• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hadi bakalım bende mayalandım bekliyorum 1 saat yeter bana
inşallah boyadan kurmuş saç uçlarım yumuşar yoksa doruuu kuaföre kesimee
hergün krem sürüyom 2 gün yumuşyo 3.gün yine kuru gibi
acaba diyorum ki duşta sıcak suyla yıkıyorum saçımı o mu kurutuyor
çünkü bi arkadaşımdan duymuştum saçını ılık suyla yıkayıp
soguk suyla son duruluyordu
saçları yumuşacık ve parlaktı

Ben de çok severim sıcacık suda yıkanmayı,hiç öyle ılık suda yıkayamam saçlarımı.
O kadar bakım yapıyoruz canım sıcak su da bonusumuz olsun:)

aynı şeymiş galiba sarımsakla sarımsak yağı,bişey farketmiyormuşmuş gibi bişeyler okudum..kontes sen saç çıkarsın diye mi kullanıyorsun bunu çoğalsın diye?çünkü hiç saç uzatır demiyorlar hep saç çıkarır diyorlar benim saçlarım gürdür de ondan soruyorumbilmiyorumkismile

hadi bakalım bende mayalandım bekliyorum 1 saat yeter bana
inşallah boyadan kurmuş saç uçlarım yumuşar yoksa doruuu kuaföre kesimee
hergün krem sürüyom 2 gün yumuşyo 3.gün yine kuru gibi
acaba diyorum ki duşta sıcak suyla yıkıyorum saçımı o mu kurutuyor
çünkü bi arkadaşımdan duymuştum saçını ılık suyla yıkayıp
soguk suyla son duruluyordu
saçları yumuşacık ve parlaktı
ayh aslaaaa yapamam onu:sinifsinif:

aynı şeymiş galiba sarımsakla sarımsak yağı,bişey farketmiyormuşmuş gibi bişeyler okudum..kontes sen saç çıkarsın diye mi kullanıyorsun bunu çoğalsın diye?çünkü hiç saç uzatır demiyorlar hep saç çıkarır diyorlar benim saçlarım gürdür de ondan soruyorumbilmiyorumkismile
walla uzatıyor diye okudum ,o yüzden başladım ama uzamaya faydasını görmedim...hacim kazandı saçım.daha kolay şekil alıyor.bu yüzden uyguluyorumvereliniortak

Ben de çok severim sıcacık suda yıkanmayı,hiç öyle ılık suda yıkayamam saçlarımı.
O kadar bakım yapıyoruz canım sıcak su da bonusumuz olsun:)

ehehehe bonusunu seveyim seninkaydirigubbakcemile3
kuruyan saçlara bi öneri benden
kuaförüme de sordum bugün o da aynı şeyi söyledi
tarama şeklinin bile etkisi varmış saçın kırılmasında kurumasında vs
yazın soguk soguk bıcı bıcı yaparım artık
hem başka şeylere de etkisi varmışaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Hmm tarama şekli... Saçı ıslakken mi yoksa kuruttuktan sonra mı taramalıyız banyodan sonra? Bir de ben fırçalıyorum acaba tarak mı daha iyi yoksa fırça mı?

canım tahta fırçalarla taranması gerekiyomu pilastiklerle degil.vede saçın hepsini 1 kere de degil yavaş yavaş uçlara doru açmak lazımmış.saç ne kuru ne de ıslak taranmalı nemli olmalıymış.saç tarama çok önemli hakkaten.

slm rapunzeller :) kızlar palette saç boyası yanında tahta fırça hediye ediyr. ben ablama bal köpüğü rengini almıştım,yanında tahta saç fırçası hediyesiyle. tansaşta ve migrosta var. haberiniz olsun... bu arada kontescim saaçlarım uzuyor galiba :lepi:

tahta fırça mı??? ilk defa duyuyorum yya öyle heryerde bulabilirmiyiz acaba. benim hep plastik olurduu

boyanın yanında veriyorlardı bnde ordan edinmiştim ..gerçek saç kılı olanlar var ama onlar biraz ahalı sanırım.kuaför malzemeleri satan yerlerde uyguna oluyor canım walla bende almadım henüz almayı düşünüyorum

ya cnm ben bşy sorcam yine ben kırıklarım için zeytinyagı sürmeyi düşünüorum bemiks sinemaki ve badem yagı karışımına başladım 2nciyi ypcm sorum şu ki önce zeytinyagını uçlara sürüp sonra karışımı saçıma sürüp 4 saat felan bekletsem olurmu yani 2sini sürüp sonra yıkasam saçımı?

ya cnm ben bşy sorcam yine ben kırıklarım için zeytinyagı sürmeyi düşünüorum bemiks sinemaki ve badem yagı karışımına başladım 2nciyi ypcm sorum şu ki önce zeytinyagını uçlara sürüp sonra karışımı saçıma sürüp 4 saat felan bekletsem olurmu yani 2sini sürüp sonra yıkasam saçımı?
ben bugün öyle yaptım,gayet de oldu zemuszemus

slm rapunzeller :) kızlar palette saç boyası yanında tahta fırça hediye ediyr. ben ablama bal köpüğü rengini almıştım,yanında tahta saç fırçası hediyesiyle. tansaşta ve migrosta var. haberiniz olsun... bu arada kontescim saaçlarım uzuyor galiba :lepi:
ohh ne mutlu sana kuşummmopuyorumnanaktan ben de plastikle tarıyorum.amann duştan duşa tarıyorum zaten.bi de tahtası ile uğraşamıcamkaydirigubbakcemile3

4 haftammm hala saclarım 1 cm tek uzamnıss gıdıp 40 tl verıp sarmısaklı sampuanda aldım dıger elde yaptıgım kokuyodu ama banamısın demedı saclarımmm nıyee yaaa

sangs ve de hayat guzeldır canlar nerdesınız gecen hafta ılk defa uygulamıstık yenı hafta geldı bugun ya da yarın yapalım karısımları :)) 2. sefer ıcın :)

kullanıcı adı----------------------- 1. uygulama--------------------------2.uygulama

yesa------------------------------------------+------------------------------------------+

sangs----------------------------------------+

hayat guzeldır--------------------------+

not: 1. ve 2. uygulama arasında tam 1 hafta gecmıstır gelecek hafta gorusmek dılegıyle :))))

oh koızlar epeydir uğradığım yok..hayırdır saçlar artsın die mayalanıyo mu artık kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım...ikisini aynı anda yapmak zorlmazsa ii.pratik olur hem..

Back
X