Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım ben sinameki kürünün 2.turuna geçtim bugüne kadar da bi 4 5parmak uzattım
saçlarım uzundu aslında ama kısa olan bi kat vardı o epey uzadı..
şimdi bu turda da bana bi 4 5 parmak lazım bunu elde edebilirsem tamamdır :KK16:
sarımsak dediğim gibi hem saçım hem de kirpiğim için kullanıyorum bisürü saçım çıktı
inşallah sana da iyi gelir yapabiliyosan bu iki gün içinde yap canım kozmikbakım günü daha etkili olur..

Canım benim saçlarımda şu an gögüs hizamın altında,en fazla bu kadar uzuyordu bu sınırı geçmek istiyorum artık ya yıllardır aynı boyda tıkanıyor..umarım ki daha uzar ilk halimi ve diğer zamanları fotoğraflarla ekleyeceğim..kozmik bakım günlerine de dikkat ederim şekercim söylediğin için saol..

evet saçın uzamayı durdurduğu bi dönem olabiliyor
aynı şekilde belli bi uzunluğa gelince de saç uzamayı bırakıyor..
benim istediğim bi boy var ve onun için kür vsden hiç kopamıyorum
benimkide uzun olduğu ve artık daha yavaş uzuyacağını bildiğim için sarıldım bu kürlere ve işime çok yaradı..
elbette saç uzuycaktır kendi haline bırakınca ama bu kürler sayesinde hızlandırıyoruz bu dönemi canım..
senin saçlarının da beline gelmesi çok sürmez o zaman bi turda elde edersin canım..bu arada rica ederim her zaman :)

kızlar şu an 5. kürüm kafamda bekliyorum oh yolun yarısını geçtim :) sarımsaklı şampuanımı da kullanıyorum.saçlarım şu an göğüs hizamda mayısa kadar belimin aşağısına iner mi? :KK43: bide saçlarım artık hiç güzel kokmuyor bemiks in kokusu 1 hafta geçmiyor annem hep diyor saçların güzel kokmuyor diye.napcam bilemedim.siz ne yapıosunuz bunun için?

canım karışıma menekşe yağı ekleyeblirsin bir kapak çok çokkkkk hoş kokuyor hemde ben gliserinli bir kür kullanıyorum ona da kokulu yağ ekledim o da çok şahane oluyo günde 1 yada 2 defa sıkıyorum sürekli güzel kokuyor saçlarım :)

of kızlar yaa ıkı hafta uyguladım sonra bi hafta unuttumm dorduncu hafta 3.sünü yapmıs oldum
acaba bozulurmu uzama durumu: /

of kızlar yaa ıkı hafta uyguladım sonra bi hafta unuttumm dorduncu hafta 3.sünü yapmıs oldum
acaba bozulurmu uzama durumu: /

canım yok yaa naptın hemen çık bu düşüncenin içinden bi hafta unutmayla bişi olmaz
emin ol ben taa ilk zamanlar yaptığımda bööle yok 8hafta yapılır 2 hafta ara verilirmiş hiç bilmezdim bunları
yapardım ööle ona rağmen uzardı saçlarım o yüzden moralini bozma ve devam et gayet güzel gidiyo herşey:KK34:

canım yok yaa naptın hemen çık bu düşüncenin içinden bi hafta unutmayla bişi olmaz
emin ol ben taa ilk zamanlar yaptığımda bööle yok 8hafta yapılır 2 hafta ara verilirmiş hiç bilmezdim bunları
yapardım ööle ona rağmen uzardı saçlarım o yüzden moralini bozma ve devam et gayet güzel gidiyo herşey:KK34:

ayy cnmm tesekkur ederim moral için: )
evet dewam edicem bugun hariç bı 7 hafta daha yapıp 2 hafta ara vericem bakalım o uzamalar bendede olcakmı foto çektim ilk hali bide 7ghafta sonra cekıp eklerım bakalımmmm:KK52:

