- 30 Kasım 2019
- 12.097
- 38.616
- 598
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
-
Kızın öyle olduğuna nasil kanaat getirdiniz ?Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
Hayatinda bu kelimeyi hic kullanmadin mi .Bu nasıl bir uslup tövbe ya rabbim
Size yazdıklarım icin parmaklarımdan özür diliyorum.
Ağzınızı düzeltin bi. Hicbir insana bu laflar yakışmıyor. Ne sahibine ne de hedefine...
Benim yorumum iki tarafta birbirini zıvanadan çıkarmış abartmışta abartmış. Tabi böyle noktaya gelebilen kişilikte bir adamla evlilik sürmez. Boşanmak en sağlıklısı. Ama anlamadığım işinde "beraber çıkmayın kapıya git bekle o gelince girin" gibi detayın detayı karışmak gibi durum sürekli tekrarladığınız bir durum ise bunalmış olmasına hak verebilirim. Çünkü benim eşimde işimle alakalı böyle detaylara karışır kıskançlık yaparsa çileden çıkarım. Bana güvenir, ben ona güvenirim. Evlilik bu denli karışmak değil benim gözümde. Adamsa zaten ne yapacağını bilir. Bilmediğini görürsem o zaman yapacağımı yaparım, çocuk gibi talimat vermem.Arkadaslqr meraba .kisaca anlatayim . 5 aylik bi cocugum var. Esimle dogumdan beridir aramiz cok kotu . 2 3 defa bosanma esiginden donduk . En son babamin evine gitmistim geri geldim . En son ki kavgadq cift tarafli siddet hakaret hersey vardi . Bugun ise es olacak kisisinin isbyerinde bi bayan var . Beraber imzaya gitmeleri gerekiyo . Bende dedim ki beraber cikmayin kapida git bekle o gelince girin iceriyee . Konu buyudu buyudu . Utaniyorum miletten vs vs diye . Sonra hakaretler basladi serefsiz nefissiz gurursuz haysiyetsiz akil hqstasi deli vs vs . Bende babami aradim . Buda aradin kesin biticek geri donusu yok vs dedi sinirlendim cama kostum annem evdeydi es kisisi geldi kapiyi kirarim dedi actim sonra telefonumu aldi kirmak icin yere atti bi daha alip atacakti bende engel olmak icin ittim . Ittigim annde elime yumruk atti serce parmagim hala agriyo . Tamam bosanmayi kabul ediyorum bosanalim dedi . Sonra bende annemim onunde tamam dinen bosa o zman simdi dedim . Bosamicam bosamicam sen yap dedi gitti . Ben simdi napayim . Aslinda ayrintili yazardim fakat cok uzun olurdu
Burasi kucuk yer . Bahsettigim kiz sevgilisi olan bi adamin odasinda kalmisti. Is arkadasinin yani . O zman bayagi bi konusulduKızın öyle olduğuna nasil kanaat getirdiniz ?
Tabiki hayır. Herkesin böyle konuştuğunu mü saniyorsunuz. Yazmaya bile utanırım. Ağzıma almak ne demek.Hayatinda bu kelimeyi hic kullanmadin mi .
Sen kocana guvenmiyosan ne isin var , niye birliktesin? Yapacak olani sen lafinla durduramazsinBurasi kucuk yer . Bahsettigim kiz sevgilisi olan bi adamin odasinda kalmisti. Is arkadasinin yani . O zman bayagi bi konusuldu
Biz de onu diyoruz. Kocanız sizin tabirinizle ahlaksız bir kız için sizi dövüyor, hakaret ediyor ama siz hala o evdesiniz.Buyuk konustunuz ya . Dilerim kotu kalbinizin soylediklerini yasarsiniz . Dayak hakret hersey var. Bi kizla konusma demisim diyemi anarmol geldi
Tek baslarina degillerse ne sakincasi olabilir ki? Millet kafayi mi yemis napmis da elin kadinina bahane buluyorlar gercekten anlayamiyorum sizi.Is yerinde baskq bayanlarda var allah var onlara ses cikarmam . Ama bu bahsettigim kizla is yerindeki hic bir es kocalarinin konusmasini istemiyo .aslinda zmaaninda cafeye gidip tabi tek basina degil oturmusluklari var . Istemedigimi bile bile
Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
siz esinizin is yerindeki kizin sizin deyiminizle o... oldugunu nereden biliyorsunuz ?Uzatmamak icin ayrinti yazmadim aslinda . Bahsettigim kiz kisiligi gercekten bozuk bi insan. Bende isyerunde bu kizla konusmasini istemiyorum . Mesela imzaya gidiceklerya genelde imzaya gidilecek kisiler bir araya gelir beraber giderler. Bu defa da esimle o kiz denk geldi . Bende konusup anlasip gitme mudurun kapisinda bekle o da gelince beraber girin . Yani ozetlicek olursam bi araya gelmelerini istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?