Haftam doldu ve hiç bir doğum belirtisi yok:(

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
166
103
Kızlar haftam doldu ve kızımın doğmaya hiç niyeti yok. Hiç bir belirtim yok ne nişan ne su nede sancı. Dr um hiç alttan muayene etmedi beni, pazartesi gel durumuna bakalım dedi. Cok mutsuz ve stresliyim kızım doğmuyor diye

bu seneki kız çocukları çok nazlı gelmek istemiyorlar:) Muhtemelen pazartesi karar verir doktorunuz . Ama kimi duyduysam hep günü geçtiği halde doğmayan bebekler. Bizim tanıdıgımızda öle oldu. hiç bir belirtisi yoktu . Ertesi gün akşamına bebek dogdu. Bekle stres yapacak hiç bişey yok er geç doyacak hayrlısıyla :)

Canım günde en az 30 kez çömelme suquat hareketi yapabilirsin. Doğumu tektiklemesi için meme ucu masajı yapabilirsin. 42.haftaya kadar yolu var. Bebek iyiyse beklenebilir..

Suni sancı ile mi doğdu sezaryenle mi yoksa kendiliğindenmi? Bu sene gercekten doğmuyor bebekler düşük riskim vardı şimdi doğmak bilmiyor.

Canım günde en az 30 kez çömelme suquat hareketi yapabilirsin. Doğumu tektiklemesi için meme ucu masajı yapabilirsin. 42.haftaya kadar yolu var. Bebek iyiyse beklenebilir..
11. Kattan merdiven indim 5 km yol yürüdüm hergün evi indirip temizliyorum. Kondisyon bisikletine biniyorum bide onu deneyim ama vajinal kasları sıkıstardığını düymüştüm o haraketin doğrumu acaba

11. Kattan merdiven indim 5 km yol yürüdüm hergün evi indirip temizliyorum. Kondisyon bisikletine biniyorum bide onu deneyim ama vajinal kasları sıkıstardığını düymüştüm o haraketin doğrumu acaba
Doğum kursunda demişlerdi. Kedi deve hareketi de var bebeği doğum kanalına sokmak için. Bir araştır canım. Aslında biz ne yaparsak yapalım vaktini bekliyorlar.

Doğum kursunda demişlerdi. Kedi deve hareketi de var bebeği doğum kanalına sokmak için. Bir araştır canım. Aslında biz ne yaparsak yapalım vaktini bekliyorlar.
Doğum pozisyonu bile almamış daha inatcı kızım bugun belimden kasıklarıma agrılar giriyor ama düzensiz

Canım beni biliyorsun kızımı çok bekledim. O kadar çok yürüdüm ki bir buçuk saate doğurdum kızımı. İyili yürümüşsün dddi ebe bak hemen doğurdun dddi. Suni sancı üç cm açılmamı bi saate 8 cm yaptı düşün. Bide benim kızımda kanalda değildi başı epey yukarıdaydı. Sancı sırasında hep ıkınfım sancıyla birlikte. Bebeğim indi aşağı hemde birden . Midem bulandı o indiği sırada Onuda dert etme

Doğum pozisyonu bile almamış daha inatcı kızım bugun belimden kasıklarıma agrılar giriyor ama düzensiz
Sağa sola sallanarak penguen yürüyüşü dogum pozisyonuna sokabilir. Bunu da kurstan soylemislerdi. Baya bir hareket söyledim yanlış anlama bildiklerim bunlar. Hadi Inşallah dalgalar düzenli hale gelir

Suni sancı ile mi doğdu sezaryenle mi yoksa kendiliğindenmi? Bu sene gercekten doğmuyor bebekler düşük riskim vardı şimdi doğmak bilmiyor.
kendiliğindenbaşladı ve normal dogum oldu . doktor çatı muaynesi yaptıgında daha inmememiş bile demişti ama dogurdu yani

Sen bir hafta sancı cektin rabbim doğumda kolaylık verdi. Umarım bebişinde akıllı uslu bir bebektir sağlığı nasıl bu arada?

Sağa sola sallanarak penguen yürüyüşü dogum pozisyonuna sokabilir. Bunu da kurstan soylemislerdi. Baya bir hareket söyledim yanlış anlama bildiklerim bunlar. Hadi Inşallah dalgalar düzenli hale gelir
Bugun söylediğin hareketleri gücüm yettiğince yapmaya calıştım yorgunluktan zaten penguen gibi yürüyorum

Sen bir hafta sancı cektin rabbim doğumda kolaylık verdi. Umarım bebişinde akıllı uslu bir bebektir sağlığı nasıl bu arada?
Aynen canım evde bi haftadan fazla ağrılarım oldu sancılarım vardı . Bebeğim çok şükür iyi . Sadece gaz sorunumuz başladı :) oda olacak artık bapalım

Aynen canım evde bi haftadan fazla ağrılarım oldu sancılarım vardı . Bebeğim çok şükür iyi . Sadece gaz sorunumuz başladı :) oda olacak artık bapalım
Adına cok mutlu oldum aslında ayrıntılarıda öğrenmek istiyorum ilk kucağına alışın babasının tepkisi bide ankarada yasıyordun sanırım doğumu nerede yaptın ne kadar hastanede kaldın?

Adına cok mutlu oldum aslında ayrıntılarıda öğrenmek istiyorum ilk kucağına alışın babasının tepkisi bide ankarada yasıyordun sanırım doğumu nerede yaptın ne kadar hastanede kaldın?
Zekai tahirse Doğum yaptım. Çatalda ilk ıkınışımda çıktı bebişim Dr ayaklarından tuttu ağlıyordu zaten. Ağlamaya başladım ben görünce zaten doğduğu an sancı bişey kalmıyor o rahatlığı anlatamam . Titreme tuttu beni. Neden bilmiyorum iki doğumumda da çatalda titreme tuttu. Eşi bebeğimle birlikte geldi hemen peş peşe sıkıntı yaşamadım ondanda. Sonra iğne anestezi dikiş. Hemen kucağıma verip emzir dediler. Emzirdim bi on dk. Sonra hemşire odama çıkardı. Eşim ilk kucağına aldı oda ağladı kokladı hemen . Öptü şap şap :) ilk kızımızı da öpmüştü şap diye kızmıştım

Cok çektin bir haftayı aşkın süre rabbim de doğumda kolaylığını verdi. Herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. Bizim ilk çocuğumuz babasıda bende cok heyecanlıyız. Özellikle babası ilk kucağına alışını görmek istiyorum cok. Ama benim inatcı kızım doğmuyor. Yarın ne diyecek doktorum her ihtimale karsı hazırlık yaptım tüm gün yoruldum bide belim tutuluyor gibi sanki acayip agrıyor

Doğumdan önce yürüdüklerim Doğuma çok faydası oldu. Sağlıkla gelsin bebiş yeterki zamanı dolduysa illa ki bi çözüm sunar Dr . Tam olarak kaç haftasın şuan

Ben sana demiştim ,...sen önce dogur da sıra bana gelsin

41 + 2 haftadayım. Bebeğimin hareketlerini cok az hissediyorum dunden bugune. Ona birşey olacak diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…