- 5 Eylül 2012
- 3.055
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şuanda saçımda mecitefendi bakım yağı var, yarında 2. sinameki kürümü yapıcam. sinamekili kürü etkilemez sanırım mecit efendi bakım yağı..
canım valla bende sinüzitten yeni kurtuldum o yüzden başa sarmamak istiyorum..evde kalorifer varsa onu değerlendir ben banyolarımıda akşama aldım ve kaloriferin önünde oturup kurutuyorum yada çok gerekirse fön makinasıylada kurutuyorum deviri düşük tutarak..ama düzleştiriciden uzak tut saçını hele ıslakken yapıyorsan aman derim iyce yakar saçını..Kızlar kurutmayı nasıl yapıyorsunuz, benim sinuzitim var ben kurutuyorum makineyle. Arada da düzleştiriyorum falan.
kızlar şuanda saçımda mecitefendi bakım yağı var, yarında 2. sinameki kürümü yapıcam. sinamekili kürü etkilemez sanırım mecit efendi bakım yağı..
kızlar bu arada hep aklıma geliyor unutuyorum. ben son bi kaç yıldır baya bir kilo verdim. annemde bu durumdan rahatsız olduğu için sağlık ocağına vitamin yazdırmış bana. benexol b12. bende biraz araştırdım. iştah açıyormuş, cilde çok iyi geliyormuş ve de saçların daha hızlı uzamasını sağlıyormuş. bileniniz vardır belki de.. işinize yarayabilir. ben kullanıyorum 1 aydır filan. güzel bir vitamin :)
yolun sonuna geldin haa :) bende dinlenme dönemindeyim ama acaba yağ bakımı yapsam mı diye düşüncelere daldım kararsızım7.ci kürümü yaptım son bir kürüm kaldı bugün kozmik bakıma göre yag bakım günümüz hemen değerlendirdim bende :)
Kizlar yazmistim ya 2 haftada 2 cm uzadi diye sacim nazar mi degdi ne oldu bu hafta uzamadi boya yaptim bi hafta once yarinda kurumu yapicam yani boyle ayda 2.5 cm gibi bisi oldu ikinci ayda eder 5 cm arada ne kadar uzuyor herkesin uzadi mi????
hadi kürün hayırlı olsun canım :) inşallah memnun olursun dökülmenin olmamasına sevindim ilk yapan herkeste oluyor çünkü genelde ama dediğin gibi kötüsaçlar gitmiştir zaten ondan dökülme olmuyodr..maske derken gliserinli kürümü diyosn canım :26:Geçen yazdan beri durup durup bakıyordum bu konuya ama bir türlü üşengeçliğimi yenip de başlayamamıştım. Dün ilk kürümü yaptım sonunda. >.< Allah'tan dökülmem olmadı ama zaten olmasını da beklemiyordum yazın o kadar çok saçım döküldü ki bütün ölü saçlar temizlenmiştir eminim.
Ama maskeyi yaptıktan sonra saç uçlarım çok kurumuş gibi geldi bana kızlar. Tüm saçım yumuşak ama saç uçlarımda bir kuruluk var sanki. Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa benim kuruntum mu acaba?
Canimm iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ben sarimsagi yazik olur belki diye blendaxin icine koydum oda sacima iyi gelmedi diye kullanmadim bu hafta. Simdi sen soyleyince aklima geldi belki ondandirr:)) senin 8 hafta + 2 hafta dinlenmede ne kadar uzamisti canim? O iki haftada beklenmeyen bi uzama mi oluyor 3 cm falan gibine güzel maşallah diyelim de bidaha nazar değmesin canım.. ben sinamekinin ilk turunu dün bitiridim daha öncede yapıyodm sinamekiyi bana iyi geliyo yine uzama var saçımda ama şu sarımsaklı şampuanı yapmıyorum sen hepsini bi arada mı yapıyosn canım inşallah istediğin gibi uzar saçların ve sağlıklı olur bu çok önemli
Canimm iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ben sarimsagi yazik olur belki diye blendaxin icine koydum oda sacima iyi gelmedi diye kullanmadim bu hafta. Simdi sen soyleyince aklima geldi belki ondandirr:)) senin 8 hafta + 2 hafta dinlenmede ne kadar uzamisti canim? O iki haftada beklenmeyen bi uzama mi oluyor 3 cm falan gibi
?
Teşekkür ederim. :) Yok canım bu sinamekili kürden bahsediyorum, öyle maske deyiverdim işte.
hımm evet canım saçın uçlarında olabiliyo ama ben bu durumu şöle düşündüm saç uçları en hassas olan kısımlar malum bizde düzleştirici fön maşa derken iyce hassaslaştırdık acaba emiyomu diye düşünüyorum bnm mesela yıkayıncada hemen uçlar kuruyuveriyo bilemedim valla..ama için rahat olsun iyi bi onarıcıdr sinameki eminimki onarıyodr..
Ben hiç düzleştirici maşa vs kullanmadım ama hayatımda. Ayda yılda bir fön çektiririm o kadar. Onarıyordur inşallah, zaten daha ilk kürümdü bu. İkinci kürden sonra da kuru gibi gelirse saç uçlarım zeytinyağı falan sürerim artık. :)