ayy cnmm tesekkur ederim moral için: )
evet dewam edicem bugun hariç bı 7 hafta daha yapıp 2 hafta ara vericem bakalım o uzamalar bendede olcakmı foto çektim ilk hali bide 7ghafta sonra cekıp eklerım bakalımmmm:KK52:
eminim ki güzel bi gelişme görücez o eklediğin fotoda canım sende inançlı ol..
buraya foto eklediğinde sende görünce anlıcan uzadığını öbür türlü uzamıyomuş gibi geliyo insana iyi bilirim :KK1:
ha bide devamlı bakıp durma saçına sen elinden geleni yap fazlasıyla ama bırak kendi haline
hatta toplayıp yok et gözünün önünden ki saçını açtığında bile uzadığını hissedip moralin düzelsin..
ben şu sıra hep örüyorum saçımı çok yıprattım zamanında çookk..hem örünce uzuyo da saç kökleri harekete geçiyo çünkü :KK1:

ben hem senin dediklerini koydum hemde menekşe yağı ekledim güzel koksun diye ayrıca yarım kapak ceviz yağı ile bir kapakta yılan yağı ekledim canm :) tarifte ekleyebilirsiiniz diyosu zaten sadece ana mallzemeler bemiks badem yağı ve sinemaki . sıkıntı olcağını sanmıyorum ekle bence :)

Menekşe yağı ben de de var canım,ben de katarım..sen de nasıl gelişmeler oluyor bildir ben de kötü olacağını sanmıyorum..inşaallah uzar ya hepimizin:21::21::21:

evet saçın uzamayı durdurduğu bi dönem olabiliyor
aynı şekilde belli bi uzunluğa gelince de saç uzamayı bırakıyor..
benim istediğim bi boy var ve onun için kür vsden hiç kopamıyorum
benimkide uzun olduğu ve artık daha yavaş uzuyacağını bildiğim için sarıldım bu kürlere ve işime çok yaradı..
elbette saç uzuycaktır kendi haline bırakınca ama bu kürler sayesinde hızlandırıyoruz bu dönemi canım..
senin saçlarının da beline gelmesi çok sürmez o zaman bi turda elde edersin canım..bu arada rica ederim her zaman :)

Ben de deavam edeceğim canım..senin istediğin uzunlukk ne kadar benseri bir resim ekle istersen merak ettim..

Ben de deavam edeceğim canım..senin istediğin uzunlukk ne kadar benseri bir resim ekle istersen merak ettim..

canım istediğim uzunluk bu şuandada saçım yaklaşık bi karış kadar kısa bundan ama
bide resimdekinin daha çok saçı var benim ööle değil fazla..
$uzun-sac.jpg

Ayy ilk kürümü yaptım bugün,3 saat sonra yıkayacağım ama biraz daha böyle durursam zatüre olucam sanırım:pp

Menekşe yağı ben de de var canım,ben de katarım..sen de nasıl gelişmeler oluyor bildir ben de kötü olacağını sanmıyorum..inşaallah uzar ya hepimizin:21::21::21:

canım benim saçlarım çok kısa değil esasında belime 1 karış var ama benimde saç boylarım eşit değil ve belime gelsin istiyorum o yüzden kullanıyorum kürü. aslında yarın kuaföre gidicem birazz kestirsem mi ki diyorum inceldi uçlarım çünkü ama kıyamıyorum da :'(

Çok güzelmiş canım benim istediğim de bunun uçlarında ince taraf var ya o kısım olmasın düz olsun..saçın gürleştikçe güzel olur bence canım,bundan daha güzel olur inşallah şekercim
tabi canım bende ara tara anca bunu bulabildim nette ama bi iki oynama olucak tabi uçlarında filan..
dediğim gibi az bi çaba yapmam gerekiyor inşallah bahara böle saçlarım olucak umutluyum..

