- 6 Mart 2020
- 158
- -18
- 18
- 27
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
-
Mesela benide alip gidebilirdi esiyim sonucta yanlis olan buTek baslarina degillerse ne sakincasi olabilir ki? Millet kafayi mi yemis napmis da elin kadinina bahane buluyorlar gercekten anlayamiyorum sizi.
Eşinizle o kızla imzaya çıkacağınızi nereden biliyorsunuz peki?Beni kiniyanlar asiri pskipat kiskanc bi insan degilim . Tek bir kisiye karsi boyleyim oda bu kiz. Akil hastasi degilim yani 29 yasindayim 1 cocuk annesiyim
Beni kiniyanlar asiri pskipat kiskanc bi insan degilim . Tek bir kisiye karsi boyleyim oda bu kiz. Akil hastasi degilim yani 29 yasindayim 1 cocuk annesiyim
İsyeri arkadaslarinin yanina neden gotursun ki sizi? Herkesin bir sosyal cevresi var. Esler gelse sohbete bile katilamazlar.Mesela benide alip gidebilirdi esiyim sonucta yanlis olan bu
üsluba bak üsluba.bence de boşanın adam aklı başında bir kadınla evlensin.sadece çocuğa üzüldümBahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
Bence sizin kendinize gram güveniniz yok. Tanımadığınız bir kadına böyle hakaret edebiliyorsunuz. Neye göre kadına bu kelimeyi kullanabiliyorsunuz? Ayrıca herkes sizin kocanız için ölüp bitmiyor. Keşke eşinizi alıp cam fanusta falan saklasaydınız. Cidden normal değilsiniz.Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
Beni kiniyanlar asiri pskipat kiskanc bi insan degilim . Tek bir kisiye karsi boyleyim oda bu kiz. Akil hastasi degilim yani 29 yasindayim 1 cocuk annesiyim
Yok artık.!Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
Şiddete karşıyım yalnız insanları bogmayinBuyuk konustunuz ya . Dilerim kotu kalbinizin soylediklerini yasarsiniz . Dayak hakret hersey var. Bi kizla konusma demisim diyemi anarmol geldi
Sakamisin imza atmaya degil cafeyeBizim okulda bi öğretmenin karısı öğretmenler toplantısına katılırdı. Şaka değil, gerçekten. Otururdu baş köşeye. Çaktırmadan da ince ince bizi süzerdi baştan ayağa. İyi niyetle gelmiyordu, kocası itiraf ediyordu aşırı derecede kıskanç olduğunu. Onun gözünde sanırım hepimiz pörtlek gözlü kocasını aramızda paylaşamayan azılı ve aşırı bekar, erkeksizlikten duvarlara tırmanan kadınlardık. Adam bi kere bi kadın arkadaşımızın arabasına bindi, karım duymasın ne olur yoksa beni eve almaz dedi. Konu sahibi de beni de götürseydi diyor imza atmaya, şaka gibisiniz yemin ediyorum.
Yoo gayet de akil hastaligi bu yazdiklarinizBeni kiniyanlar asiri pskipat kiskanc bi insan degilim . Tek bir kisiye karsi boyleyim oda bu kiz. Akil hastasi degilim yani 29 yasindayim 1 cocuk annesiyim
Allah yalanı sevmez ben kizdan 10 kat guzelim. Kocam ilgilenmedi kuduruk seni laflara bak . Aynisini yasa insalllahNeden peki ? Çok mu güzel ? Çok mu tatlı ? Çok mu zeki ?
Başka şey gelmedi aklıma. Dediğiniz gibi o****u olsaydı şimdiye sayfalarca gerekçe yazmıştınız.
Varya kesin kız güzeldir brad pitt kocanız da kızla ilgilendi diye delirdiniz değil mi ?
Aşırı takıntılı birisiniz evlilik çabalarınızla bu noktaya gelmiş eş kişisi de desteklemiş.Beni kiniyanlar asiri pskipat kiskanc bi insan degilim . Tek bir kisiye karsi boyleyim oda bu kiz. Akil hastasi degilim yani 29 yasindayim 1 cocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?