• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de mesajlarınıza baktım yazım yanlışlarını geçiyorum, ki çok fazlalar, yerinde kullanamıyorsunuz da söz öbeklerini. Tek geçerimin anlamı başka maalesef. Öğretmenim demişsiniz dilbilgisi sınavı falan yapmıyorlar mı bu öğretmenlere ya.. benim çocuğumun öğretmeni türkçe yanlışı yapsa iş eğitimi dersi bile aldırmam:d
bunları yazan öğretmen miymiş yok artık

Valla hayal dünyasında yaşayan sensin. Gidip saçma sapan internetten kız fotoğrafları bulup benim diye bize yutturmaya çalışanda sensin. Ah be güzelim (lafın gelişi), milleti keklemeye çalışırken kendi zekanızı baz alarak keklemeye çalışmasanız ne iyi olur.
Kiz zeka guzellik hepsi gandirikdi a . Ayyyyyyy anaaaa inandiramiyoz ahahahhahahs

Kiz zeka guzellik hepsi gandirikdi a . Ayyyyyyy anaaaa inandiramiyoz ahahahhahahs
Ben onu mu diyorum?
Sen okuduğunu anlayamayarak nasıl laborant oldun ya? Keşke okumak için bi zeka testi, okuduğunu anlama testi falan zorunlu hale getirilse.

Kaosdan beslenmeyin arkadaslar . Lafi gelince kadinq siddete hayir . Istanbul sozlesmesine evet .ama iciniz kirec baglamis
Kadına şiddetten bahsedip burada eğlenmek için millete orospu kişilik demek....
Nasıl bir tezatlıktır ya Rab, sen şu kuluna akıl fikir nasip eyle.

Kaosdan beslenmeyin arkadaslar . Lafi gelince kadinq siddete hayir . Istanbul sozlesmesine evet .ama iciniz kirec baglamis
Kız ayol gandırıp gandırıp algı çıkarmayada çalışma gızz. Eğlenirken bunlarımı kasdetmeye çalıştın

Bide hamile misin senn 😳😳 eski mesajlarına bakayım dedim de doğruysa karnındaki bebeyle burada yaptıklarına bak yazık😓😓😓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back