Arkadaslqr meraba .kisaca anlatayim . 5 aylik bi cocugum var. Esimle dogumdan beridir aramiz cok kotu . 2 3 defa bosanma esiginden donduk . En son babamin evine gitmistim geri geldim . En son ki kavgadq cift tarafli siddet hakaret hersey vardi . Bugun ise es olacak kisisinin isbyerinde bi bayan var . Beraber imzaya gitmeleri gerekiyo . Bende dedim ki beraber cikmayin kapida git bekle o gelince girin iceriyee . Konu buyudu buyudu . Utaniyorum miletten vs vs diye . Sonra hakaretler basladi serefsiz nefissiz gurursuz haysiyetsiz akil hqstasi deli vs vs . Bende babami aradim . Buda aradin kesin biticek geri donusu yok vs dedi sinirlendim cama kostum annem evdeydi es kisisi geldi kapiyi kirarim dedi actim sonra telefonumu aldi kirmak icin yere atti bi daha alip atacakti bende engel olmak icin ittim . Ittigim annde elime yumruk atti serce parmagim hala agriyo . Tamam bosanmayi kabul ediyorum bosanalim dedi . Sonra bende annemim onunde tamam dinen bosa o zman simdi dedim . Bosamicam bosamicam sen yap dedi gitti . Ben simdi napayim . Aslinda ayrintili yazardim fakat cok uzun olurdu