- 18 Mayıs 2012
- 27
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bende bugün basladim bu küre saclarim yumusacik oldu ve canlandi. Turplu su kürüyle sinameki arasinda kararsizdim, acaba 2 günde bir turplu su, haftada bi kere de sinameki yapsam, icine sac bakim yagi eklesem saclarima agir gelir mi?
hadiii ? :) sen ne zamandir yapiyosun ki? ay heyecanlandim be :))olur tabii bnde öle yapıyorum hatta uzama başladı bilee:)
Kizlar bende bugün basladim bu küre saclarim yumusacik oldu ve canlandi. Turplu su kürüyle sinameki arasinda kararsizdim, acaba 2 günde bir turplu su, haftada bi kere de sinameki yapsam, icine sac bakim yagi eklesem saclarima agir gelir mi?
o zaman ilk olmasına verelim ama bendede oluyodu yani aklına takma canım dediğin gibi eğer düzelmezse bu durum yağlarla filan toparlayabilirsin dahada iyi bakım olur hem..saçına o tip şeyleri yaklaştırmadığın için dee bnmde saçlarım uzadı bende yavaş yavaş bırakmaya başlıyorm ayda yılda bir artık.. en iyiside bu zaten eskiden onlar mı vardı sanki
canım sağol evet ya ööle ama bi kere düzleştiriciyi gördük pürüzsüz dzleştiriyo diye şimdi vazgeçemez olduk her seferindede yaktığını görmemize rağmen....hayır artık sadece önlere kullanırım sonrada bırakırım gitsin valla çok lazımsa bi fön çekerim olur biter valla..Sana da kocaman bir alkış o zaman. :) Tabi, en güzeli saçların doğal şekliyle barışık olmak, bize en yakışanı kendi saçımız oluyor bence. :)
Ya kizlar fisfisli sise aldim yep yeni eczaneden hatta camli ve ilk uygulamada tikandi siz nasil yapiyorsunuzda kulanionuz bikac hafta zaten sisenin icine bemixi dökmekte cok zormus ya
kızlar ikinci kürüm kafamda :)) bugün gliserin yağıda aldım, inşallah iyi gelir saçlarımıza :) çok ümitliyimmm:)))
off ya bende bi alabilsem iyi gelecekte hadi yarasın canım :)
evet canım kontesin verdiği tariftede su bulunuyo zaten + bebe yağı ama gliserinin adı yetiyor valla hadi inş iyi gelsin canım..inşallah canım.. sulandırıp kullanılıyormuş aksi halde saçı dahafa kuruturmuş. inşallah iyi gelir. kürümü yıkadım, gliserinli bakım suyumuda pıslattım:) hadi bakalıım:))))
Ya kizlar fisfisli sise aldim yep yeni eczaneden hatta camli ve ilk uygulamada tikandi siz nasil yapiyorsunuzda kulanionuz bikac hafta zaten sisenin icine bemixi dökmekte cok zormus ya
sagol canm :) denemekte fayda var.. insallah cabuk kavusurum uzun saclara 1.5 senedir kisa saclarim biktim artikolur tabi niye olmasın hergün ayrı ayrı bişi yapanlar var saçına..ama yinede birini tamamen bitirip diğerine öle başla derim canım gerçi diyorum ya hergün yapılan protein yada vitamin kürlerini yumurtalı kürleri yağları göz önüne alınca çok da fazla gelmiyor ama saçı alıştırırsan normal uzamasınıda etkilersin bi süre sonra o beni durduruyo ama tabiki yine kendin bilirsin canım kolay gelsin şimdiden..
niye tatlım devamlı kestiriyo musun o kadar zamanda az da olsa uzaması lazım..inş kürler işine yarar canım bende sinamekiyi bitirince gözümü karartıp turpa girişmeyi düşünüyorum hadi hayırlısısagol canm :) denemekte fayda var.. insallah cabuk kavusurum uzun saclara 1.5 senedir kisa saclarim biktim artik
tavsiye üzerine yeni bir bakım maskesi kullanmaya başladım.
kutunun üzerine nasıl kullanılacağı yazılmamış.
ben de tüm saçıma sürdüm.
anında kepeklendim.
dipler pul pul şimdi, iyi mi
sinirlendim ben biraz
al işte..oluyo ööle canım yaa neyse diplere limon uygula biraz bi 10dk bekle yıka kalmaz kepek filan fazla bekletme ama başında..
tamam canım bi deneyeyim, sağol
ürün çok güzel ama kullanım talimatı yazaymış iyiymiş.
bereyle geziyorum mecbur