- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
- Konu Sahibi Orangegreysky
Kızlar selam. Yine son konuma benzer bi konuyla geldim. Özet geçeyim geçtiğimiz perşembe günü annemin yanına gitmiştim il değiştirip sağlık durumu için. Eşim aynı gece rakıya ertesi gün yine farklı bi arkadaşıyla pub'a gitti. Ben orda sağlıkla uğraşırken onun umursamaz tavırları canımı sıkmıştı, konuştum, düşünemedim vs dedi kapattık neyse.
Annemi aldım eve geldik. Bugün eşim "bi arkadaşın bana yardımı çok dokundu bi şeyler ısmarliyim geç gelmem" dedi iyi dedim. Geç gelmem dediği için yemeği iki arada bi derede yapmaya çalıştım. Az önce konuştuk ben ararım gelince dedi. Niye arıyorsun zile bas açarım dedim annem uyur belki dedi. Geç mi geleceksin dediğimde de treni kaçırırsam otobüs falan uzun sürüyor dedi (trenin son saat 11:30) yani eve gelmesi yine 1-2.
1 haftada 3 kere gecenin bi vakti gelmesinden çok rahatsız oluyorum sanırım. Yani sağlık durumu falan da canımı sıkıyordu evet ama galiba bu kadar dışarıda içmesi de canımı sıkıyor. Annem evdeyken ekstra sıkıyor herhalde bilmiyorum durumumu çözen varsa yazsın
Normalde hem işe gidiyor hem okula. Yoğun günleri var. Niye böyle yapıyor anlamıyorum. Koskoca adam saat kaçta gelsin kaçta gitsin kaç kere dışarı çıksın takmak istemiyorum ama takıyorum galiba. Bu kadar değildi önceden. Sıklığının artması mı yoksa bizim dışarı çıkma sıklığımızın azalması mı sıkıyor canımı bilmiyorum.
Abartıyorsun, çıksın n'olacak deyin de rahatlayayım. Çok yorgunum belki onun etkisiyle mi abartıyorum bilmiyorum çünkü.
Edit: Home office çalışıyorum herhangi bir dışarı çıkmam yok gün içinde. Evlenince il değiştirdiğim için arkadaşım da yok, eşimin arkadaşlarıyla çıkıyoruz çıkarsak ya da ikimiz işte. Bu bunaltmış da olabilir (en son 1 ay önce çıkmışız)
Eğer o dışarı çıkmayı seviyor, siz sevmiyorsanız ve dışarıdayken onun gibi keyif alamıyorsanız sizinle daha az tek başına daha çok dışarı planı yapabilir. Bende dışarıda keyfimi kaçırırsa eşim onunla evde takılıp dışarısı için kendi arkadaşlarımla plan yapabilirim.
Acaba bu hafta çok sık çıkmasının sebebi anneninizin sizde olması olabilir mi?
Malesef tartışmanızın annenize yansıması kötü olmuş ama onun sizin ilişkinizi kendi ilişkisi ile kıyaslaması çok daha kötü bu basbaya sizi dolduruşa getirmek gibi geliyor kulağa, gaza gelmeyin. Eşinizden dışarı çıkmamasını istemek yerine birlikte daha çok plan yapmayı teklif ederseniz daha mutlu bir ilişkiye sahip olacağınızı düşünüyorum