Haftada 3 kere gecenin bi vakti gelmek

Farkındayım evet kimse acımaz şu an :) Yok beni kırmazsınız, farkındayım her şeyin. Üzücü ama farkındayım maalesef. Ne yapabileceğimi bilmiyorum ama düşünüyorum

Farkındayım evet kimse acımaz şu an :) Yok beni kırmazsınız, farkındayım her şeyin. Üzücü ama farkındayım maalesef. Ne yapabileceğimi bilmiyorum ama düşünüyorum
Sozune kiymet verdigi bir arkadaşı, aile buyugu, abisi gibi gordugu birisi var mi? Durumu anlatip, esinizle konusmasini isteyebilirsiniz. Bir arkadasim bunu yaptı, duzelme oldugunu söyledi, belki sizde ise yarar. Ayrica Cift terapisi onerebilirsiniz. Bu ikisininde ise yaramasi icin esinizin yanlis yaptiginin farkinda olması gerekiyor.

İlkinin çok işe yarayacağını sanmıyorum, en çok anne ve abisini dinler ama kimi zaman onları bile yok saydığı oluyor. Ben anlatır rica ederim, konuşurlar ama bizimki şimdi kabul eder yarın unutur. Çift terapisi ile kökten çözmek çok daha faydalı olur. Önereceğim, çok sağ olun

Yani bunun normali yok, mesela bana göre ben eşimin yılda bir böyle gecelerde gelmesini isterim hatta mümkünse gece buluşmasın veya beni de yanına alsın. Başka biri ise her gün gece hayatı olan kocasını normal karşılar. Sizin ortak sınırlarınız önemli, sağlık problemleri ve diğer aile durumları yokken gözlemleyin derim. Hala rahatsızsanız sizin sınırınız haftada 3 demek ki. O zaman konuşursunuz. Kocacım sen özgür bir erkeksin ve ben senin arkadaşlarınla buluşmanı anlıyorum. Ve karışmak istemiyorum ancak evli bir çift olmamız ve seni daha çok görmek istemem beni böyle üzüyor, sıklığını azaltır mısın benim için bir tanem falan../ basit bir mesela bence, çözersiniz

Öncelikle annenize sağlıklı bir hayat diliyorum. Hemencecik iyilesir insallah. Kızmayın ama eşinize karşı fazla yumuşak değil misiniz? Ben elle tutulur kendinizi ciddiyetle ifade eden bir tepki verdiğinizi düşünmüyorum niyeyse. Ama anneniz evde diye mi bu sekildesiniz ondan emin olamadım

Tepki verdiğimde de ben haksız çıkıyorum vermediğimde de. O yüzden kendimi yormayı bıraktım maalesef.

Amin çok sağ olun

Yaa bazı erkekler niçin böyle...Maalesef eşim de aynı ve bir yerden sonra insan tinlamıyor.Laf söylesen kavga cıkarıyorlar... konuşsan kibarca anlamıyorlar...kendileri bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…