Hak Etmediğim Beddualar

O adam yazdı tekrardan bana biliyor musun ceycey
şaşırcak bir şey değil ki bu? sınırların ya da kendine saygın yok ki. herkese yeşil ışık yakıyosun , gelip seni kullanıp gitmeleri de önemli değil senin için bulmuşlar senin gibisini ellerinin altından kaçırırlar mı? sanmam.

Kullanıcı adımı siz unutun diye değiştirmedim.
Yine duruma yorum yapmayıp sevdigi üyeyi kollamaca mood on.

Bu adam da bebe değil. Son yaptiklari belki normal değil evet ama evde yata yata relax çalıştığı bir ortamı yok. Stresten ölüyor adam. En azından dürüst, beni seven, isteklerimi ikiletmeyen biriydi. Bu ilişkiyi yaşarken de hiç olmadığım kadar mutluydum.

Kullanıp gitmek ne kadar varoş bir tabir. Çoğu insanın eski sevgilisi ya da onceden takildigi birisi yoklar onu. Bu normal bir şey. Kendime de saygım var. O yuzden bana yorum yaparken haddini bil.

Kusura bakmayın ama ciddi ciddi soruyorum. Neden bu adamla berabersiniz? Canınızın hiç kıymeti yok mu?

Beni çok sevdiği için bir şey yapabileceği ihtimalini vermedim.
Bu kadar saçma bir cesaretiniz olmasın lütfen. Öldürülen kadınların katilleri de namusumla oynadı çok seviyordum hakim bey diyor.

Sizin kıyafetinizi bile kısıtlayan adamdan hayır mı gelir? Hazır ayrılmışken arkanıza bile bakmadan kaçın. Bu normal değil hastalıklı bir sevgi.

Bahsettiğiniz konu dikkatimi çekti, o zamanlar 22 yaşındaymışsınız.
Ya yanlış anlamayın ama o zamanki sevgilinizin 9 yaşında çocuğu varmış, en aşağı 27 yaşında olması lazım o sevgilinizin.
Gerçekten kendinize yakıştırıyor musunuz böyle ilişkileri?
Yani ne biliyim, çok garip bir hayatınız var.
Kendini kullandırıyorsun diyenlere kızıyorsunuz ama yaşadığınız hayat böyle hissettiriyor insanlara. Her konunuzda sevgililerin biri gidiyor biri geliyor, hayatınız kimseyi ilgilendirmez ancak bu kadar mı değersizsiniz?
Ayrıca burada bilinen bir üyesiniz, 2.üyelik açıp ifşa olan birini burada takılan insanlar hatırlayabilir, takma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum.
Konuya yorum yapmayayım, umarım bir an önce kendinizi toparlarsınız.

Yaşın sizce çok önemi var mı? Sadece rakamlardan ibaret. Şahsen kendi yaşıtım veya daha küçük erkeklerle anlaşamıyorum.
Sık partner degistirmek neden kendini degersizlestirmek olsun? Cinsellik tek taraflı bir şey degil ve çoğu kadinin aksine ben eşim ya da sevgilim istiyor diye gönülsüzce sevismiyorum. Ben o adamı istediğim için sevisiyorum, gorusuyorum.

Seçtiğiniz partnerlerin yaşını geçiyorum karakterleri çok sorunlu duruyor.

Bu adamın nesi sizi çok seviyor hissettiriyordu mesela? Sizin kılık kıyafetinize, paylaşımlarınıza bile karışan bir adamla ilişkiye devam etmek kendini değersizleştirmek oluyor. Şu anda da hala şans versem mi yazmışsınız. Tehdit almışsınız, üstünüzde baskı kurulmaya çalışılmış, adamın psikolojisi sağlam değil. Ayrılmaya kesin karar vermeniz için bu adamın daha ne yapması gerekiyor?

Benim davranışım anormal sayılmaz. Sadece etik mi bu sorgulanabilir. Eski sevgilimle ilişkimizin bitiş şeklinden ve aradan geçen zamandan dolayı merak ettim gayet normal bir şekilde.
Eski sevgiliniz hakkında kafanızda soru işaretleri kaldıysa yeni ilişkiye başlamayacaksınız.
2 senelik evliyim, eski sevgilimin takip isteğini kabul etsem, ? Diye mesaj atsam ertesi gün adliyede oluruz. Aynı şekilde bende istemem eşimin böyle bir durumu yaratmasını.
Geçmiş geçmişte kalır. Geçmiş sayet takip ediyor ise bir gelecekten söz etmek imkansızdır.

Ben ertesi gün de trip yapınca beyefendi bana atarlanmıştı. Böyle ufak bir şeyi bile büyütüyorsan seninle hiçbir şey yapılmaz, işin gücün can sıkmak sadece demisti.
Otursun kendi düşünsün simdi. Hiiiiiic geri adim atma dön affet deme kendini açıklama. Dönerse düşünürsün. Dönmezse zaten kurtulmus olursun. Şu kendine gelince sorun görmeyen sana gelince ortaligi yikan tavri bile objektif olamayan tuhaf biri oldugunun göstergesi. Ayrilirsaniz bisey kaybetmezsin yani emin ol adam biraz deli çünkü. Polis mi? Bi de bazı insanlarin zihninde aradan kac yil geçerse gecsin hala genc kalacaksin öyle düşün :)) sen orali olmadikca seni asla unutamayacak dedigi gibi affetmese de hep sevdigini sanacak. Hoş bence :) Bunun narsistik bi sarkiyla özetleyeyim.

Beni çok sevdiği için bir şey yapabileceği ihtimalini vermedim.
Tam tersi diil mi ya :) bisey yapabilecek potansiyeldeki insanlar cok sevdigini sandiklarina bisey yaparlar asil. Önemsemedigi birine niye bisey yapsin ki. Aşk çok güçlü nöbetler yaratir öyle biri degilsen bile seni ona evirir kaldi ki adam açık açık söylüyor. Sen temkinli ol. Öldürmez ama tutar bogazlar. Ben cok yasadim böyle delilikleri. Sen simdi affet diye peşinde dolanmadikca iyice kuduracak bu. Daha çok baglanacak.

Bu arada eski sevgilini ekleyip ? yazma olayını ve sonrasinda gidip söyleme olayini onun sana baska kadini ekleyip gelip soylemesinden aldigin cüretle ve gazla yapmissin :) nasi olsa benzer sey yapti affettiririm o arada eski sevgilim ne dio bi bakim merak ettim demissin icinden. Ha delirirse de sen de bana yaptin ne var derim demissin ama adam kendine başka sana başka tutum sergileyen yanlı biri. Belki de erkek yapar kadin yapmamali zihniyetinde. Belki de bunu görmek test etmek istedin. İş bana gelince ne yapacak acaba...

Yolda ne vakit bir sarhoş görsem asla dokunmam..

Bilirim ki sarhoş kendi kendine düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…