Haftada 3 kere gecenin bi vakti gelmek

Çok benzer şeyler yaşadım. Suçlamayın kendinizi
Yok suçlamıyorum. Suçladım zamanında ama baktım haklı haksız fark etmeden suçlu hep ben çıkıyorum asıl hatanın bende olmadığını anlamaya başladım. Ne zaman aksi bi şey yapsa durum şu :)) Eski bi tartışmamız.

Siz gece gezebiliyor musunuz tek başınıza?
Eşimdeki rahatlık bu. Gezmiyorum çünkü gezmek istemiyorum. Gece gündüz fark etmez sabah da gezmem mesela sevmiyorum hiç. Anca işte canım sıkılır da gel beraber çıkalım derim öyle çıkarız.

Benim evlilik tecrübemden ve çevremde gördüklerimden çıkarımım şudur ki evlilik kuralları olan bir kurum. Bu kuralları birisi yazmamış zamanla öyle gerektiği için bu kurallar oluşmuş. Toplum sözleşmesi gibi. Ben de sizin gibi çok taviz verdim. Aman onun da kafa dağıtmaya ihtiyacı var, herkesin kendi özel vakti olsun şu bu derken haftada 3-4 dışarıda olmalar başladı.
Evli bir insanın bu kadar özel vakti olamaz. Evli bir insan karısının yanına sarhoş gelemez. Taviz tavizi doğuruyor. Erkekler asla ve asla benim karım ne anlayışlı ne asil demiyorlar hep daha fazlasını talep ediyorlar. Hep sınırları biraz daha ihlal etmek üzerine programlanmışlar ( benim kocam öyle değil diyecek olanlar lütfen demeyin kocanız azınlık ve adınıza sevindim). Bilmiyorum artık böyle düşünüyorum

mesela bakınız, cevap vermiyor olmamın suçlusu benim şu an :)) neden bu kadın cevap vermiyor düşüncesi yok.

Saygısız. Hep aynı. Hep onların kafa dağıtmaya ihtiyaçları var, hep onların işi önce gelir. Mesela ben ilk evlendiğimizde işi yoğun diye kıyamazdım annemlere vs. Gidince sen gelme işin yoğun derdim. Sanıyorum ki içten içe benim karım ne anlayışlı diyecek. Sonra baktım ki benim bu anlayışımı rutine çevirmeye başladı. Olması gereken o oldu. Ben de çok ama çok yoğun çalışıyorum. Bir kere ondan duymadım istersen sen annemlere gelme diye bir cümle. En ama en sıradan örnek bu. Anlayışlı ve çağdaş bir kadınım ya ne var canım kocam arkadaşlarıyla viski içse. Kafa dağıtsın da kocam hem de benim ne kadar anlayışlı olduğumu görünce beni daha çok sevsin. Evlilik sıkmasın onu. Ne salakmışım. Ulan evliliğin olayı bu zaten. Bir baskı altına girmeyi göze alamayan evlenmesin. Benim kocam veya senin kocan bir kere düşünmüş müdür aman karım sıkılmasın evde. Evlilik sıkmasın onu.
Lafa gelince ben de dünyanın en mükemmel kadınıydım. Çok aşık çok seviyor bilmem ne. Daha bugün bir arkadaşıma söyledim, farkettim ki benim hayatım neyse demekle geçiyor. Aman şimdi kim kavga edecek onunla diye içime atmaya başlamışım. Çünkü kavgalar da üzmüyor ki adamı yine ben üzülüyorum adamın umrunda mı

Siz de mi boşandınız?

Amin tesekkur ederim. Size de cok gecmis olsun.

Kaybettiğim dediğinizi atlamışım başınız sağ olsun

Ben bu adamı boğarım yalnız. Terbiyesiz, hadsiz herif. Hakettiği cevap: "evet, skmde değil." olmalı.
Rahatlamaya, rahatlatılmaya, hoş görülmeye ihtiyacı olan sizsiniz o değil. Sakın taviz vermeyin, müsamaha göstermeyin. Bırakın ne mal olduğunu göstermeye devam etsin. Bakalım nereye kadar...

Eki Görüntüle 3148444 mesela bakınız, cevap vermiyor olmamın suçlusu benim şu an :)) neden bu kadın cevap vermiyor düşüncesi yok.
Gece o kadar icerse tabi nobete kalamaz. Saygısız adam, icip icip kendisini dagitiyorsa neden umrunuzda olsun ki? Dogru duzgun konusana kadar kendisiyle muhattap olmayin

Gece o kadar icerse tabi nobete kalamaz. Saygısız adam, icip icip kendisini dagitiyorsa neden umrunuzda olsun ki? Dogru duzgun konusana kadar kendisiyle muhattap olmayin
Sabah uyandım aslında işe gidiş saatinde. Uyandırmadım. İçsin içsin uyandırılsın yemeği hazır olsun falan yok öyle maalesef. Yemek de yok naparsa yapsın

Bezmissiniz cunku sizi sindirmis artik. Bundan onceki konunuzda ben abartiyor muyum diye soruyordunuz. Adam o kadar guzel manipule etmis ki sizi sorunu kendinizde aramaya baslamissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…