- Konu Sahibi yasemin1306
ARKADASLAR BU DIYET YAZISI ALINTIDIR.BEN GORDUKTEN SONRA BIR TURLU BASLAYAMAMISTIM ANCAK KUZENIM UYGULADI VE 3700 GR VERDI VE YÜRÜYÜŞ YAMPAMADI
1 HAFTADA VE SAGLIKLI BESLENEREK..UYGULAMAYADA DEVAM EDIYOR. HEDEFINE ULASINCA KORUMAYA GECECK.AYDA BIR DETOKS VEYA BU DIYETI UYGULAYARAK YAPMAYI PLANLIYOR.NEYSE COK YAZDIM BENDE BU DIYETE 3 ARKADASIMLA BASLADIM VE BUGUN 3.GUN AMA SUPER GIDIYOR TARTILMAMAYA SOZ VERDIK.PAZARTESI SONUCU YAZARIM.DILEYEN ARKADASLAR KATILABILIR.KUZENIM GERCEKTEN FAYDASINI GORDUGU ICIN PAYLASMAK ISTEDIM..BİLGİNİZE :)
bundan yaklaşık 2 ay önce çok ünlü bir diyetisyen bana bir anda bir diyet listesi yazıp verdi(hikayesi de var da,şimdi yazmayayım uzun olur)
"bunu yaparsan 1 haftada 3 ile 3,5 kg verirsin " dedi,ama kaçamaksız ypman lazım dedi.
ben de bu hafta pazartesi bu diyete başladım ve bugün bitirdim.4 gün bilee değil nerdeyse ve 1.700 kg verdim.
şimdi size o listeyi yazacağım
SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla
1 adet haşlama yumurta
ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)
ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....
salata(yağsız)
ARA: Yeşil elma
ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)
AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama
not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!
günde 40 dk yürüyüş
haftada 3,5 kg!!

bundan yaklaşık 2 ay önce çok ünlü bir diyetisyen bana bir anda bir diyet listesi yazıp verdi(hikayesi de var da,şimdi yazmayayım uzun olur)
"bunu yaparsan 1 haftada 3 ile 3,5 kg verirsin " dedi,ama kaçamaksız ypman lazım dedi.
ben de bu hafta pazartesi bu diyete başladım ve bugün bitirdim.4 gün bilee değil nerdeyse ve 1.700 kg verdim.
şimdi size o listeyi yazacağım
SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla
1 adet haşlama yumurta
ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)
ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....
salata(yağsız)
ARA: Yeşil elma
ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)
AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama
not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!
günde 40 dk yürüyüş
haftada 3,5 kg!!
Son düzenleme: