Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar papatya suyu saç açma dışında neye yarıyor benim saçlarım çok kuru özellikle uçları yumuşatıyosa eğer ben de kullanayım ya da başka önerileriniz var mı saçı yumuşatmak için?:26:

evet canım birazcık yumuşatıyor şuan aklıma bişi gelmedi ama avonun şu şampuanınıda kullanabilirsin bademyağlı şampuan 4 5lira cıvarı büyük bişi inanılmaz yumuşak ve parlak yapıyor saçı $595-697-large.jpg

bugünlerde canım cok sıkkın hıc saçlarımla ugrasmak ıstemıyorum hatta kestirmek geçiyor içimden nişanlımla biraz sorunlarımız var :KK43:

bugünlerde canım cok sıkkın hıc saçlarımla ugrasmak ıstemıyorum hatta kestirmek geçiyor içimden nişanlımla biraz sorunlarımız var :KK43:

bu aralar sadece topla gözün görmesin canım hiç bişi de yapma ama asla kestirme çok pişman olursun..:KK50:

Ballı şampuan kullanan var mı aranızda?Saçı yumuşacık yapıyormuş diyorlar ama doğru mu bilemedim...

Ballı şampuan kullanan var mı aranızda?Saçı yumuşacık yapıyormuş diyorlar ama doğru mu bilemedim...

aslında balın kullanıldığı maskeler var yumuşatma ve saç uçlarına iyi gelmesi için bu yağ bakımıda oluyo hazır maskelerdede var iyi de geliyor ama şampuanı kullanmadım hiç canım..

evet canım birazcık yumuşatıyor şuan aklıma bişi gelmedi ama avonun şu şampuanınıda kullanabilirsin bademyağlı şampuan 4 5lira cıvarı büyük bişi inanılmaz yumuşak ve parlak yapıyor saçı Eki Görüntüle 600248

Aa iyiyse aliym ben o zmn bundan gelecek katalogta da indirimde ztn saol cnm ama papatya suyunu da yapcam durulama suyu olarak en son durulayip cikiosunuz dimi bidaha su degdirmiyonuz yani saciniza

Aa iyiyse aliym ben o zmn bundan gelecek katalogta da indirimde ztn saol cnm ama papatya suyunu da yapcam durulama suyu olarak en son durulayip cikiosunuz dimi bidaha su degdirmiyonuz yani saciniza
evet canım en son onunla durulayıp çıkıyorum ben ekstradan yıkamaya gerek yok zararlı bişi değil zaten..umarım şampuandan memnun kalırsın canım ben çok seviyorum..

Saçımdaki kuruluk beni öldürecek... Kazık gibi mübarek. Beşinci haftamdayım uzama müthiş ama saçım feci kuru ne yaptıysam işe yaramıyor...

Bazı arkadaşlar saç kreminden bahsetmiş.. Saç kremleri saçı döküyor bence.. Ben de çok uzun süre kullanmıştım mecburen. saçlarım çok dolaşırdı.. sonra bıraktım..

Saç kremi yerinde duş sonrası kullanılan saç serumları var. saçınız nemliyken sürüyorsunuz ve kolayca taranıyor üstelik saçı besliyor. Çeşitli markalarda var.. fiyatı 5-10 tl bişey..

$fotoğraf (2).jpg $fotoğraf.jpg

Kızlarr merhabaa bende fotoğrafımı paylaşıyım dedim bende 1.5 ay oldu sanırım yapıyorum ocak 1de başladım toplamda sanırım 3.5 cm yada 4cm uzadı gözle görülüyor mu bilmiyorum bende ekliyim dedim saçım aynı renk ikisindede buarada ama ışıktan biraz farklı çıkmış. öpüyorum hepinizii tabi 3 cm falan oldugu için bence çok farkedilmiyor

Bazı arkadaşlar saç kreminden bahsetmiş.. Saç kremleri saçı döküyor bence.. Ben de çok uzun süre kullanmıştım mecburen. saçlarım çok dolaşırdı.. sonra bıraktım..

Saç kremi yerinde duş sonrası kullanılan saç serumları var. saçınız nemliyken sürüyorsunuz ve kolayca taranıyor üstelik saçı besliyor. Çeşitli markalarda var.. fiyatı 5-10 tl bişey..

evet bende kesinlikle tavsiye etmiyorum bi iki sefer kullandım ama bırakınca anlıyosunki ne berbat bişeymiş saçı tüy gibi yapıyormuş dediğin gibi biçok ürün var canım saç kremi kesinlikle saçı yumuşatıyor dolayısıyla çok yumuşak olan saç dökülüyor..

aynen..geçen sene çok güvendiğim bir güzellik uzmanı asla saç kremi kullanma dediğinden beri saçıma bir damla bile sürmedim..onun yerine kolay tarama ürünlerinden kullan demişti,ki zaten ben de bi ara bir arkadaşımda denemiştim o spreylerden çok beğenmiştim,kuaför de önerince tamam dedim artık bunu kullanayım diyerekten kolay tarama spreyi aldım.bir iki yıldır asla saç kremi kullanmıyorum,buspreylerle a açıyorum saçımı.benim kullandığım totex conditioner hair sprey,mavi bir sıvı.pembe kaplı olanı da vardı,arkadaşta denediğim oydu.ama aynı şey zaten..kesinlikle çok yararlı.

Son düzenleme:
ossion serumu var iki çeşit ben turuncu şişede olanı kullanıyorum beyaz şişesini de kullandım. ikisi de iyi. duştan çıkınca taramadan önce bir kaç damla elime alıp saç uçlarına sürüyorum. kolayca açılıyor.

Şampuanınızın içine birazcık baden yağı koyun. oda etki ediyor.

saçlarıma yıkandıktan sonra hoby saç koruyucu şekillerndirici krem sürüorum hem rahat açılıor hemde beslenior hem de okadar uzadıki saçlarım kısa sürede herkes şaşırıor şu an gören

X