Ayy ilk kürümü yaptım bugün,3 saat sonra yıkayacağım ama biraz daha böyle durursam zatüre olucam sanırım:pp
aman diyim canım bu ara salgın mıdır nedir pis bişi dolanıyo ortada sıcak tut kendini ben şifayı kaptım valla ama gene de yılmıyorum arkadaş :KK1:
uzunluğa ve saçlardaki sağlık fışkırmasına hayrann kaldımm :) ben sağlıklıyım diyor resmen :KK70:

evet yaa ahh ahh bi bööle saçım olsun valla ayrı bi insan gibi muamele yapıp yedirip içiricem :KK1:

tabi canım bende ara tara anca bunu bulabildim nette ama bi iki oynama olucak tabi uçlarında filan..
dediğim gibi az bi çaba yapmam gerekiyor inşallah bahara böle saçlarım olucak umutluyum..

aman diyim canım bu ara salgın mıdır nedir pis bişi dolanıyo ortada sıcak tut kendini ben şifayı kaptım valla ama gene de yılmıyorum arkadaş :KK1:
evet yaa ahh ahh bi bööle saçım olsun valla ayrı bi insan gibi muamele yapıp yedirip içiricem :KK1:

aynen aynen canım bende senin gibi düşünüyyorum öyle olursa bende yedirip içircem :KK1: gerçi şuan napıyosak

5.kür :KK16: en sevdiğim aşama :KK1:
saçın bu aşamadan sonra uzadığını adım gibi biliyorm artık tabiki bu aşamaya kadarda güzel uzamış oluyo biraz..
saçının boyu göğüs hizandaysa en geç 3 aya kadar beline gelir canım..
bu arada şampuanına lavanta, menekşe yağı yada hindistancevizi yağı da ekleyebilirsin
koku filan kalmıyo bi dönem sarımsak kokusu gitsin diye kullanmıştım..
[/QUOTE]

inşallah canım moral verdin bana bir belime gelseeee :)

7.kürümü yaptım ve yıkadıktan sonra ölçtüm 52 cm'e ulaşmış.Morallerinizi yüksek tutun,o kadar yıpratmama,kırmama rağmen saçım 49 günde 6 cm uzamışş teşekkürler verdiğiniz moraller ve destekler için :) Haftaya da son kürümü yapıp 2 haftalık dinlenme süresine giriyorum,hadi bakalım bu hızla yaza belimde :)

Kislarrrr,

bende aranin 2haftasina girdim bügun ama pek uzama olmadigindan 3'e uzaticam sanirim veya uzuyor ben farketmiyorum neyse en iyisi aksam tisortu giyip resim cekineyim aksam eklerim :KK52: ama beklemek çok zor yaaaa :KK14:

7.kürümü yaptım ve yıkadıktan sonra ölçtüm 52 cm'e ulaşmış.Morallerinizi yüksek tutun,o kadar yıpratmama,kırmama rağmen saçım 49 günde 6 cm uzamışş teşekkürler verdiğiniz moraller ve destekler için :) Haftaya da son kürümü yapıp 2 haftalık dinlenme süresine giriyorum,hadi bakalım bu hızla yaza belimde :)

49 günde 6 cm bence çok güzel :KK1: çünkü şuan normal uzayan bir saçın en fazla 2-2.5 cm uzaması lazımdı bak senin 3 katı kadar uzamış:KK3: Allah banada nasipp etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK52:

slm kızlar..
yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum
bu kış boyunca hiç yılmadan usanmadan kürlere bakımlara devam edelim bahara müthiş olucaz hepimiz..
bu arada kırık saç uzamaz gibi bişeye kesinlikle inanmayın ben kendimi bildim bileli saçım hep kırıktır ama uzar
hem saç uçtan değil dipten uzuyo unutmayın :KK34: :KK1:
bunu deneyip gören arkadaşımız ve ben en büyük kanıtız sanırım :KK1:
hala daha saçlarımda kırıklar var ve ben düzeltme yoluna gidiyorum
kırık aldırıp kestirme işini unutalı epey oldu ve bence bu daha iyi yaa bi tutam saç alıp eve dönmekten gınaa gelmişti artık :KK31:

X