- 15 Şubat 2013
- 25.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.334
- 798
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
Kiz millet olaylara kosmus haberim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz bi ozet gecin nolyo, sevaptırBak bu ne biliyor musun?
O fotoğrafın telefondaki adı.
Mesela sceenshotlarda da alındığı saat tarih yazar, fotoğrafı internetten indirdiysen onun tarihi saati falan yazar. Sen kendi telefonuna fotoğrafını 1 Nisan 2021 saat 22.55te mi indirdin canımherkesi kendiniz gibi saf mı sanıyorsunuz anlamıyorum ki
![]()
Neye ınanacan o kendini ispatlamaya çalışmıyor kiSende uzvuna stevya yazdq inanalim kardes
Sesli güldüm hahhahahhaKulaklarına da peçeteyi külah yapıp soksun![]()
Ay dur be surda anlamaya calisiyirum hala
kimin resmi?olay nedir?Hodri meydan dedigim siteden bi resim yap da at ne cikiyo
Kiz bi ozet gecin nolyo, sevaptır![]()
Oku okuKiz bi ozet gecin nolyo, sevaptır![]()
Güzel olsaydın kendi fotoğrafını atardın. Ama sende bu güzellik nerede sen anca cama koş senAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Kadin kadinin dusmani olmasin . Hakkinizi helal edin kiz kuduruklar ajjahaha neyse cidden helal edin ben kacar![]()
Uctu Monica BelluciAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Kadin kadinin dusmani olmasin . Hakkinizi helal edin kiz kuduruklar ajjahaha neyse cidden helal edin ben kacar![]()
İnanmadık yazdık zaten ama sen bilirsin yıne deAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Sonucun böyle olacağı belliydi geri vitesAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Ayy yazık bu kadar da mı vizyonsuzsunuzAy kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavramesen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide