- Konu Sahibi Kelebenkkkk
-
Ay kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Kadin kadinin dusmani olmasin . Hakkinizi helal edin kiz kuduruklar ajjahaha neyse cidden helal edin ben kacar
Kuzen: ben ne alaka?Ay kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Kadin kadinin dusmani olmasin . Hakkinizi helal edin kiz kuduruklar ajjahaha neyse cidden helal edin ben kacar
Hayir bir de inanip kahrolmusuz gibi yorum yapmissinİnanmadık yazdık zaten ama sen bilirsin yıne de
Kaç kurtar kendiniKiz millet olaylara kosmus haberim yok
Akşam akşam eğlendik kelebennnnkkAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
cama niye koştunAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Bu zekadan ne beklersın canısı?Ayy yazık bu kadar da mı vizyonsuzsunuzEğlence anlayışına bak
Aynen kiz valla hepimize stres atmak oldu . Kiz bi yandqn kavga stres attirir . Streslerinizi aldim bacilarAkşam akşam eğlendik kelebennnnkk
Bir de mesajlarınıza baktım yazım yanlışlarını geçiyorum, ki çok fazlalar, yerinde kullanamıyorsunuz da söz öbeklerini. Tek geçerimin anlamı başka maalesef. Öğretmenim demişsiniz dilbilgisi sınavı falan yapmıyorlar mı bu öğretmenlere ya.. benim çocuğumun öğretmeni türkçe yanlışı yapsa iş eğitimi dersi bile aldırmam:dCehaletmi keske yarim olsaniz be . Hepinizi tek gecerim
Kirk yilin basi bi film seyrediceim tuttu, oh yasasin tirttim bandanKaç kurtar kendini
Bende konuya bakayım diye geldim.konu yok herkes bekleme de resim aticam dedi kelebek bende konudan çıkardım
Şimdi ban gelicek deli danalr gibi savrulacağız
Kiz dizi yaz sen olayin etkisinden cikamamis senaryo yaziyoBence sen kuzenine eğlence için falan açmadın bu konuyu.
Gerçekten kocanla böyle bir tartışma yaşandı, sonra buradaki yorumlar seni gaza getirdi "bakııığğğnn bende güzeliiiğğnm" demek için internetten fotoğraf bulup attın, sen sandın ki buradaki herkes aa ne kadar güzel diye seni övecek ama umduğun gibi olmadı kuzen yalanını salladın, çok acınası çok.
Ay kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Benimde zaten kuzenimle en büyük eğlence anlayışımdandır bu tarz şeylerAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Kiz ne ogretmeni ben soylemesi ayip laborantim . Gandirdim gizBir de mesajlarınıza baktım yazım yanlışlarını geçiyorum, ki çok fazlalar, yerinde kullanamıyorsunuz da söz öbeklerini. Tek geçerimin anlamı başka maalesef. Öğretmenim demişsiniz dilbilgisi sınavı falan yapmıyorlar mı bu öğretmenlere ya.. benim çocuğumun öğretmeni türkçe yanlışı yapsa iş eğitimi dersi bile aldırmam:d
Valla hayal dünyasında yaşayan sensin. Gidip saçma sapan internetten kız fotoğrafları bulup benim diye bize yutturmaya çalışanda sensin. Ah be güzelim (lafın gelişi), milleti keklemeye çalışırken kendi zekanızı baz alarak keklemeye çalışmasanız ne iyi olur.Kiz dizi yaz sen olayin etkisinden cikamamis senaryo yaziyo
Bi defol git beeKiz ne ogretmeni ben soylemesi ayip laborantim . Gandirdim giz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?