Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz bi ozet gecin nolyo, sevaptır

Ay kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavram esen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Kadin kadinin dusmani olmasin . Hakkinizi helal edin kiz kuduruklar ajjahaha neyse cidden helal edin ben kacar

Kiz bi ozet gecin nolyo, sevaptır

Yakışıklı kocasından kıskandığı bir kız varmış.
"Kız güzeldir" denilmesiyle birlikte güzellik yarışması startı verilmiş, boy boy fotoğraflar yağıyor ve konu sahibinin iddiası attığı fotoğrafların kendine ait olduğu.

Biz de puanlama yapıyoruz, bazılarımız kuduruyor, yanımda yatıya kız arkadaşım vardı mesela, fotoğrafları gösterdim, şu an baygın yatıyor ağzı köpüklü, kudurdu sanırım.
Bende şimdilik bir şey yok.

Güzel olsaydın kendi fotoğrafını atardın. Ama sende bu güzellik nerede sen anca cama koş sen

Uctu Monica Belluci

İnanmadık yazdık zaten ama sen bilirsin yıne de

Sonucun böyle olacağı belliydi geri vites

Ayy yazık bu kadar da mı vizyonsuzsunuz Eğlence anlayışına bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…