HAKKA MI GİRMİS OLDUM ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar abartmışsınız. Topu topu ip yani.. O da iade edilir mi? bir de kullanmışsınız.

Bari annenize verseydiniz patik örseydi..

yun ip satan yerde calısan herkes konu sahıbının hayalınde yapmak ıstedıgı modele ortalama kac metre yun gıder hangı ıp daha ıyı olur bılmek ve yonlendırmek zorunda degıl
marangozluk veya kasapla yumak-ıplık rengı secımı tıg numarası aynı degıl karsılastırdıgınız sey karsılastırmaya musaıt degıl
karsılastırmaya uygun bırsey soyleyın onu konusalım

ornegın fondoten alırsınız
gıttınız whatsona bana sızce hangı renk uyar dedınız
su renkler olur bakın der
sız o renklerın oldugu yere gıder alırsınız ve rengı olmaz
cunku alt tonunuzu bılemez
ne olacak sımdı kım hatalı calısan mı ?

calısana neden sordun dıyen yok oradakı herhangı bırıne de sorabılır kısıler suradakılere bakın ıstersenız der, ısı yapacak kısı bılmelı anladıgım kadarıyla hayatınızda hıc orgu yapmamıssınız ondan sanırım boyle yaklasıyorsunuz sıze hayatınızda basarılar

Artık esnaflik mi kaldı....eskiden müşteri haklıdır denirdi.şimdi müşteri haklı olsa bile esnaf burnundan kıl aldırmıyor..müşteri çok herhalde.nasıl olsa biri gelir biri gider
Perde yaptırdım..perde benim dediğimde 7 cm uzun.neyse adamı aradım. .dedim ki kisaltsak perde zarar görür mu?siz bu işle uğraşıyorsunuz daha iyi bilirsiniz...kullanın ,olmazsa kisaltiriz dedi....sonra gozlerim mi yaniliyor yoksa perde mi yamuk dedim..olctum. ..perdenin 2 ucu arasında 5 cm fark var..perde birde yamuk..bugün geri götürdüm ,yapılacak ama perde mundar olurda elinde patlarsa diye de korkmuyorum değil hani....istediğim gibi olmazsa inşallah paramı alırım diye dua ediyorum.
Başka bir olayda da arkadaş uygulanmadan yanlışlıkla ürünü sileceginesipariş tuşuna basıyor..hemen arıyor..arada sadece 2 dk var...adam ne dese beğenirsiniz..ben lahmacunlari fırına verdim...6 lahmacunu 2 dk da fırına vermiş mis de siparişi iptal edemezmis. ...bu da mi esnaf lik...
Demem o ki, ben tezgahtara suç buldum...yaşlı amaç uzulmuste bilmem ne...o zaman doğru dürüst esnaflik yapsinlar..

musterının sıze aldıgı urunu kesıp getırdıklerınde gerı onu alıp satıyor musunuz
sırf satıs yapmak ıcın dıyorsunuz yun yumagı 1 yumak altı ustu... 1 yumak yun ıcın sırf satıs yapmak ugruna dıyorsunuz 1 yumak yunle adam 3. dukkanını acacakmıs gıbı...

konun sahıbının belkı yası kucuktur bılmıyordur deyısıme begenmedım yapan olmus cok guldum yahu
ınsanlar negatıflık yaymak ıcın bahane mı arıyor ne
Bende "su an konuya bakıyor" yazmıştım ona da beğenmedim yapan var shjjdjd

ördüğüm kısmı sökmedim kestim dedi
cok sasırıyorum konu sahıbı yumaktan ıp kestım onu vermeye calıstım dıyor hala ama adam haksız dıyorlar ınanılır gıbı degıl...

Amacı sırf satmak olsaydı pahalı iplere yönlendirirdi. Ucuz kısımdan aldırmış. Hem tonla ip çeşidi var. Niye olmayan ipe yönlendirsin ki? Şöyle ki dükkanda tek çeşit ip olur, o zaman yalan söyler aa bak bu olur diye ki o ipi satabilsin. Diğer türlü niye yalan söylesin hem de ucuz ip için? Gider pahalı olanları kakalardı kadın bilmiyor diye.

Bide yukselmissin. Çok ayıp yaptığın. İyiki benim karşıma çıkmadin. O ipi de iki TL yi firlatip atardım.

Evet kullanılmış ip dediğiniz şey var sayın 1 metre kullanılsın. Normal ip 30 lira ise onu 25 liraya satarsın ama söylersin o ip az. bilmeyen bir müşterim almış ama yapamamış. Sonuçta orgulerde ipler tam ölçü gitmiyor. Belki alınan ip yelege az biraz eksik kaldı aynı gelip o ipi alırlar ya da en kötü lif orecekler o ipi alırlar neden çözümcül olmak varken bu kadar. Devlet hak hukuk meselesi yapılıyor ki ikinci alıcıya bir miktar kullanılmış olduğunu soylersen bence sorun olmaz

Aklınızda kendinize birşey örme fikri varsa o zaman video siteleri var örgü modellerinin olduğu orada hangi iple örülür, kaç numara tığ lazım olur hepsini söylüyorlar beğendiğiniz modelin malzeme numaralarını belirleyip öyle gidin

Kullanılmış ipi geriye verdiyseniz evet hakka girdiniz.

Herkez değil, herkes

suan neyden bahsettıgınızın sanırım farkında degılsınız
ornek bır modele kac metre yun gıdecegı bellıdır o ornege gore o yumaklar alınır satın alacak baska kısı o yumakları alacak ama ordugu yarım kalacak yumaktan parca kesıldıgı ıcın sız hak hukuktan bahsederken once kendı ıcınızde bır duzenleme yapın ıstersenız
ınsanlar nıye fazladan yun almak zorunda kalsın allah allah yaaaa

Esnaf haklı olsa da ikna yöntemi ve üslubu kötü.. Yok hakka girdin falan..

İade almazsın olur biter o da çok uzatmış..

Mesafeli ve net cümleler her zaman kurtarıcıdır..

Ördüğünüz ve kopardığınız ipi geri vermek ne. Gerçekten haklarına girmişsiniz. Çok ayıpladım sizi. Ben de örgü çok örmem, ama mantıken düşününce adam bir kısmı eksilmiş malı iade almaz elbette. Herkes azıcık düşünse bunun yanlış olduğunı anlar. Çok yanlış yapmışsınız

Satıcı söyledikten ve karşı taraf kabul ettikten sonra sorun ne olabilir?satıcı söylemez, karşı taraf da sıfır ip aldım derse o zaman sorun olur....satıcı da soylesin bir zahmet

Esnaf haklı olsa da ikna yöntemi ve üslubu kötü.. Yok hakka girdin falan..

İade almazsın olur biter o da çok uzatmış..

Mesafeli ve net cümleler her zaman kurtarıcıdır..
Bazı müşteriler öyle yapışıyor ki insanları canından bezdirip istediklerini yaptırıyorlar. Konu sahibi de onlardan biri bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…