Haftam doldu ve hiç bir doğum belirtisi yok:(

Kızlar 12 den beri suni sancı alıyorum hiç açılmam yok. Suni sancı ilk 4 ile basladı bir saat önce 6 ya yükseldi ve hala hiç açılma yok

Dr da sasırdı normal Doğum istediğim için suniye devam ediliyor acılma 1cm olmuş. Halimi gören sen tatile gelmişsin buraya sanki diye dalga geciyor:) dua edin kızlar yarın doğsun artık

Dr da sasırdı normal Doğum istediğim için suniye devam ediliyor acılma 1cm olmuş. Halimi gören sen tatile gelmişsin buraya sanki diye dalga geciyor:) dua edin kızlar yarın doğsun artık
NAPTIn kuzum doğdu mu minik

Yok canım acılma olmadı suni sancı fayda etmiyor. Sezeryan la doğcak bebeğim mecburen. Yarım saate kadar gireceğim sezeryana

Allah sağlıklı bir ve kolay bir doğum nasip etsin canım. .

Allah kolaylık versin canım gözün aydın kavuşuyorsun yavruna :)

Kızlar dün girdim sezeryana 15:40 da kızım dünyaya geldi. Sezeryan berbat bişeymiş cok agrılarım oluyor.

Geçmiş olsun Allah anali babalı büyütsün inşallah benim de 2 ay oldu bu hisleri yaşayalı normal doğum istedim 39. Haftada elimi kolumu sallayarak gittim doktor beklemeyelim demişti bi hastalığımdan dolayı bebek aşağıya düşmemişti suni sancı verdiler ama acilma 3 cm den öteye gitmeyince sezaryana alındım.Ama ilk 5 saatten sonra ölmek istiyordum Allahım affetsin annem emzirmek için bebegi getiriyordu yok getirme diyordum.Doğum yaptıktan sonra çok üzüldüm ben hep böyle kalcan diye geçiyo çok şükür hep dedilerı gibi sabır

Allah analı babalı büyütsün senin gibi olan bi kadınla karşılaşmıştım gün aşımı vardı ve suni sancı işlemiyordu onu mecbur sezeryana aldılar. Yani senin durumun mecburi bi durumdu üzülme şakın sağlıkla büyüt yavrunu

Emzirmek gercekten işkence gibi oluyor. Senin agrıların yetmezmiş gibi birde bakmak zorunda olduğun bir can var karnına baskı yapıldıkca canın gidiyor. Naza cekmeyim kendimi diye yanımda kimse kalsın istemedim ilk gün hariç. Birde kaburga agrısı ve ona bağlantılı omuz agrısı yasıyorum nefes aldıkca batma oluyor. Rabbim tüm isteyenleri evlat sahibi etsin ama kesinlikle normal doğumu tavsıye ediyorum.

Dun yan odamda yatan kadına suni sancı verdiler inanılmaz inletti ortalığı şaştım kaldım. Bunyeden bunyeyemi değişiyor bilmiyorum ama cok acı cektı. Doğuma aldılar ve bebeği ile hemen geldi. Durumuda cok iyiydi bebek çıkınca hiç birşey kalmadı diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…