- Konu Sahibi yasemin1306
-
bana da diyetisyen buna benzer bir liste hazırladı
yanında bol bl yeşl çay ve su iç dedi
normalde ben zaten he sabah elma sirkeli limonlu su içerdim devam et sakın bıırakma dedi.
eğer sölediklerine uyarsam 2 ayda 8 kilo verebilirmişim
bu listeylede klaylıkla verileblir bncezemuszemus
benim diyetim de buna benzer bişey..sabahları light süt nesfit..öğlene kadar okulda olmazsam bi yeşil elma.. öğlen geçiştiriyorumm bazen poğaçayla. bazen çıkan yemeklerden yiyorum azar azar.. akşama kadar yoğun olduğum için yiyemiyorum. aklıma geldikçe su içiyorum.. akşamları da annem ne yaparsa az miktarda yiyorum.. yatmadan elma sirkesi.. yeşil çay falan içiyorum..
öğlen yemeğinde protein ağırlıklı mı yemek gerekiyor..yumurta falanda yenebilirmi acaba?tavuk et balık bıkmış durumdayımda bunlardann..yinede yemeye çalışırım ama arada bir yumurta ile değiştirsem olar mı ki??
bu dıyete ne kadar devem etmek gerekıyor.ara verılmelımı yoksa ıstedıgımız kıloya gelene kadarmı arkadaslar..acaba gıden gercekten yagmı kas su falanmı.
canım ya bu diyeti bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim benim sorum bu nesfitler kflex ler ne işe yarıyo içinde ne var tokmu tutuyo amacı n e yani diyetisyenler kullanımına izin veriyomu öğtenmek istedim
Senin işine yaradı mı peki? Uygulayabildin mi? :uhm:evet..diyet bana özel yazılmış bir diyettir,zaten diyet listeleri bölümünde mevcuttur,konu sahibinin işine yaradığına sevindim.umarım hepinizin işine yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?