Haftada 3 kere gecenin bi vakti gelmek

Bezmissiniz cunku sizi sindirmis artik. Bundan onceki konunuzda ben abartiyor muyum diye soruyordunuz. Adam o kadar guzel manipule etmis ki sizi sorunu kendinizde aramaya baslamissiniz.
Yok ben onu her şeyde öyle soruyorum ya. Herhangi bi mesleki soruda da öyle sorarım, bazen çok negatif bakıyorum çünkü her şeye. Ama evet sindirdi o ayrı

Ayy yazişmalari okudum eşinizin burcunu çok merak ettim. 😬
Benim esim de bazen sakarliği tutuyordu ve bir şeyi mutfakta vs devirince, dökünce onu oraya ben koyduğum için olduğunu soyluyordu. Yani sakarlik yaptigi bolgeye yakinsam bile kesin benim yuzumden olmuş oluyordu o kendisi yapmamiştir. 😂

Hani bu bile bana kriz getiriyordu.
Kendi de huyunu farketti (Cunku kiyameti koparttim) artik bir şeyi devirince benim ustume atmiyor. 😬

Ayy yazişmalari okudum eşinizin burcunu çok merak ettim. 😬
Benim esim de bazen sakarliği tutuyordu ve bir şeyi mutfakta vs devirince, dökünce onu oraya ben koyduğum için olduğunu soyluyordu. Yani sakarlik yaptigi bolgeye yakinsam bile kesin benim yuzumden olmuş oluyordu o kendisi yapmamiştir. 😂

Hani bu bile bana kriz getiriyordu.
Kendi de huyunu farketti (Cunku kiyameti koparttim) artik bir şeyi devirince benim ustume atmiyor. 😬
Tahmin edin lütfen burcunu 😅

Selamın aleyküüüüüm diye girdi eve. Annem de hoş geldin serseri. Ben serseri damat istemem dedi direkt. Gayet güleryüz 🤦🏿‍♀️ Bizimki de pişkin pişkin haklısın anne yeaaa falan diyor güldüm. Sonra top bana patladı yine bağırdı kadının yanında sağ olsun. Hep mi geliyorum ne var, nolmuş geldiysem dedi. Ben annenin yanına gitsem böyle dedim git dedi anfkskfkd ay gülmicem gülmicem. Annem de ders veriyor aklı sıra, karşısındaki anlayacak sanıyor.

Selamın aleyküüüüüm diye girdi eve. Annem de hoş geldin serseri. Ben serseri damat istemem dedi direkt. Gayet güleryüz 🤦🏿‍♀️ Bizimki de pişkin pişkin haklısın anne yeaaa falan diyor güldüm. Sonra top bana patladı yine bağırdı kadının yanında sağ olsun. Hep mi geliyorum ne var, nolmuş geldiysem dedi. Ben annenin yanına gitsem böyle dedim git dedi anfkskfkd ay gülmicem gülmicem. Annem de ders veriyor aklı sıra, karşısındaki anlayacak sanıyor.

Bakin cok hassas bir donemdesiniz o yuzden cumlelerimi secerek yazmaya gayret ediyorum ki yanlis bir sey soyleyip sizi uzmek istemem ama kusura bakmayin esiniz tam bir ergen. Insan yaptigindan utanir bir aciklama yapar, boyle oldugu icin uzgunum, kusura bakma anne der bisi der. Bu size tekrar bagiriyor. Allah korusun yarin siz hasta olsaniz bu adam kacarak gider. Oyle zora falan gelemez bu adam.

başka kim boyle. Hmm Koç yay olabilir belki. 😂
Yay doğru :))
Bakin cok hassas bir donemdesiniz o yuzden cumlelerimi secerek yazmaya gayret ediyorum ki yanlis bir sey soyleyip sizi uzmek istemem ama kusura bakmayin esiniz tam bir ergen. Insan yaptigindan utanir bir aciklama yapar, boyle oldugu icin uzgunum, kusura bakma anne der bisi der. Bu size tekrar bagiriyor. Allah korusun yarin siz hasta olsaniz bu adam kacarak gider. Oyle zora falan gelemez bu adam.
Gelmez kesinlikle. Ameliyatım öncesinde de kavga etti ki :))

Özür dilerim haklısın dedi şimdi de. Bu kadar. Midem almıyor cidden ben çok şey affettim çok şey de yaptım kendimi masum göstermeyeyim boş yere ama hiçbiri bu kadar hadsizce değildi. Cidden kötü hissediyorum. Kalktım gittim arkamdan abartmıyor musun diyor. Bi sonraki cümlesi regl misin olacak sanırım.

Özür dilerim haklısın dedi şimdi de. Bu kadar. Midem almıyor cidden ben çok şey affettim çok şey de yaptım kendimi masum göstermeyeyim boş yere ama hiçbiri bu kadar hadsizce değildi. Cidden kötü hissediyorum. Kalktım gittim arkamdan abartmıyor musun diyor. Bi sonraki cümlesi regl misin olacak sanırım.

Anneniz sizdeyken duymayin gormeyin. Sonrasinda ne yapacaginiz size kalmis. Yazik kadinin morale ihtiyaci varken gordugu seylere bakin.

Degil mi ya asiri sabirli. Bir de bu zamanlar cok kritik zamanlar ve insanin unutamadigi zamanlar. Hep derim bir gun esimle bosanirsam her seyi unutabilirim ama annemin hastaliginda ve kaybettigimde bana olan destegini asla unutamam. Ben olsam beni cekemezdim derim. Cok uzuldum ben konu sahibine. Annesine ayri kendisine ayri uzuldum. Konu sahibinin sabrina da hak veriyorum cunku bu karakter meselesi, oyle konusma ile falan olacak isler degil bunlar. O yuzden ya kabullenecek ya susacak. Aksi bosa kurek cekmek olur. Yani konu sahibi konustu diye akli basina gelecekse bir kiymeti olmaz zaten. Allah yardimcisi olsun annecigine de sifa versin.
Evet çok mantıklı ve güçlü bir kadın benim çok hoşuma gitti tavrı.
Açıkcası bir şeyler öğrenebildiğim kişilerden biri oldu diyebilirim.
Çok güzel söyledi ben ne yaparsam yapayım değiştiremem kaç yaşında adam demek ki hayata bakışı bu şeklinde bir şey yazdı resmen bana yeni bir bakışı açısı kazandırdı.
Tabii ki bu dönemde destek verende vermeyende unutulmuyor.
Amin canım inşallah çok iyi olur 🙏

Evet çok mantıklı ve güçlü bir kadın benim çok hoşuma gitti tavrı.
Açıkcası bir şeyler öğrenebildiğim kişilerden biri oldu diyebilirim.
Çok güzel söyledi ben ne yaparsam yapayım değiştiremem kaç yaşında adam demek ki hayata bakışı bu şeklinde bir şey yazdı resmen bana yeni bir bakışı açısı kazandırdı.
Tabii ki bu dönemde destek verende vermeyende unutulmuyor.
Amin canım inşallah çok iyi olur 🙏
Kim ya o, ben değilim herhalde :))

Esinizi ortamiza koysalar sirayla pataklariz herhalde. Sizi kirmak istemiyorum, o yuzden yorumumu kisa tutacağım. Yasadiginiz şeylerin hicbiri normal degil. Yuksek miktarda alkol, gec gelme, annenize ve size saygisizlik, bagirma, suclama, agzinin bozukluğu... bunlar hakkinda bir adim atmaniz gerekiyor

Back