Hain gelin masali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz 'Küçük Emrah' moduna girmişsiniz. "Ah, vah! Ben bu kaynanadan ve kocadan neler çektim bir bilseniz a dostlar" durumundasınız.

Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. Nedir sorun? Kaynana ile aynı evin içinde anlaşamıyor musun? Ona göre 1+1 ev tutun. Kocan annesine düşkün diye mi üzülüyorsun? Konuşunca değişecek mi bu adam? Gördüğün gibi hayır. Ya onunla bunu kendine dert etmeyerek devam edeceksin ya da çocuklarınla bekar bir anne olarak yaşayacaksın.

Cevapları sizin de çok iyi bildiğiniz sorular bunlar. Ama sorun sizin kendinize güveninizin, cesaretinizin olmaması. Sorun odaklısınız . Çözüm odaklı olmanızı dilerim.

Allah böyle kv vicdan merhamet oğullarınada uyanış nasip etsin ne diyeyim...

Cok bile dayanmışsın en iyisi yolları ayırmak hakkında hayırlısı olsun

Cokk gec kalınmış kararlar...Siz gerçekten kvnizin dediği gibi durumlarini bilerek mi evlendiniz?Annesinin o hallerine çalışıp mecbur degilken bu kadar süre nasıl katlandiniz??Sizinde sıkıntiniz olduğunu düşünüyorum.Bir insan kendine neden bu kadar zaman boyle işkence eder?Yillardir olan duruma nasıl alisamadiniz şimdi ayaklaniyorsunuz o ayri mesele.Allah aklınızı korumuş sukredin

Annesi ölmedigi sürece bu böyle gider.Merak ediyorum siz bosasaniz neyle gecinecek bunlar.Ne yaparsaniz yapın annesi onun gözünde hep yaşlı bir ayagı cukurda ölürse vicdan azabı yaşayacağı çilekeş anası olacak.Ya boşanin kurtarin bunlardan kendinizi yada dedim ve orda kaldım çünkü ne yaparsanız yapın nafile.

Ev ev ustunde olmaz demediler mi sana? Sorun bunlara sebep olan esin. Anne ile es ayrimini yapanamis. Care bosanmak. Madem ben giderim esya bile almadan diyorsa, gitsin o zaman esin. Ama anladigim kadariyka senin bosanmaya cesaretin yok. Manipule edilenlerdeki psikoloji var sende. Onlar da ben mi yaniliyorum diye dusunur hep. Mutlu olmadigin yerde bile bile buna neden devam ediyorsun? Duzelmeyecek iste, belli. Bosanmak bir bitis degil, yeni bir baslangictir.

Sürekli kendini acındırma modunda bir kv'de de bende var, iyidir hoştur ama geçmişinde pişirdiğ yemekleri bile çok çektim ezildim modunda anlatınca çekilmiyor. Bu noktada sizi anlıyorum, evlendiğimizden beri birlikte olsaydık bilmiyorum sonumuz ne olurdu. Ben artık bir araya gelince çok muhabbet etmiyorum, hayatımın yoğunluğu bana yetiyor, bir de geçmiş günlerin hikayesini dinleyemem...

Bu ana oğlunu nasıl ele verdi şaşırdım doğrusu. Bu oğul göbek bağı ile hâlâ bağlı, asla kopmaz. Sizin hayatinizi ne hâle getirmişler,madem yapamayacaktın anandan ayrı niye Insanların günahına giriyorsun.Allah yardımcınız olsun inş hayırlı olan olur hakkinizda

Yine bosanirsiniz ama önce kv yi bir psikiyatra götürün bence,o iyilesirse bir umut olur belki evliliğiniz için.İlkokul arkadaşımin babaannesi tıpkı sizin kv gibiydi hatta daha fazlası vardır.Bir de köy yaşamını, yokluk zamanını düşünün gelinine cektirmedigi kalmamıştı.Olmeden önce şizofren olduğunu öğrendiler.Sizin çok kolay yalan söylüyor dedikleriniz belki de kv nizin gerçekleridir.Allah yardımcınız olsun

Malum ogluya, her ihtiyacini karsilayamadigindan mecbur evlendirmis.

Kusura bakmayin konusahibi midenizi bulandirmak degil amacim. Siz bu yuvada kolesiniz. Nasil dayandiniz bunca sene? Kasvet basti konunuzu okurken. Kac yasindasiniz? Esiniz annesine bagimli. Annede esinize. Sizin bosanacaginizi sanmiyorum, hemen bosanmayinda zaten. Bir psikologa gitmenizi tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…