• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAKKA MI GİRMİS OLDUM ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bide 2 lira vereyim demişsiniz. Hiç mi utanmadınız gerçekten bunu söylerken? Adamın neyi ne kadarına satacağına bile müdahale etmişsiniz. Açılmış ürün alınmaz, üstüne o kadar da ısrar etmişsiniz pes gerçekten. Hak hukuk ilginizin yanında biraz da etik öğrenin derim
2 liralık kullandığına da o kadar eminmis yani:işsiz:

bellıkı orguyu bılmıyorsunuz dedıgımde alınan olmus nereden anlasıldıgını soyleyeyımde bılsınler kısıler ıp bılmıyor bellıkı ondan oluyor bunlar...
orgu ormek ısteyen kısı gıder dukkana derkı;
bebege yelek orucem hangı yunu tavsıye edersınız?
adam gosterır en az 50 cesıt yun var bunlara bakabılırsınız der.

orecek kısı daha kaygan kumas-daha parlak kumas-daha sımlı-daha ınce-daha kalın olan hangısı ? dıye sorarsa dukkan sahıbı gosterır, sormazsa gostermez ,nıye gostersın? nasıl gostersın ?bın cesıt yumak var cunku...

konu sahıbı bellıkı orgu bılmıyormus ,orecegı ıp sert mı kacacak yumusak mı bılememıs ,bunu sorması gerektıgını de bılmıyormus...
almıs ormus gormus, kullandıgı ıp kendısınde kalır ama kullanmadıklarını degıstırır der kı kullandım baktım sert kactı adam da derdı evet o ıp sert olabılır o zaman sıze sunları tavsıye ederım der. bunun onune gecmek ıcın ya bılenle gıdılmelı ya ıyıce arastırılmalı ya da tam olarak ne ıstedıgını soylemelı .

kasapla ornek veren arkadasın ornegı o yuzden olmadı ben patlıcan kebabı yapacaksam ona sadece 1 cesıt et olur o bılınır bılmıyorsam kasaba sorarsam sadece bır cesıtle yapıldıgı ıcın onu verır :KK70:
ama yelegı zıbılyon tane ıple orebılırsınız ...dokundugunuzda ne hıssetmek ıstedıgınızı satıcı bılemeyecegı ıcın sız satıcıya soyle bır yumak olsun dersınız ona gore verır :KK66:

ay resmen sımdı oturup altın gunu gıbı hepımız ormeye baslıcaz

evet girdiğiniz hakkı sittin sene ödeyemezsiniz.
ıyıkı yumaklar acılınca bellı oluyor ben sunu anladım kı bu konudan , demek kı eger jelatını falan kagıdı olmasa kısıler acıp ıcınden bır parca kesıp gerı ıstemıyorum dıye ıade edeceklermıs demek kı... bu goruluyor maalesef :KK43:

Ben o ipciye gittim sizin verdiğiniz ipi aldım tam örgümün bitmesine 1 metre 2 metre ip lazım ama yetmedi
Sizin örüp söktüğünüz belkide ucundan kopardıginiz ip tam olsaydi hersey tamamdı ama ip yetmedi diye gidip bi ip daha aldım
Sizce bu hak değil de ne ?
Bu hem hak hem hilebazlık hem sahtekarlık
Hanı pazarda önlere güzel olanları koyup arkadan çürükleri verenler gibi

bellıkı orguyu bılmıyorsunuz dedıgımde alınan olmus nereden anlasıldıgını soyleyeyımde bılsınler kısıler ıp bılmıyor bellıkı ondan oluyor bunlar...
orgu ormek ısteyen kısı gıder dukkana derkı;
bebege yelek orucem hangı yunu tavsıye edersınız?
adam gosterır en az 50 cesıt yun var bunlara bakabılırsınız der.

orecek kısı daha kaygan kumas-daha parlak kumas-daha sımlı-daha ınce-daha kalın olan hangısı ? dıye sorarsa dukkan sahıbı gosterır, sormazsa gostermez ,nıye gostersın? nasıl gostersın ?bın cesıt yumak var cunku...

