- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.354
- 498
- 37
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Çok benzer şeyler yaşadım. Suçlamayın kendiniziSabır değil ya, çok kötü bi şey ama içe atıyorum. Her türlü üste çıkacağını bildiğim için savaşa dönüyor olay. Yoruldum
Yok suçlamıyorum. Suçladım zamanında ama baktım haklı haksız fark etmeden suçlu hep ben çıkıyorum asıl hatanın bende olmadığını anlamaya başladım. Ne zaman aksi bi şey yapsa durum şu :)) Eski bi tartışmamız.Çok benzer şeyler yaşadım. Suçlamayın kendinizi
Eşimdeki rahatlık bu. Gezmiyorum çünkü gezmek istemiyorum. Gece gündüz fark etmez sabah da gezmem mesela sevmiyorum hiç. Anca işte canım sıkılır da gel beraber çıkalım derim öyle çıkarız.Siz gece gezebiliyor musunuz tek başınıza?
Küfürlü konuşmasa iyi olurdu aslında…Eki Görüntüle 3148444 mesela bakınız, cevap vermiyor olmamın suçlusu benim şu an :)) neden bu kadın cevap vermiyor düşüncesi yok.
Saygısız. Hep aynı. Hep onların kafa dağıtmaya ihtiyaçları var, hep onların işi önce gelir. Mesela ben ilk evlendiğimizde işi yoğun diye kıyamazdım annemlere vs. Gidince sen gelme işin yoğun derdim. Sanıyorum ki içten içe benim karım ne anlayışlı diyecek. Sonra baktım ki benim bu anlayışımı rutine çevirmeye başladı. Olması gereken o oldu. Ben de çok ama çok yoğun çalışıyorum. Bir kere ondan duymadım istersen sen annemlere gelme diye bir cümle. En ama en sıradan örnek bu. Anlayışlı ve çağdaş bir kadınım ya ne var canım kocam arkadaşlarıyla viski içse. Kafa dağıtsın da kocam hem de benim ne kadar anlayışlı olduğumu görünce beni daha çok sevsin. Evlilik sıkmasın onu. Ne salakmışım. Ulan evliliğin olayı bu zaten. Bir baskı altına girmeyi göze alamayan evlenmesin. Benim kocam veya senin kocan bir kere düşünmüş müdür aman karım sıkılmasın evde. Evlilik sıkmasın onu.Yok suçlamıyorum. Suçladım zamanında ama baktım haklı haksız fark etmeden suçlu hep ben çıkıyorum asıl hatanın bende olmadığını anlamaya başladım. Ne zaman aksi bi şey yapsa durum şu :)) Eski bi tartışmamız. Eki Görüntüle 3148442
Siz de mi boşandınız?Saygısız. Hep aynı. Hep onların kafa dağıtmaya ihtiyaçları var, hep onların işi önce gelir. Mesela ben ilk evlendiğimizde işi yoğun diye kıyamazdım annemlere vs. Gidince sen gelme işin yoğun derdim. Sanıyorum ki içten içe benim karım ne anlayışlı diyecek. Sonra baktım ki benim bu anlayışımı rutine çevirmeye başladı. Olması gereken o oldu. Ben de çok ama çok yoğun çalışıyorum. Bir kere ondan duymadım istersen sen annemlere gelme diye bir cümle. En ama en sıradan örnek bu. Anlayışlı ve çağdaş bir kadınım ya ne var canım kocam arkadaşlarıyla viski içse. Kafa dağıtsın da kocam hem de benim ne kadar anlayışlı olduğumu görünce beni daha çok sevsin. Evlilik sıkmasın onu. Ne salakmışım. Ulan evliliğin olayı bu zaten. Bir baskı altına girmeyi göze alamayan evlenmesin. Benim kocam veya senin kocan bir kere düşünmüş müdür aman karım sıkılmasın evde. Evlilik sıkmasın onu.
Lafa gelince ben de dünyanın en mükemmel kadınıydım. Çok aşık çok seviyor bilmem ne. Daha bugün bir arkadaşıma söyledim, farkettim ki benim hayatım neyse demekle geçiyor. Aman şimdi kim kavga edecek onunla diye içime atmaya başlamışım. Çünkü kavgalar da üzmüyor ki adamı yine ben üzülüyorum adamın umrunda mı
Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Ben de annemde aylarca kaldım. Yanında ve hastanede. Eşim evde bekledi beni. Eğer dışarı çıksaydı çok üzülürdüm. Çünkü ben annemle gezmiyordum…
Kaybettiğim dediğinizi atlamışım başınız sağ olsunDegil mi ya asiri sabirli. Bir de bu zamanlar cok kritik zamanlar ve insanin unutamadigi zamanlar. Hep derim bir gun esimle bosanirsam her seyi unutabilirim ama annemin hastaliginda ve kaybettigimde bana olan destegini asla unutamam. Ben olsam beni cekemezdim derim. Cok uzuldum ben konu sahibine. Annesine ayri kendisine ayri uzuldum. Konu sahibinin sabrina da hak veriyorum cunku bu karakter meselesi, oyle konusma ile falan olacak isler degil bunlar. O yuzden ya kabullenecek ya susacak. Aksi bosa kurek cekmek olur. Yani konu sahibi konustu diye akli basina gelecekse bir kiymeti olmaz zaten. Allah yardimcisi olsun annecigine de sifa versin.
Biz de kaybettik maalesef.Amin tesekkur ederim. Size de cok gecmis olsun.
Gece o kadar icerse tabi nobete kalamaz. Saygısız adam, icip icip kendisini dagitiyorsa neden umrunuzda olsun ki? Dogru duzgun konusana kadar kendisiyle muhattap olmayinEki Görüntüle 3148444 mesela bakınız, cevap vermiyor olmamın suçlusu benim şu an :)) neden bu kadın cevap vermiyor düşüncesi yok.
Kaybettiğim dediğinizi atlamışım başınız sağ olsun
Biz de kaybettik maalesef.
Nurlar içinde uyusun inşallah tüm kayıplarımız…
Allahım razı olsun inşallah…Sag olun tesekkur ederim.
Sizin de basiniz sag olsun. Mekanlari cennet olsun, nurlar icinde uyusunlar insallah.
Başınız sağ olsunBiz de kaybettik maalesef.
Nurlar içinde uyusun inşallah tüm kayıplarımız…
Allahım razı olsun inşallah.Başınız sağ olsun
Sabah uyandım aslında işe gidiş saatinde. Uyandırmadım. İçsin içsin uyandırılsın yemeği hazır olsun falan yok öyle maalesef. Yemek de yok naparsa yapsınGece o kadar icerse tabi nobete kalamaz. Saygısız adam, icip icip kendisini dagitiyorsa neden umrunuzda olsun ki? Dogru duzgun konusana kadar kendisiyle muhattap olmayin
Amin
Valla sabır değil bezmişlik ya. İyiyken iyiyiz sorun yok ama iyiyken ben bakkalla da iyiyim açıkçası. Dediğiniz gibi her şey gider zor zamanlardaki destek kalır insanın yanında. Daha farklı kavgalarımız da var ne soru açtım ne bi şey, öyle ya da böyle üstesinden geldik ama Allah korusun anneme bi şey olsa ben tek kalacağım bu durumda. Onu anlıyorum. Ne anlamı var o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?