• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya yazan hanimlar kocanizda insallah aynisi yapar
Nedir bu hazmedememezlik ? Hırs ? Kocana bi tasma takmadığın kalmış sonra ay hakaret var kavga var inşallah sizde yaşarsınız. Sağlıklı bireyler olup dengeli bir evlilik içinde oldukça neden yaşayalım ? Bu hırslı sözünden dolayı bile sana şunu diyebilirim: "tedavi ol"
Herkes de genis nefisli
Evet bir sen doğrusun geniş olma cam fanusa al tasma falan tak.

Nedir bu hazmedememezlik ? Hırs ? Kocana bi tasma takmadığın kalmış sonra ay hakaret var kavga var inşallah sizde yaşarsınız. Sağlıklı bireyler olup dengeli bir evlilik içinde oldukça neden yaşayalım ? Bu hırslı sözünden dolayı bile sana şunu diyebilirim: "tedavi ol"

Evet bir sen doğrusun geniş olma cam fanusa al tasma falan tak.
Egitimin ne senin. O seviyeye gore konusucmda

Allah yalanı sevmez ben kizdan 10 kat guzelim. Kocam ilgilenmedi kuduruk seni laflara bak . Aynisini yasa insalllah
Herkes de genis nefisli
Hahahahaha siz kafayı yemişsiniz. Gidin tedavi olun. Konuşma tarzınız skandal. Paçalarınızdan cehalet akıyor resmen. Allah sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın. Çevrenizdeki herkese sabırlar diliyorum.

Kocani pavyon karisiyla konusurken gorursen ayni tepkiyi ver olur mu tatlim
Kocam da bende çalışıyoruz, hayatta kimle konuştun diye sormadık birbirimize. Başkasıyla mi aldatıyor beni,mahkeme orda.

Ayrıca siz çok terbiyesiz bir kadinsiniz.

Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
bu ne çirkin bir üslup? kadını iş üstünde mi yakaladınız? kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler.

Bosanmaya sicak bakiyo . Ama babamim su an kafasi stresli 2. Defa gel diyemem . Baska alacak kimse yok . Araba surmeyi bilmiyorim . Otobusde virus acisindan sikinti cocuga maske takamam diye . Kendiside ben goturmem ayaklarinin uzerinde dur diyo napacagimi bilmiyorum . Aksam da yine aynisini yapti vurdu .
Kendisi gitsin nie siz gidiyorsunuz ya sizi götürsün ya da kendisi gitsin küçücük çocukla yollara düşmeyin hele ki otobüse hiç binmeyin harap olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back