Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kelebenkkkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
158
-18
18
27
Arkadaslqr meraba .kisaca anlatayim . 5 aylik bi cocugum var. Esimle dogumdan beridir aramiz cok kotu . 2 3 defa bosanma esiginden donduk . En son babamin evine gitmistim geri geldim . En son ki kavgadq cift tarafli siddet hakaret hersey vardi . Bugun ise es olacak kisisinin isbyerinde bi bayan var . Beraber imzaya gitmeleri gerekiyo . Bende dedim ki beraber cikmayin kapida git bekle o gelince girin iceriyee . Konu buyudu buyudu . Utaniyorum miletten vs vs diye . Sonra hakaretler basladi serefsiz nefissiz gurursuz haysiyetsiz akil hqstasi deli vs vs . Bende babami aradim . Buda aradin kesin biticek geri donusu yok vs dedi sinirlendim cama kostum annem evdeydi es kisisi geldi kapiyi kirarim dedi actim sonra telefonumu aldi kirmak icin yere atti bi daha alip atacakti bende engel olmak icin ittim . Ittigim annde elime yumruk atti serce parmagim hala agriyo . Tamam bosanmayi kabul ediyorum bosanalim dedi . Sonra bende annemim onunde tamam dinen bosa o zman simdi dedim . Bosamicam bosamicam sen yap dedi gitti . Ben simdi napayim . Aslinda ayrintili yazardim fakat cok uzun olurdu

Ben hakaret işine inanılmaz sinirleniyorum ama sizin gibi insanlarla yaşaması çok zor. Adamın sinirlerine hakim olup usulca boşanmasını diledim okuyunca. İş arkadaşıyla aynı anda anda kapıdan girip-çıkınca ne oluyor?

İsyerindeki kadinla beraber gitmelerinde ne sorun var ki,adama sacmasapan direktif vermissiniz. O konuda siz haksizsiniz kusura bakmayin. Baska somut ornek vermediginiz icin sadece bunu degerlendirebildim.

Karsilikli siddet ve hakaret hos degil,bence de bosanin.

Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim

Böyle huzursuz bir ortamda büyütmekdense cocuk acisindan ayrilmaniz daha iyi zaten. Iyi jir avukat bulun ve temiz bir sekilde bitirin

Is yerinde baskq bayanlarda var allah var onlara ses cikarmam . Ama bu bahsettigim kizla is yerindeki hic bir es kocalarinin konusmasini istemiyo .aslinda zmaaninda cafeye gidip tabi tek basina degil oturmusluklari var . Istemedigimi bile bile

İş yerinde ısırıyor mu bekar kadınlar kocalarınızı, özellikle de kapı girişlerinde? Ne bu korku ne ben de bunu anlamıyorum. Millet ne yapsın sizin kocanızı yahu? Biraz güvenin kendinize. Adamda da hata var. Ne diye anlatıyorsun iş yerinde imza gerekiyormuş şu gerekiyormuş diye.. Sonra eşim benle bir şey paylaşmıyor telefondan başını kaldırmıyor. Kaldırmaz tabi. Adama tasma takın oldu olacak. Bi de her kavgada çocuk gibi anne baba aramak nedir? Hiç mi acımıyorsunuz yaşlı insanları huzursuz ediyorsunuz? Ben kıyamam ya. Gerçekten kıyamam. Sonra siz barışıp tekrar balla kaymak oluyorsunuz ana babaların da akşamları aklı hep sizde kalıyor, evladım nasıl acaba huzurlular mı aman kavga ettiler mi diye..

Olay çok havada kalmış.

Kapıdan birlikte girmek ya da girmemek neden sÖz konusu oldu? Salgın nedeniyle mi hassasiyet gösteriyorsunuz.

Yani konuya girişiniz tepeden olmuş. Olaya direkt en ateşli kısmından girmişsiniz. Hâlbuki giriş kısmı meselenin aslını öğreneceğimiz kısımdı. Bizler olayın nasıl bu kadar tırmandığıni anlayamadık. Bu sebeple net cevaplar veremiyoruz.

Sağlıklı davranışlarınız yok . Olayı anlatmaya çalışmanız bile sağlıksız.

Üzüldüm. Allah yardımcınız olsun

Is yerinde baskq bayanlarda var allah var onlara ses cikarmam . Ama bu bahsettigim kizla is yerindeki hic bir es kocalarinin konusmasini istemiyo .aslinda zmaaninda cafeye gidip tabi tek basina degil oturmusluklari var . Istemedigimi bile bile
Şimdi anlaşıldı. Kızlardan biri ile görüşmesini istemiyorsunuz ve eşiniz de bunu bile bile kızla kafeye mi gidiyor

BBöyle mevzular icin büyükleri ise karistirmamanizi öneririm. Bu daima kötü sonuç doğuran bir yontemdir

Böyle huzursuz bir ortamda büyütmekdense cocuk acisindan ayrilmaniz daha iyi zaten. Iyi jir avukat bulun ve temiz bir sekilde bitirin
Bosanmaya sicak bakiyo . Ama babamim su an kafasi stresli 2. Defa gel diyemem . Baska alacak kimse yok . Araba surmeyi bilmiyorim . Otobusde virus acisindan sikinti cocuga maske takamam diye . Kendiside ben goturmem ayaklarinin uzerinde dur diyo napacagimi bilmiyorum . Aksam da yine aynisini yapti vurdu .

İş arkadasiyla imza atmaya gideceği için çıkan bir kavgaysa çok anlamsız uzatmissiniz boş yere olay buralara gelmiş ....hakaret ve darp boyutu çok çirkin neolursa olsun olmamali..daha öncede boşanma eşiğinden donmussunuz ...kesin kararliysaniz tek taraflı boşanma davası açabilirsiniz..en fazla biraz uzun sürer ama sonunda bosanirsiniz

Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
Eşinizde Brad Pitt olunca tabi... Bütün kadınlar peşinde :):)

Uzatmamak icin ayrinti yazmadim aslinda . Bahsettigim kiz kisiligi gercekten bozuk bi insan. Bende isyerunde bu kizla konusmasini istemiyorum . Mesela imzaya gidiceklerya genelde imzaya gidilecek kisiler bir araya gelir beraber giderler. Bu defa da esimle o kiz denk geldi . Bende konusup anlasip gitme mudurun kapisinda bekle o da gelince beraber girin . Yani ozetlicek olursam bi araya gelmelerini istemedim

Bu nasıl bir uslup tövbe ya rabbim
Size yazdıklarım icin parmaklarımdan özür diliyorum.

Ağzınızı düzeltin bi. Hicbir insana bu laflar yakışmıyor. Ne sahibine ne de hedefine...

Diyeceksiniz. Gerekirse siddet uyguluyorsa polis cagirin onlar esinizi evden uzaklastirsin babaniz sizi alana kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…