• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse kiza ettigin laflar hos degil, azicik kendine güvenin olsa adama halat gecirmeye calismasan bu is bu hale gelmezdi ama kocanin sinirlendikce vurmasi ayri bi manyaklik. Eline vuruyo, aksam bi daha vuruyo falan, bebiege yazik mutlaka hissediyo

Bu nasıl bir uslup tövbe ya rabbim
Size yazdıklarım icin parmaklarımdan özür diliyorum.

Ağzınızı düzeltin bi. Hicbir insana bu laflar yakışmıyor. Ne sahibine ne de hedefine...
Hayatinda bu kelimeyi hic kullanmadin mi .

Arkadaslqr meraba .kisaca anlatayim . 5 aylik bi cocugum var. Esimle dogumdan beridir aramiz cok kotu . 2 3 defa bosanma esiginden donduk . En son babamin evine gitmistim geri geldim . En son ki kavgadq cift tarafli siddet hakaret hersey vardi . Bugun ise es olacak kisisinin isbyerinde bi bayan var . Beraber imzaya gitmeleri gerekiyo . Bende dedim ki beraber cikmayin kapida git bekle o gelince girin iceriyee . Konu buyudu buyudu . Utaniyorum miletten vs vs diye . Sonra hakaretler basladi serefsiz nefissiz gurursuz haysiyetsiz akil hqstasi deli vs vs . Bende babami aradim . Buda aradin kesin biticek geri donusu yok vs dedi sinirlendim cama kostum annem evdeydi es kisisi geldi kapiyi kirarim dedi actim sonra telefonumu aldi kirmak icin yere atti bi daha alip atacakti bende engel olmak icin ittim . Ittigim annde elime yumruk atti serce parmagim hala agriyo . Tamam bosanmayi kabul ediyorum bosanalim dedi . Sonra bende annemim onunde tamam dinen bosa o zman simdi dedim . Bosamicam bosamicam sen yap dedi gitti . Ben simdi napayim . Aslinda ayrintili yazardim fakat cok uzun olurdu
Benim yorumum iki tarafta birbirini zıvanadan çıkarmış abartmışta abartmış. Tabi böyle noktaya gelebilen kişilikte bir adamla evlilik sürmez. Boşanmak en sağlıklısı. Ama anlamadığım işinde "beraber çıkmayın kapıya git bekle o gelince girin" gibi detayın detayı karışmak gibi durum sürekli tekrarladığınız bir durum ise bunalmış olmasına hak verebilirim. Çünkü benim eşimde işimle alakalı böyle detaylara karışır kıskançlık yaparsa çileden çıkarım. Bana güvenir, ben ona güvenirim. Evlilik bu denli karışmak değil benim gözümde. Adamsa zaten ne yapacağını bilir. Bilmediğini görürsem o zaman yapacağımı yaparım, çocuk gibi talimat vermem.

Hayatinda bu kelimeyi hic kullanmadin mi .
Tabiki hayır. Herkesin böyle konuştuğunu mü saniyorsunuz. Yazmaya bile utanırım. Ağzıma almak ne demek.

32 yasındayım. Bu kelimeyi kullansam annem dayaktan bayıltır beni kesin.

Öncesini bilmiyorum.
Bu konuda hassasiyetiniz gayet normal.
Fakat şu da var ki "Eşinizi gerizekalı yerine koymuşsunuz. Kaynana gibi. Adam da fıttırmış." gibi bir izlenim oluştu bende.
Bilmiyorum ne kadar doğru anladım.

Burasi kucuk yer . Bahsettigim kiz sevgilisi olan bi adamin odasinda kalmisti. Is arkadasinin yani . O zman bayagi bi konusuldu
Sen kocana guvenmiyosan ne isin var , niye birliktesin? Yapacak olani sen lafinla durduramazsin

Buyuk konustunuz ya . Dilerim kotu kalbinizin soylediklerini yasarsiniz . Dayak hakret hersey var. Bi kizla konusma demisim diyemi anarmol geldi
Biz de onu diyoruz. Kocanız sizin tabirinizle ahlaksız bir kız için sizi dövüyor, hakaret ediyor ama siz hala o evdesiniz.
Neden babanızın yanına gitmiyorsunuz?

Is yerinde baskq bayanlarda var allah var onlara ses cikarmam . Ama bu bahsettigim kizla is yerindeki hic bir es kocalarinin konusmasini istemiyo .aslinda zmaaninda cafeye gidip tabi tek basina degil oturmusluklari var . Istemedigimi bile bile
Tek baslarina degillerse ne sakincasi olabilir ki? Millet kafayi mi yemis napmis da elin kadinina bahane buluyorlar gercekten anlayamiyorum sizi.

Öz-güven diye birsey var canim.
Bu eksik sende.

Bu olursa umursamazsin hic birseyi ve olayi.
Eşinin hakaretini ve siddetini begenmedim.
Sakin olmayi dene ve düşün

Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim

Bu ne hadsizlik ya. Size ne elalemin kadınından? Normal bir şey dememişsiniz ayrıca eşiniz sizin köleniz değil. Boşanmanız hayrınıza olur kimseyi zan altında bırakmadan edebinizle becerebilirseniz eğer tabi boşanın. Sizinle ömür geçmez. Bir evlilikte olmaması gereken ne varsa mevcut. Böyle bir evlilikten ikinize de hayır gelmez. Konuda üzüldüğüm tek kişi çocuğunuz ve anneniz

Keske babanızı aramak yerine polisi arasaydınız hemen . Darp raporu alsaydınız boşanmanız daha kolay olurdu.

Bir de annenizin yanında nasıl böyle davranıyorsunuz aklım almıyor.

Uzatmamak icin ayrinti yazmadim aslinda . Bahsettigim kiz kisiligi gercekten bozuk bi insan. Bende isyerunde bu kizla konusmasini istemiyorum . Mesela imzaya gidiceklerya genelde imzaya gidilecek kisiler bir araya gelir beraber giderler. Bu defa da esimle o kiz denk geldi . Bende konusup anlasip gitme mudurun kapisinda bekle o da gelince beraber girin . Yani ozetlicek olursam bi araya gelmelerini istemedim
siz esinizin is yerindeki kizin sizin deyiminizle o... oldugunu nereden biliyorsunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back