fikirniz vardır yoksa da susarsiniz . Biliyormuş gibi yapmazsınız .
İpinn numarasını şunu bunu bilmiyorum orecegim yeleği tarif ettim bana direkt o ipleri gösterdi . Amcada söyledi bugün buna yumuşak ip olacaktı dedi. Kendiside kabul etti. Belkide o yüzden ipi değişimi kabul etti. İade almıyorum diyip kestirip atsa kavga edecek halim yok kendi kendine yükseldi hemde kabul etti .
baska bır yelek anlamıstır ... bu ıpte olur demıstır
ben ısın uzmanıyım bana guven dedı mı ?

adam dogru olanı yonlendırmıs uzatacagınız bırsey yok yanı... hepımız ılk orme ıslemlerınde ogrenene kadar ne şişler ne ıpler ne tıglar kullandık :) boyle alısacaksınız . bundan sonra en azından aynı seyı yapmazsınız

sımdı konu sahıbı sey dıyormus yelek orecek olan crop orsun uzun ormek zoru

Hala da üste çıkmaya çalışıyorsunuz pes .
20 kişi yorum yaptıysa 19 kişi hatalı oldugunuzu söyledi .
“Acaba ben mi hatalıyım ?” diye insan bi düşünür .
Ben hatasizmiyim diyorum. Ben illada iade alsın mi diyorum yarın gidip açtığım ipi alacm diyorum . Birinizde müşteriye boyle davranilmaz demiyor. Hem yanlış yonlendiriliyorumr hemde azarlaniyorum siz tepkisizmi kalırsıniz böyle bir durumda ?

paramı nereye harcayacağım, nerden neyi ne kadar , hangi renk , kaç tane alacağıma kadar hesap yaparım. öyle alırım. karambole almam.
ha olaki ayda yılda bir bilmediğim birşey mi çıktı . olmazsa değiştirebilir miyim diye sorarım zaten.
sizin üslubunuz da çok iyi değil , burda bile kavga eder gibi yazıyorsunuz.

hanımefendi anlamanız gereken nokta şu : siz her ne sebepten olursa olsun aldığınız ve kullandığınız , kullandığınız yeri koparttığınız bir ürünü iade edemezsiniz. onu kullandınız. eve gidince bakacaktınız modelde ne diyor. bunu bilmesi gereken kişi sizsiniz. açmadan götürseniz zaten onu başkasına satabilirdi , ama ürünü hiç ettiniz ve geri vermeye çalışıyorsunuz. adam onu nasıl başkasına satacak ?? siz 50 kuruş hesabı yapıyorsanız ne alacağınıza da dikkat edeceksiniz.

Bir daha ordan birşey almazsınız ve Siz de istenmeyen müşteri tipisiniz.
tekrar diyorum yarın adamla sakin konuşun , hakkını helal etsin.

Ben hatasizmiyim diyorum. Ben illada iade alsın mi diyorum yarın gidip açtığım ipi alacm diyorum . Birinizde müşteriye boyle davranilmaz demiyor. Hem yanlış yonlendiriliyorumr hemde azarlaniyorum siz tepkisizmi kalırsıniz böyle bir durumda ?
adam durduk yere kopurmemıs kusura bakmayın ıkınızıde tanımam
sızın gıbı gunde 5 kısı gelıyorsa oraya dusunsenıze...
sızın hatanız daha buyuk olmus o yuzden boyle olmus telafıde edıceksınız zaten bırdaha da yapmazsınız sorun cozulur

Biz de esnafız , müşteri gelir eşim önerilerini sunar müşteri istediğini kendi iradesiyle alır. Boğazına yapışmıyoruz ya .

Siz kalkıp “Ben açtım ama sen 2 TL aşagı satarsın” dersen adam da sana üslübunu bozar. Sonuna kadar haksızsın. Bir de ipi koparmışsınız, çok ayıp gerçekten. Kaç para bir yumak ip ?

Biz de esnafız , müşteri gelir eşim önerilerini sunar müşteri istediğini kendi iradesiyle alır. Boğazına yapışmıyoruz ya .

Siz kalkıp “Ben açtım ama sen 2 TL aşagı satarsın” dersen adam da sana üslübunu bozar. Sonuna kadar haksızsın. Bir de ipi koparmışsınız, çok ayıp gerçekten. Kaç para bir yumak ip ?
Bir de öyle bir yumak iptan çok bir şey kazanılmıyor ki. Biz sattığımız dönemde 1,2 liraydı getirisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X