Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

rapunzellerrrr
ben uğrayamıyorum malum sevdiceğimin yakınlarındayım bir süredirrr
ama saçlarım uzamaya devam ediyor en son yılbaşında boyamıştım dipleri yarım cm çıktı bile
dinlenme döneminin 3 haftasındayım sanırım
ama genel olarak artık orta boyu biraz geçik saçlara sahibim :KK53:

saç boyası arayışı içerisindeyim doğal rengime yakın bir renk istiyorum
bu uzatma döneminde sürekli dip boyasıyla uğraşmak zor oluyor.
bir yandan saçı toparlayıp bir yandan yıkıyorum topladıklarımı ne yazık ki boya yaparak :26::KK25:

Hedef mayıs ta belimde saçlar :KK14:

öpüldünüz kızlarrr en kısa zamanda fotoğraflarla görüşmek dileğiylee :nazar:

Ben kullanıyorum canım kırmızı olanı çok beğenerek hem de ,hele kokusuna bayılıyorum.

Canım bana mesaj atmışsın ama ben dönemedim sana. 100 tane mesaj gelmiş olması gerekiyomuş bana, ancak öyle cevap verebilirmişim :)) Sorularına cevap vereyim. Evet Gaziantepte yaptırdım canım... İbrahimli'de Emine Nakıpoğlu'nun karşısında Salon İlhami var. Oraya yaptırdım. Altta koyu renk boyam vardı, açma kapama yapıldı, ona baya bir para ödedim. Sonra yapılan boya aktı tekrar tamamını aynı renge boyadık. Tamamını boyamaya 30 falan veriyorum. Normalde sadece dip boya 40 tl ama bana baya indirim yapıyolar. Çok iyi kuafördür. İstediğin her rengi çıkarır. Eğer gidersen, benim adımla indirim yaptırtabilirsin.. Olmadı bende gelirim konuşurum yani. Evim yakın :))

gliss şampuan ben de kullanıyorum, her rengini kullandım diyebilirim.
elimdeki de bitti hatta yenilemem lazım :KK24:

gliss şampuan ben de kullanıyorum, her rengini kullandım diyebilirim.
elimdeki de bitti hatta yenilemem lazım :KK24:

kontescim yıpranmış saç uçlarına hangisi iyi gelir peki ben sarı seriyi almayı düşünüyorum seninde fikrini alayım hazır hepsini kullandın biliyosun

kontescim yıpranmış saç uçlarına hangisi iyi gelir peki ben sarı seriyi almayı düşünüyorum seninde fikrini alayım hazır hepsini kullandın biliyosun
canım ben yıpranmış saç uçlarına en iyi gelen turuncuyla siyah olarak biliyorum ben turuncusunu ve pembesini kullandım pembe olan parlaklık ve yumuşaklık için turuncu da onarıcı :KK34:

canım ben yıpranmış saç uçlarına en iyi gelen turuncuyla siyah olarak biliyorum ben turuncusunu ve pembesini kullandım pembe olan parlaklık ve yumuşaklık için turuncu da onarıcı :KK34:
gerçek bi sonuç verdi mi canım bana onarıcı lazım aslında çok memnun kalan olduğu için bende bunu almakta karar kıldım ürün bu muEki Görüntüle 602320

selam kızlar,

bende bu kürü yapmayı düşünüyorum.
öncelikle yapım şeklini sormak istiyorum ne kadar sinemeki otuna ne kadar su koyulmalı.birtek ona kafam takıldı :)
kızlar ben haziranda evleneceğim ve 9aralıkta saclarımı siinirlendim kestim kendim kestim :KK43: şuan omuzlarımda. ve hic uzamadı 2 haftadır HC comlex yağı ve şampunı aldım yağı yumuşak ve parlak yaptı ama etki ettimi pek anlamadım ztn şampuanıda bir türlü köpürmüyor bütün saclarıma değiyormu anlamıyorum oyüzden.
saclarım cok gür, dökülüyor ve kepekli.
gür saça nasıl bu kürü yedirebilirim.
sizce faydası olur mu gelin başı yaptırcam ve saclarımın uzamasını istiyorum :KK43:

Son düzenleme:

gerçek bi sonuç verdi mi canım bana onarıcı lazım aslında çok memnun kalan olduğu için bende bunu almakta karar kıldım ürün bu muEki Görüntüle 602320

pembesini çok kullandım , parlaklık veriyordu güya ama ben bi şeysini göremedim.
sarısını kullandım
bi de sarıya yakın turuncu gibi var onu kullandım
en son siyahını bitirdim şampuandan söz ediyorum tabi bunları yazarken

ben hiç birinin üzerinde yazanı gerçekleştirdiğine inanmıyorum nedense ama bu gliss için geçerli değil, marketlerdeki hiç bi markanınkine inanmıyorum

xAyx, senin eklediğin saç bakım spreyi, onlardan da aynı şekilde hepsini kullandım
sadece güzel koktuğu ve saçlarımı açtığı için kullanıyorum
kolay taranmasını sağlıyor ki başka da beklentim olmayan bir ürün

yıpranık saç uçları için süper bir ürün var, eskiden strawberry'nin Türkiye'ye satışı varken almıştım
ilk sayfada var fotosu yanılmıyorsam harika bir ürün
Türkiye'de de satışı varmış galiba ama nerelerde bilmiyorum

