HAFTALIK ZAYIFLAMA YARIŞMASI ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥(tablolu)( kararlı olanları bekliyorum)

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.099
>Her salı kilo bildirimi yapılacak
>2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayan bir süreliğine yasaklanacak
>günlük beslenme ve spor isteğe göre yazılabilir.
umarım motivasyonu yüksek bir grup olur ve istediğimiz kilolara ulaşırız :süslü::KK68:

Üye_______Adıilk kghedf
kg
13
eyll
20
eyll
27
eyll
4
ekm
11
ekm
18
ekm
25
ekm
1
ksm
sbeden sbeden 89848887.286.686.1
@hatice346270607069.3
ohbb ohbb 68606867.6
T tgdg 78.56078.578.1
B Blumigirl 66556665.664

Son düzenleme:
Bugün güne bir somun ekmekle başladım🙈
bol yağlı bol kaşarlı ve bol peynirliydi. neyse 2 3 saat önce zayıflamaya karar verdim.. bu yolda benimle kilo verecek tatlı kadınları bekliyorum.

Neredeyse hiç su içmiyorum günden güne istikrarla su miktarımı arttırcam. Bir anda herşeyi kesemem önce porsiyonları küçültcem. Bulduğum herşeyi ağzıma atmıcam. Duygusal durumlarda şekersiz kahve içicem. Bazen ikisi bir arada bazen Türk kahvesi şeklinde.
Hareketlerimi arttırcam. Basit kol bacak egzersizleriyle başlayacğm sonra instagramda kayıt ettigim 10 larca güzel hareket videolarindan bazılarini uygulamaya başlayacagimm. Her ne olursa olsun Allahin izni ile bu hafta azıcık bile olsa eksi görüp başarabildiğimi görüp daha da azimlenecegm

>Her salı kilo bildirimi yapılacak
>2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayan bir süreliğine yasaklanacak
>günlük beslenme ve spor isteğe göre yazılabilir.
umarım motivasyonu yüksek bir grup olur ve istediğimiz kilolara ulaşırız :süslü::KK68:

Üye Adıilk kghedf kg13 eyll
sbeden sbeden 878487
Merhaba. Kolay gelsin. 70 kg yim. Umarim başarırız.

bugüne eksi 100 ile başladım mutlu hissettirdi :KK68: biraz önce yine tost yedim. psikolojime hemen fazla yüklenemem eksiler gördükce motivem artacak. dün hiç su içmedim bugun 5 bardak içicem :KK68:100 gram kaybın şerefine gelsin :KK48:

yine dün ki gibi akşam yemeği yemicem. dün aksam 1 paket bisküvi ile geçirdim. tabiki masum ve sağlıklı degil ama bir yola sokmaya calisiyorum kendimi yaparim ben fazla gecmeden :)

Merhaba, dün tarçınlı su kaynatıp içtim Suyu ben de az iciyorum, 5 bardak içebildim. Bugün 10 bardak icmeyi hedefliyorum. Hedef kilom 60 olur

bugüne eksi 100 ile başladım mutlu hissettirdi :KK68: biraz önce yine tost yedim. psikolojime hemen fazla yüklenemem eksiler gördükce motivem artacak. dün hiç su içmedim bugun 5 bardak içicem :KK68:100 gram kaybın şerefine gelsin :KK48:

yine dün ki gibi akşam yemeği yemicem. dün aksam 1 paket bisküvi ile geçirdim. tabiki masum ve sağlıklı degil ama bir yola sokmaya calisiyorum kendimi yaparim ben fazla gecmeden :)
Merhaba canım başarılar..
Ben de bugün başladım. Katılabilirim sizin gruba.
Kilom 85
İlk hedefim 75

Merhaba bende katılmak isterim araniza.
Güncel kilom:68
Hedef:60
Ben aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum

Selamlar, az önce mantı, yoğurtlu garnitür ve 1 poğaça yedim misafirlikte, bugün de dün oldugu gibi, 2 öğün yapmayı hedefliyorum. Salı ya kadar iki öğün denicem bakalım.

Selamlar, az önce mantı, yoğurtlu garnitür ve 1 poğaça yedim misafirlikte, bugün de dün oldugu gibi, 2 öğün yapmayı hedefliyorum. Salı ya kadar iki öğün denicem bakalım.
selam bende 2 öğün yapıyorum her zaman çünkü geç kalkıyorum :KK53:pazartesiden itibaren 6 da uyanmam gerekiyor 2 öğün kurtarmaz kahveyle meyveyle yoğurtla öğleni ikindiyi savurucam :)

şekersiz ikisi bir arada kahve içiyorum. bugünde akşam yemegi yok
ve dün ki gibi biskuvi yemekte yok belki süt içerim sıkışırsam

X