E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yasemin1306
-
arkadaşlar sebze yemeğinin ızgaranın yanına felan keğek ekmeği yenilemiyo mu:uhm::uhm:
yarın başlıcaz inşallah annemle o yüzden şimdi cevap bekliyorum sizden :kedi:
ayrıca yapıp sonuç alan var mı??varsa eğer bu diyet harika bişi 16 gündür kilo veremiyorum da:bbo::bbo::bbo:
şimdiden tşkkürlerrr opuyorumnanaktan
yasemıncım merak ettığim bişey daha varCADIARZU bu dıyette yag ve seker yokya.dıyelımkı kılolrı verdık eh halıyle dıyetıde bıraktık vucudumuza yağ ve seker gırınce verdıgımız kıloları tekrar alırmıyız.yanı dıkkat etsekte yada o arkadasın aldımı naptı mer ettım sekerım :uhm:
arkadaşlar benimde 5 kilo fazlam var doğumdan sonra çok yavaş kilo verdimbir ara çok iyidim eşimle sigarayı bıraktık ve ramazan etkenigece ye yat fln derken 5 kilo fazlam oldu görünürde sadece göbeğim var ama beni çok rahatsız ediyor özellikledegöbeğimi nsl verebilirim yardımcı olun lütfennnn :)
ayrıca sonucumu yazıcam inşallah veririm de.. çünki insanlar bu yazıları okuyarak motive oluyo..yapan arkadaşlar vermiş;ben de verebilirim diye yerimseniben
selam adasim :)
diyette seker sifir ama nefstte seker yokmu zira bizim burdakilerde var
selammm yasmınnnn :) nesfıttede var elmadada var (yesıl) ama dısardan komplex seker almıyoruz ya :) o yusden :)
anladim tesekür ederim
evet yazıcam demiştim ve yazıyorum bayanlar :) ben 4 gün harfiyen yaptım ve 800 gram verdim..arada 2 gün yedim çünki hasta oldum ve tatlı krizleri malum..ama yine devam ediyorum zaten kilom çok değil 52 ydi ama 800 gramı da gitti :) o bile bende çok fark ediyo..2 kilo daha vericem inşallah..2 hafta kadar daha yapıcam inş..herkese iyi kilo vermeler en kısa zamanda.
umutsuzluğa düştüm ve iyi değilmiş gibi geldi ama payşaltığın için çok teşekkürler bu diyeti sen bi aracısın ve insanlar faydalansın diye koydun çok güzel ama işte endişeleniyorum sağlıklı olmaz mı diye :s ama yarın gene başlıycam bakalım bu sefer napıcam??şöyle bayrama kadar 2 hafta yapıp da 2,5 -3 civarı versem bana yeter boyum 1.58 kilom şuan 51 buçuk civarıve bu kilo bana oolmuyo fazla geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?