Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım çok sevindim evet ara ver başlarsın dönüşte mis gibi git sevdiğinin yanına son eklediğin fotoda boyamış mıydın saçını :44: eklesene bakım boyana gerçi o fotodaki rengide ben çok beğenmiştim ama

hemmenn ekliyorum canım

neysee moral bozmak yok canım..bundan sonrakini bemiksle yaparsın.evigende onarıma iyi geliyodu zaten saçına faydası dokunmuştur canını sıkma..

Canim turplu su kürünüde yapiyorum birinden biri uzatir insallah cok cabuk. Artik depresyona falan gircem ve ben saclarima cok önem veririm kisa olmalari nasil moralimi bozuyo anlatamam sanki kisa sacla ben ben degilim gibi hissediyorum. "Sac uzatma yöntemleri" bölümünden cikamiyorum belki baska formüller bulurum falan diye.. Fenalardayim saka maka :)

yok yok sıkma canım kendini elbet işe yarıcak biz o şekilde uzattık saçlarımızı emin olabilirsin..sen arada bi foto ekle önce sonra burdan güzel yorumlar aldıkça dahada çok motive olursun bazen uzadığını farkedemiyoruz başkasından duymak güzel oluyor..

Nasil foto ekleniyo?

Kızlar size bir sorum var. Sinameki veya turplu su gibi hazırlanması ve beklemesi uzun sürmeyen kısa yoldan çözümlü bir formül var mı bildiğiniz?
Babam yapmamı istemiyor kocakarı işi diyor
O yokken kısa sürede yapıp bitirebileceğim bir formül var mı acep ?

flashlı ve flashsız olarak ekledim canım
arkadan çekip koyamadım çünkü saçlarım kabarık ve maşalı şu an düzleştirdiğimde çekip koyacağım boy açısından daha net olur

Nasil foto ekleniyo?
alıntı yaparak cevaplıyosun ya canım ordaki seçeneklerin içinde A harfinin yanında sarı bi gülen yüz var onun yanındada bişi var eklenti ekle butonu ona tıkla dosya seç de dosyanı seç uploaded files tıkla eklenir ööle

lavanta veya zencefil var
bunların suyunu banyodan çıkarken döküyorsun saçına tekrar durulamana gerek kalmıyor
ama sinameki kadar işe yarar mı bilemiyorum

gene en kısası sinamekidir bekletme işi yaş tabi olmadı yatmasını bekle yattıktan sonra sende yapıp yatarsın sabahda görmeden yıkarsın zaten haftada bir yapıcan canım..

harikaaaa!! çok güzel canım rengine bayıldım valla teninede uymuş accık görebiliyom saçında uzamıştı son gördüğümde şimdide bi hacmli duruyo..hadi güzelce bi kucaklaşın güzel vakit geçirin inş sevdiğinle..hadi çok öptüm ben kaçar yarın sınavlarım başlıyo çalışim biraz

ayy teşekkür ettim çok mutlu oluyorum yaaa
gün ışığında daha sarı parlıyor uçları dipleri koyu renk yine :26:
inş. canım iple çekiyorum finallerim biter bitmez yollara düşeceğimm
başarılar sınavlarındaa

ilk foto gecen ay, digeri mayis.. Cok yavas uzamamis mi?

Son düzenleme:

bemiks yerine kullanabileceğim bir alternatif var mı ya çok kötü kokuyor yıkansa da çıkmıyor kokusu :26:

ben kokuyu hiç almıyorum, hatta saçlarım da hiç olmadığı kadar mis kokuyor
kürün içine bir iki damla güzel kokulu başka bir yağ katarsan almazsın sanırım kokuyu

bemiks yerine kullanabileceğim bir alternatif var mı ya çok kötü kokuyor yıkansa da çıkmıyor kokusu :26:

Eki Görüntüle 590766 Eki Görüntüle 590767
ilk foto gecen ay, digeri mayis.. Cok yavas uzamamis mi?
deli misin tabiki uzamış ama kürleri filan yaparsan hızlandırmış olursun yoksa hepimizinkini normal haline bıraksan ohooo hadi kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…