Son düzenleme:
selam kızlar,

bende bu kürü yapmayı düşünüyorum.
öncelikle yapım şeklini sormak istiyorum ne kadar sinemeki otuna ne kadar su koyulmalı.birtek ona kafam takıldı :)
kızlar ben haziranda evleneceğim ve 9aralıkta saclarımı siinirlendim kestim kendim kestim :KK43: şuan omuzlarımda. ve hic uzamadı 2 haftadır HC comlex yağı ve şampunı aldım yağı yumuşak ve parlak yaptı ama etki ettimi pek anlamadım ztn şampuanıda bir türlü köpürmüyor bütün saclarıma değiyormu anlamıyorum oyüzden.
saclarım cok gür, dökülüyor ve kepekli.
gür saça nasıl bu kürü yedirebilirim.
sizce faydası olur mu gelin başı yaptırcam ve saclarımın uzamasını istiyorum :KK43:

canım öncelikle hiçbir saç yoktur ki topuz olamasın ben küt olan saçımı bile topuz yapabilmiştim o yüzden içinde en küçük olumsuzluk olmadan bu küre başla..bu su olayını da asıl tarifte çok fazla geldiği için zamanla kendin gözkararı yapabileceksindir merak etme şimdilik yarım çay bardağından biraz daha az suyla başla zaten karışım sıvı olacağı için tüm saça yedirirsin ama amacımız saç diplerine uygulamak öncelikle bunun için fısfıslı şişe yada eski parfüm şişesi filan dedik ama boş en iyisi elinle yapmandır ki zamanla hız kazanacaksındır :KK1: şimdiden mutluluklar inş istediğin gibi uzatırsın canım..saçın omzundaysa sorun yok 3aya kadar göğüs hizana ve hatta biraz daha aşağıya kadar uzamış olur bence..kolay gelsin..

canım öncelikle hiçbir saç yoktur ki topuz olamasın ben küt olan saçımı bile topuz yapabilmiştim o yüzden içinde en küçük olumsuzluk olmadan bu küre başla..bu su olayını da asıl tarifte çok fazla geldiği için zamanla kendin gözkararı yapabileceksindir merak etme şimdilik yarım çay bardağından biraz daha az suyla başla zaten karışım sıvı olacağı için tüm saça yedirirsin ama amacımız saç diplerine uygulamak öncelikle bunun için fısfıslı şişe yada eski parfüm şişesi filan dedik ama boş en iyisi elinle yapmandır ki zamanla hız kazanacaksındır :KK1: şimdiden mutluluklar inş istediğin gibi uzatırsın canım..saçın omzundaysa sorun yok 3aya kadar göğüs hizana ve hatta biraz daha aşağıya kadar uzamış olur bence..kolay gelsin..

hay Allah razı olsun senden kesmemin üzerinden 1 ay geçtiğini ve hala aynı boyda oldugunu bugün fark ettim eskiden cok cabuk uzardı bir kaç senedir uzaması durdu. birden panik oldum ya uzamazsa diye kendi sacınla yapılan topuzla takma saclar bir değildir diye düşünüyorum. bu küre başlayacağım dediğin gibi kürü hazırladıktan sonra fısfıslı şişeye koyayım. peki kalırsa napcam her hafta yeniden mi hazırlamak daha iyi. o bemiksin kokusuda cok kötü ben saclarım dökülüyor diye bemiks evigen vs karışım hazırlatmıştım eczaneye 2kere kullandım bıraktm kokusundan dolayı duruyor hala acaba onu da yeniden kullansam olurmu :)

pembesini çok kullandım , parlaklık veriyordu güya ama ben bi şeysini göremedim.
sarısını kullandım
bi de sarıya yakın turuncu gibi var onu kullandım
en son siyahını bitirdim şampuandan söz ediyorum tabi bunları yazarken

ben hiç birinin üzerinde yazanı gerçekleştirdiğine inanmıyorum nedense ama bu gliss için geçerli değil, marketlerdeki hiç bi markanınkine inanmıyorum

xAyx, senin eklediğin saç bakım spreyi, onlardan da aynı şekilde hepsini kullandım
sadece güzel koktuğu ve saçlarımı açtığı için kullanıyorum
kolay taranmasını sağlıyor ki başka da beklentim olmayan bir ürün

yıpranık saç uçları için süper bir ürün var, eskiden strawberry'nin Türkiye'ye satışı varken almıştım
ilk sayfada var fotosu yanılmıyorsam harika bir ürün
Türkiye'de de satışı varmış galiba ama nerelerde bilmiyorum

