- 6 Mart 2020
- 158
- -18
- 18
- 27
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
Aslinda degilim universite bitirmis ogretmenim ben . Burdakiler abarttiAşırı takıntılı birisiniz evlilik çabalarınızla bu noktaya gelmiş eş kişisi de desteklemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda degilim universite bitirmis ogretmenim ben . Burdakiler abarttiAşırı takıntılı birisiniz evlilik çabalarınızla bu noktaya gelmiş eş kişisi de desteklemiş.
Nedir bu hazmedememezlik ? Hırs ? Kocana bi tasma takmadığın kalmış sonra ay hakaret var kavga var inşallah sizde yaşarsınız. Sağlıklı bireyler olup dengeli bir evlilik içinde oldukça neden yaşayalım ? Bu hırslı sözünden dolayı bile sana şunu diyebilirim: "tedavi ol"Buraya yazan hanimlar kocanizda insallah aynisi yapar
Evet bir sen doğrusun geniş olma cam fanusa al tasma falan tak.Herkes de genis nefisli
Kocani pavyon karisiyla konusurken gorursen ayni tepkiyi ver olur mu tatlimBoşanin da adam sizden kurtulsun.
Üniversite ile olmuyor istersen doktora mezunu ol.. kişilere verdiğiniz cevaplar gösteriyor zaten takıntılığınızıAslinda degilim universite bitirmis ogretmenim ben . Burdakiler abartti
Allah yalanı sevmez ben kizdan 10 kat guzelim. Kocam ilgilenmedi kuduruk seni laflara bak . Aynisini yasa insalllah
Egitimin ne senin. O seviyeye gore konusucmdaNedir bu hazmedememezlik ? Hırs ? Kocana bi tasma takmadığın kalmış sonra ay hakaret var kavga var inşallah sizde yaşarsınız. Sağlıklı bireyler olup dengeli bir evlilik içinde oldukça neden yaşayalım ? Bu hırslı sözünden dolayı bile sana şunu diyebilirim: "tedavi ol"
Evet bir sen doğrusun geniş olma cam fanusa al tasma falan tak.
Allah yalanı sevmez ben kizdan 10 kat guzelim. Kocam ilgilenmedi kuduruk seni laflara bak . Aynisini yasa insalllah
Hahahahaha siz kafayı yemişsiniz. Gidin tedavi olun. Konuşma tarzınız skandal. Paçalarınızdan cehalet akıyor resmen. Allah sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın. Çevrenizdeki herkese sabırlar diliyorum.Herkes de genis nefisli
Birşey diyeyim mi mide bulandırıyorsunHerkes de genis nefisli
Anan dami babasinin evine donduBak bak sen şu laflara
Ben kuduruk değilim de sen bu çeneyle 2 aya kalmaz babanın evine dönersin![]()
Kocam da bende çalışıyoruz, hayatta kimle konuştun diye sormadık birbirimize. Başkasıyla mi aldatıyor beni,mahkeme orda.Kocani pavyon karisiyla konusurken gorursen ayni tepkiyi ver olur mu tatlim
Bunu yazan kim bilir tek vasfi yiyip icmrk ve kasidigi poposuyla millete laf saymakBirşey diyeyim mi mide bulandırıyorsun
Kocana neler diyorsundur allah bilir..
Sen mide bulandırıcı bir kadınsın, kocan senden tiksiniyor olmalıAnan dami babasinin evine dondu
Her seviyeye ayak uydurabildiğini çirkefliğinden görebildik, erişebileceğin bir eğitim seviyesi değil senin bir hayli yukarında :)Egitimin ne senin. O seviyeye gore konusucmda
Sen kimsin ? Evde boş boş oturup, çocuk doğurmak dışında bir halta yaramayan, eğitimsiz cahil birisin.Bunu yazan kim bilir tek vasfi yiyip icmrk ve kasidigi poposuyla millete laf saymak
bu ne çirkin bir üslup? kadını iş üstünde mi yakaladınız? kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler.Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
Kendisi gitsin nie siz gidiyorsunuz ya sizi götürsün ya da kendisi gitsin küçücük çocukla yollara düşmeyin hele ki otobüse hiç binmeyin harap olursunuzBosanmaya sicak bakiyo . Ama babamim su an kafasi stresli 2. Defa gel diyemem . Baska alacak kimse yok . Araba surmeyi bilmiyorim . Otobusde virus acisindan sikinti cocuga maske takamam diye . Kendiside ben goturmem ayaklarinin uzerinde dur diyo napacagimi bilmiyorum . Aksam da yine aynisini yapti vurdu .
Sen kimsin ? Evde boş boş oturup, çocuk doğurmak dışında bir halta yaramayan, eğitimsiz cahil birisin.
Hayır yani imza atmaya ayrı ayrı gidince mi kurtaracak sevgili kocasını kızdanbu ne çirkin bir üslup? kadını iş üstünde mi yakaladınız? kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler.
Koskoca uni bitirdim siralamyla matematik ogretmeniyimSen kimsin ? Evde boş boş oturup, çocuk doğurmak dışında bir halta yaramayan, eğitimsiz cahil birisin.
Muneyi etiketleyelim de öyle gidelim yoksa herkese sövecek bu.jes yürü gidiyoruz