Haftam doldu ve hiç bir doğum belirtisi yok:(

Aynen banada taktılar 4 te 5 te sancılarımı baya baya şiddetli hissetmeye başladım . Sen Demir gibi kadınmışsın helal olsun suni sancıyı hissetmedin zaten kendi sancın gelmemesi normal

Aynen banada taktılar 4 te 5 te sancılarımı baya baya şiddetli hissetmeye başladım . Sen Demir gibi kadınmışsın helal olsun suni sancıyı hissetmedin zaten kendi sancın gelmemesi normal
Seninde kızın olmuştu ben bugun taburcu oldum dun aksam 10 cıvarı çişini yaptı en son ve bu saat oldu hala ciş kaka yapmadı. Vajinasından jel şeklinde akıntı geliyor sadece dr sordum ilk çiş kaka yapmasını önemsiyoruz bu bağırsaklarının calıştığını gösteriyor dedi. Beslenmeside yeterli panik yapma dedi ama o zaman akıntı yoktu şimdi akıntı var kız bebekte normalmi yaşadın mı bunu

Bana 4 le baslatıp 6 ve 8 diye yükselttiler ama tık yoktu kasılma oldu ama yüzüm bile ekşimedi

Canım benim bebeklerim ilk kaka ve çişi yaptılar hastanede evde devam ettiler iki gün yeşil kaka yaptı sonra sarı oldu. Hiç söylediğin akıntı durumunu yaşamadım. İçerde kalan amniyon olabilir çünkü ilk çişinin rengi baya sarı bi çişti

İlk çiş bizdede sarıydı kaka siyah yaptı iki kez ama şimdi yapmaması tedirgin ediyor ve tabi akıntı olayı.

Şimdi nasılsın sezeryan nasıl bişey
Çok şükür iyiyim ilk gün berbat durumdaydım dikiş agrısı yanı sıra omuzum tutulmuş du ameliyat hanede bebeğime bakacağım diye birde kaburgam cok agrıyordu yel gırmiş dediler hemşireler kremle surekli masaj yapıp sıcak su torbası koydular. Dun refakatcılerimi gönderdim kendim kaldım bebekle tüm gece kimseye muhtaç olmama gibi gurur meselem var içimde yenemediğim kendi işimi kendim halletmek adına ayaklandım hemen. Ama herseyin normali yani tam dik duramıyorum hala agrılarım oluyor.

Ay canım benim ya bende annem dışında kimseye muhtaç görünmek istemiyorum -Allah yardımcın olsun inş tez zamanda iyi olursun

Evet cok sık ve uzun emiyor. Evet yapmadı ama gazını rahat cıkarıyor ve bagırsaklarıda calışıyor sesler geliyor yani
O zaman stres yapma yapar kakasını zaten o daha içinde ki siyah kakayı tam boşaltmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…