- 15 Şubat 2013
- 25.158
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.433
- 798
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
-
Kiz bi ozet gecin nolyo, sevaptırBak bu ne biliyor musun?
O fotoğrafın telefondaki adı.
Mesela sceenshotlarda da alındığı saat tarih yazar, fotoğrafı internetten indirdiysen onun tarihi saati falan yazar. Sen kendi telefonuna fotoğrafını 1 Nisan 2021 saat 22.55te mi indirdin canımherkesi kendiniz gibi saf mı sanıyorsunuz anlamıyorum ki
Neye ınanacan o kendini ispatlamaya çalışmıyor kiSende uzvuna stevya yazdq inanalim kardes
Sesli güldüm hahhahahhaKulaklarına da peçeteyi külah yapıp soksun
Ay dur be surda anlamaya calisiyirum hala
kimin resmi?olay nedir?Hodri meydan dedigim siteden bi resim yap da at ne cikiyo
Kiz bi ozet gecin nolyo, sevaptır
Oku okuKiz bi ozet gecin nolyo, sevaptır
Güzel olsaydın kendi fotoğrafını atardın. Ama sende bu güzellik nerede sen anca cama koş senAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Kadin kadinin dusmani olmasin . Hakkinizi helal edin kiz kuduruklar ajjahaha neyse cidden helal edin ben kacar
Uctu Monica BelluciAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Kadin kadinin dusmani olmasin . Hakkinizi helal edin kiz kuduruklar ajjahaha neyse cidden helal edin ben kacar
İnanmadık yazdık zaten ama sen bilirsin yıne deAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Sonucun böyle olacağı belliydi geri vitesAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Ayy yazık bu kadar da mı vizyonsuzsunuzAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?