O zaman bir an önce bu adamdan kurtulmaya bakin. Mahkeme kagitlarini gördünüz mü, yani mahkemeyi kazandigini ispatladi mi size? Bunlari sormamdaki amacim sizin de bir evladiniz var, belki koruyup kollamaniz dikkat etmeniz gerekir. Oradaki kadin icin de önyargili olmayin. Belki ona sorsan tamamen farkli bir hikaye anlatir. Yurtdisinda yasayan mükemmel kayinvalide görmedim daha aklinizdan cikarmayin. Binde birdir gelinine saygi duyan karismayan. Aldigi verdigi cezbetmesin sizi. Elin kiziyim sahip cikiyorlar demeyin. Hic bir arada yasama sansiniz oldu mu? Türkiye'dekilerden bin beterler.
Evladiniz varken valla ben bana anlatildigi kadar biliyorum deme lüksünüz yok. Düsün pesine arastirin. Bu adamin kocaligini zaten konusmuyorum bile lagimdan cöpten farki yok ama babaligini kurcalayin biraz. O kadinin cocuklari dediginiz sizinkinin kardesleri. Resmi kagidi görün mahkemeyi kazanmis mi kazanmamis mi ve eski karisinin dedigi gibi siddet uygulamis mi hazir adam önünüzde yerlere kapaniyorken ögrenebildiginizi ögrenin. Resmi kanallardan imzali kagitlar koysun önünüze. Benim icin tercüme edecek birileri var derhal cikar getir o kagitlari diyin. Belki adam sizin cocugunuz icin de sakincalidir elinizde delil bulunsun. Belki de hakikaten iyi bir babadir cocuklarini seviyordur ama emin olmak istemez misiniz?