elimde bulunsun diye ekliyorum bu tip ürün fotolarını lazım olur diye senin dediğinde var ama tabi ne çare :KK1: nette yazınca bile çıkmıyo zor bulurum galiba

hay Allah razı olsun senden kesmemin üzerinden 1 ay geçtiğini ve hala aynı boyda oldugunu bugün fark ettim eskiden cok cabuk uzardı bir kaç senedir uzaması durdu. birden panik oldum ya uzamazsa diye kendi sacınla yapılan topuzla takma saclar bir değildir diye düşünüyorum. bu küre başlayacağım dediğin gibi kürü hazırladıktan sonra fısfıslı şişeye koyayım. peki kalırsa napcam her hafta yeniden mi hazırlamak daha iyi. o bemiksin kokusuda cok kötü ben saclarım dökülüyor diye bemiks evigen vs karışım hazırlatmıştım eczaneye 2kere kullandım bıraktm kokusundan dolayı duruyor hala acaba onu da yeniden kullansam olurmu :)
öncelikle rica ederim canım inş işine fazlasıyla yarar biz zevk için uraşıyoz ama senin çok güzel bi sebebin var umarım saçların düğününde istediğin gibi olsun..şu ampüllerin tarihine bak tabi öncelikle canım geçmişse günü at gitsin başka çare yok bu arada kalmaz ama kürün kalanınıda saçının tamamına sürersin kesinlikle diğer haftaya bırakma her hafta yenisini yapmalısın beklemez o kadar canım:KK34:

öncelikle rica ederim canım inş işine fazlasıyla yarar biz zevk için uraşıyoz ama senin çok güzel bi sebebin var umarım saçların düğününde istediğin gibi olsun..şu ampüllerin tarihine bak tabi öncelikle canım geçmişse günü at gitsin başka çare yok bu arada kalmaz ama kürün kalanınıda saçının tamamına sürersin kesinlikle diğer haftaya bırakma her hafta yenisini yapmalısın beklemez o kadar canım:KK34:

yarın gidip ilk işim malzemeleri almak olcak :) evet belki bu sayede kepek ve dökülme sorunumda geçer :)
birde kaç saat bekletmek daha faydalı ?

yok canım bu deil bu sarı olan bnmki turuncu total repair yazıyo üstünde 19 bileşenli kuru ve yıpranmış saçlar için ben memnunum yani harika bir ürün demesem de bi çok üründen daha başarılı:KK34: resmi de bu $40809_2_Gliss-Total-Repair-19-Sivi-Sac-Kremi-200ML-Onarici-Bakim-Kuru-ve-Yipranmis-Saclar.jpg

Son düzenleme:
yarın gidip ilk işim malzemeleri almak olcak :) evet belki bu sayede kepek ve dökülme sorunumda geçer :)
birde kaç saat bekletmek daha faydalı ?
başla canım başla bi an önce dökülmeni durdurur bi süre sonra ama kepeğe etkili olmaz kepek için ya limon yada sirke kullanıcan..tarifte yarım-1saat filan demiş ama bence en az 2saat olmalı bazen gece yapıp sabah yıkadığımızda oluyor aklında bulunsun ööle çok katı bi saat kuralımız yok :KK34: :)
yok canım bu deil bu sarı olan bnmki turuncu total repair yazıyo üstünde 19 bileşenli kuru ve yıpranmış saçlar için ben memnunum yani harika bir ürün demesem de bi çok üründen daha başarılı:KK34: resmi de bu Eki Görüntüle 602351
tamam canım sağol gidip iyce bi bakıcam hepsine tek tek ve alıp kullanıcam artık ne zamandır alamadım bi türlü :KK1:

7 ocak 11 ocak 27 aralık 11 ocak kürüme 27 aralıkta saçlarımı kestirdim 28 inde basladım küre bu arada nişanlımla aram düzelince morellerimde düzeldi :)

Eklentiler

• $7 ocak 11 ocak.jpg
    $7 ocak 11 ocak.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $27 aralık 11 ocak.jpg
    $27 aralık 11 ocak.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
7 ocak 11 ocak 27 aralık 11 ocak kürüme 27 aralıkta saçlarımı kestirdim 28 inde basladım küre bu arada nişanlımla aram düzelince morellerimde düzeldi :)

gördünmü bak bi buhran anıyla saçını kesseydin moralin bozulacaktı asla yapma ööle bişi canım oluyo arada moral bozukluğumuz ama iyce bööle şeylere sarılmalıyız ööle anlarda hem uğraş olur kafa dağıtırsın hemde bi bayan kendini güzel hissetti mi hiçbi derdi kalmaz :KK1: devam et canım güzel ilerliyosun daha şimdiden..

Xayx ve kontess siz saç konularında profosyonelsiniz bence:) oyüzden size birşey sormak istiyorum.Saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum,şuan baya uzun belime yakın,ve kendi doğal koyu kahve renginde.Gerçekten çok yıpratır mı saçımı?Bir de bir kaç boyamadan sonra bile mi korumuyor saç kızıl boyayı?hep mi akıyor?

X