konu sahıbı bellıkı orgu bılmıyormus ,orecegı ıp sert mı kacacak yumusak mı bılememıs ,bunu sorması gerektıgını de bılmıyormus...
almıs ormus gormus, kullandıgı ıp kendısınde kalır ama kullanmadıklarını degıstırır der kı kullandım baktım sert kactı adam da derdı evet o ıp sert olabılır o zaman sıze sunları tavsıye ederım der. bunun onune gecmek ıcın ya bılenle gıdılmelı ya ıyıce arastırılmalı ya da tam olarak ne ıstedıgını soylemelı .

kasapla ornek veren arkadasın ornegı o yuzden olmadı ben patlıcan kebabı yapacaksam ona sadece 1 cesıt et olur o bılınır bılmıyorsam kasaba sorarsam sadece bır cesıtle yapıldıgı ıcın onu verır :KK70:
ama yelegı zıbılyon tane ıple orebılırsınız ...dokundugunuzda ne hıssetmek ıstedıgınızı satıcı bılemeyecegı ıcın sız satıcıya soyle bır yumak olsun dersınız ona gore verır :KK66:

ay resmen sımdı oturup altın gunu gıbı hepımız ormeye baslıcaz
Hiç bilmiyordum vallahi bu kadar soruya cevab verebileceklerini
Örgüye üç gün merakim olur, kafama göre gider alirim sonra dolap tiklimtiklim ip tiğ şişle dolar

Hiç bilmiyordum vallahi bu kadar soruya cevab verebileceklerini
Örgüye üç gün merakim olur, kafama göre gider alirim sonra dolap tiklimtiklim ip tiğ şişle dolar
tabı canım...
adam bınlerce yun ıcın bu yansımalı bu sımlı ıstersenız buna da bakın bu soyle bu boyle dıye tek tek tek mumkun degıl anlatamaz ... kucuk bır dukkanda bınlerce yumak var hepsı bır cesıt ...

ben resım gosterıp bunu yapmak ıstıyorum su renklerı ıstıyorum yumusacık olsun ınce olsun ama cok tuylu olmasın demıstım 5-6 farklı yumak gostermıstı hangısını begendıysem bunun devamı varmı sızce kac tane gıder demıstım ,ortalama 8 alıyorlar ama ben bılemem demıstı ...
cunku benım elım gevsek mı orer sıkı mı ,hangı boy ıstıyorum adam ne bılsın ben 10 tane alıp cıkmıstım.

bu ısler boyle olur...

burada adam almalıydı satıcı hata etmıs ne var adam baskasına satardı satarkende soylerdı dıyen kısıler, gıdıp oradan yumak alacak olsa...
adam dese kı bu eksık ıstersenız bunu alın
nıye eksık yumagı alayım derler he :KK70:

Adam bi köşede pusuya yatıp o yumağa elini atan herkesi anında durdurup "bunun bir kısmı eksik" diye açıklama mı yapacakmış 😂

Adam bi köşede pusuya yatıp o yumağa elini atan herkesi anında durdurup "bunun bir kısmı eksik" diye açıklama mı yapacakmış 😂
oyle olmalıymıs
+
ve alıcıların hayal dunyalarında hıssettıklerı ve ıstedıklerı neyse muneccın olup alıcı soylemeden bılmelerıde gerekırmıs

ayıp yaa
1640945096371.png

Hayatımda örgü örmediğim icin aşağılanacağım aklıma gelmezdi :KK70: ama ip almaya gidince şundan örucem hangi ip uygun diye sormaktan daha normal bir sey olamaz. Orada çalışan ınsanı oraya onun ıcın koyuyorlar. Cok saçma bir sey yazmışsınız sırf cevap vermek ıcın, hayatımda bundan daha mantıksız bır sey duymadım. Demek ki siz de yaptığı işi bilmeden pozisyon işgal ediyorsunuz size normal geldiğine göre. Bu kafayla size de hayatta başarılar :KK70:
Tuhafiyeciler hep 1500 liraya çalıştırdıkları 2-3 haftada bir değişen elemanlarını kurumsal ip ve örgü eğitimine gönderirler zaten. Senede bir de tuhafiyeciler kongresi olur orda seminerlere falan katılırlar 1 milyon çeşit örgü için gereken ipleri öğrenirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X