- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Evet önceki konumda ben de kendi açımdan anlattım konuyu ona. Ne hissettiğimi bilsin istedim yoksa evde kalmasının anlamsız olduğunu söyledim.Önceki konunuzda çok abarttığınızı söylemiştim.
Bu konuda çıkmasına değip laf karıştırmasına takıldım.
Az kalacağım deyip treni kaçırma ihtimalinden bahsetmesi?
Son 1 aydırNe kadar zamndır böyle yapıyor?
Hoş geldiniz aklıma düşen tilkilerHaftanın üç gecesi disarilarda olcaksa ne halt etmeye evlenmiş ki?
Kaldı ki annen daha yeni geldi , adam evde yok, geceyarılari geliyor. Hoş mu yani?
Onun ailesi yatıya geldiği hafta geldikleri gibi sen eve gecenin bir körü dostlarla içmeden gelsen hoş olur mu?
Her şeyin yeri var zamanı var, bence kesinlikle normal değil.
Ayrıca benim aklıma böyle peşpeşe cikmalarda kötü şeyler gelir. Mesela geçen haftalarda ben de üç gece gece geç geldim (12 olmadan evdeydim) çünkü sevgilim sehrime gelmişti. Kişi kendinden bilir işi, en çok da bundan rahatsız olurdum
Bence adamın aklanacak tarafı yok. Ayrıca son tren 11.30sa 11.30a yetişilir. Konsere gitse, tiyatroya ,maça gitse etkinlik bitmemiştir ,yetişemez, insanlık halidir ama yeni yetme insan değil ya, bilmiyor mu kaçta çıkarsa trene yetişir kaçta çıkarsa yetişemez. Bu kadar mı kendinden bihaber?Hoş geldiniz aklıma düşen tilkilerHaklısınız diyecek başka bi şeyim yok
İnanır mısınız ben de çok üzülüyorum. Başka konulara yazıyorum kendimde uygulayamıyorum hiçbir şeyi. Kelin ilacı olsaBence adamın aklanacak tarafı yok. Ayrıca son tren 11.30sa 11.30a yetişilir. Konsere gitse, tiyatroya ,maça gitse etkinlik bitmemiştir ,yetişemez, insanlık halidir ama yeni yetme insan değil ya, bilmiyor mu kaçta çıkarsa trene yetişir kaçta çıkarsa yetişemez. Bu kadar mı kendinden bihaber?
Annen evdeyken ve kısa süreliğine gelmişken incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerle kavga çıkarması da ayrı bir konu. Karısına destek olması gereken çağlarda adamın yaşadığı hayata bak.
Çok üzülüyorum kadinlar kulübünde şöyle anlayissiz koca konularına. Sanki evin ergen oğlu da 'gec olmadan evde ol' kavgası ediyorsunuz. Bu yaptığı resmen iyi niyetinizi, anlayışlı hallerinizi suistimal etmek
Valla annem de çiş bahanesiyle kapımın önünden geçip duruyor iyi miyim diye. Kim ister kızı üzülsün. Bi şey söylemeden önce boğazımı temizliyorum ki ağlama sesim anlaşılmasınOnceki konunuzu hatirliyorum. Kayinvalideniz hasta olsaydi ve siz haftada 3 kez disari cikip gece 1 de alkollu eve gelseydiniz esiniz ve annesi sizi anlayisla karsilar miydi? Sizi yerden yere vururlardi. Bunu bilip, ona gore davranin.
Bence çok normal, lütfen kendinizi sıkmayın.Kızlar selam. Yine son konuma benzer bi konuyla geldim. Özet geçeyim geçtiğimiz perşembe günü annemin yanına gitmiştim il değiştirip sağlık durumu için. Eşim aynı gece rakıya ertesi gün yine farklı bi arkadaşıyla pub'a gitti. Ben orda sağlıkla uğraşırken onun umursamaz tavırları canımı sıkmıştı, konuştum, düşünemedim vs dedi kapattık neyse.
Annemi aldım eve geldik. Bugün eşim "bi arkadaşın bana yardımı çok dokundu bi şeyler ısmarliyim geç gelmem" dedi iyi dedim. Geç gelmem dediği için yemeği iki arada bi derede yapmaya çalıştım. Az önce konuştuk ben ararım gelince dedi. Niye arıyorsun zile bas açarım dedim annem uyur belki dedi. Geç mi geleceksin dediğimde de treni kaçırırsam otobüs falan uzun sürüyor dedi (trenin son saat 11:30) yani eve gelmesi yine 1-2.
1 haftada 3 kere gecenin bi vakti gelmesinden çok rahatsız oluyorum sanırım. Yani sağlık durumu falan da canımı sıkıyordu evet ama galiba bu kadar dışarıda içmesi de canımı sıkıyor. Annem evdeyken ekstra sıkıyor herhalde bilmiyorum durumumu çözen varsa yazsın
Normalde hem işe gidiyor hem okula. Yoğun günleri var. Niye böyle yapıyor anlamıyorum. Koskoca adam saat kaçta gelsin kaçta gitsin kaç kere dışarı çıksın takmak istemiyorum ama takıyorum galiba. Bu kadar değildi önceden. Sıklığının artması mı yoksa bizim dışarı çıkma sıklığımızın azalması mı sıkıyor canımı bilmiyorum.
Abartıyorsun, çıksın n'olacak deyin de rahatlayayım. Çok yorgunum belki onun etkisiyle mi abartıyorum bilmiyorum çünkü.
Edit: Home office çalışıyorum herhangi bir dışarı çıkmam yok gün içinde. Evlenince il değiştirdiğim için arkadaşım da yok, eşimin arkadaşlarıyla çıkıyoruz çıkarsak ya da ikimiz işte. Bu bunaltmış da olabilir (en son 1 ay önce çıkmışız)
Willy'cim bizim hayat tarzımız asla benzemiyor yaBence çok normal, lütfen kendinizi sıkmayın.
Eşiniz ister 3 kez çıksın ister 5 kez çıksın, nereye gittiğini, kiminle olduğunu güvende olup olmadığını bildikten sonra ne önemi var ki?
Siz uygun olunca birlikte de çıkarsınız. Annenizle sizi rahat evde bırakmak istiyor da olabilir.
Bence eşinizi ve kendinizi bunaltmayın.
Valla annem de çiş bahanesiyle kapımın önünden geçip duruyor iyi miyim diye. Kim ister kızı üzülsün. Bi şey söylemeden önce boğazımı temizliyorum ki ağlama sesim anlaşılmasınanne yine de anlıyor tabii. Yazık
Dediklerinizin hiçbirini yaşayan biri değil aslında, yani geçen ikimiz çıktık midem almadı günümde değildim 70'liği kendi içti paşa paşa evimize döndük. Alkol toleransı yüksek birçoğuna göre.Esiniz birseyler karistiriyor olabilir mi? Calisan insan haftanin 3 gunu gece eve alkollu vaziyette gelmek istemez. Ertesi gun zulum oluyor acikcasi. Uyanamiyorsun, eger agir bir alkol aldiysan(raki, viski gibi) bas agrisi oluyor, dudak kurumasi, susuzluk hissi vs cok rahatsiz edici.
Benim de iş cikis saatim 6ydi. Gayet İstanbul iş çıkışı trafiğine takılır, eşle dostla buluşur bir mekanda yer,bir mekanda içer son otobüsle 12 olmadan eve varirdim. Hala daha 8de başlayan konserlere gidiyorum, ekstra bir durum olmadıkça son otobüsle 12 olmadan evde oluyorum. Az bir zaman değil ki biriyle 3-4 saat takilmak. Derdi ne yani, anlamak çok zor. Bekar hayatından bu kadar kopamayacaksa ne demeye evlenmiş .İnanır mısınız ben de çok üzülüyorum. Başka konulara yazıyorum kendimde uygulayamıyorum hiçbir şeyi. Kelin ilacı olsa
Arkadaşı da samimi olduğu biri değil merhaba merhaba. Teşekkürün varsa gel bi iki bira içelim dersin içer gelirsin. 6'da buluşup 1'de eve gelecek kadar ben anlamıyorum ne bu arkadaş aşkı.
Diğer konuya hiç girmeyeyim, konunun ben olmadığımı (ki ben de olabilirim ama değilim) annemin üzüldüğünü özellikle söyledim. Olur sen ağzıma sıç ben ses çıkarmayayım, hiçbir şey tek taraflı değil onu da söylersin annene dedi. Ben desem uuu boşanmıştık.
Üzücü bi şey daha diyeyim. Ses yok halaBenim de iş cikis saatim 6ydi. Gayet İstanbul iş çıkışı trafiğine takılır, eşle dostla buluşur bir mekanda yer,bir mekanda içer son otobüsle 12 olmadan eve varirdim. Hala daha 8de başlayan konserlere gidiyorum, ekstra bir durum olmadıkça son otobüsle 12 olmadan evde oluyorum. Az bir zaman değil ki biriyle 3-4 saat takilmak. Derdi ne yani, anlamak çok zor. Bekar hayatından bu kadar kopamayacaksa ne demeye evlenmiş .
Bir de sen beraber çıkmak isteyince "ders calisicam" demiş, samimi bile olmadığı bir adamın (gerçekten o adamlaysa) peşine tüm gecesini harcamış.
Ölür müsün öldürür müsün.
Hayatımda ilk defa evlilik fikrine bu kadar yakınım, ama KKdaki şu odun kocalar içimdeki hevesi alıp götürüyor valla. İnsan ne umutlarla sevdigiyle hayatını birleştiriyor,neler hayal ediyor olana bak
Teşekkür ederim ben kendimi örnek vermek istemedim aslında. :)Willy'cim bizim hayat tarzımız asla benzemiyor yaSeni, ilişkinizi ve hayat tarzınızı anlıyorum takdir de ediyorum ama asla ister 3 ister 5 diyen biri değilim olamam maalesef
Yok yok örnek verdiğinden demedim, düşüncelerini biliyorum eşinizle ilişki tarzınızı da biliyorum ya o yüzden dedim. Yoksa naifliğine hala şaşırarak bakarım cici bi ablamızsın, teşekkürlerTeşekkür ederim ben kendimi örnek vermek istemedim aslında. :)
Ama siz kafanıza taktıkca ya da eşinize baskı yaptıkça da bence çözülmez bu durum
Belki yaşanan sağlık sorunlarından dolayı da bu duruma daha çok takılmış olabilirsiniz. Benim tavsiyem hem kendinizi hem de eşinizi rahat bırakın bir süre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?