- 16 Aralık 2012
- 27
- 0
bian önce kurtulursun inş canım takma kafanı yaa düzelir..bu arada blogdaki ojelere bayıldımmm..heryerde aradım ama bulamadım bi türlü çook tatlılarrr...
Ne ürünü bu kızlar??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bian önce kurtulursun inş canım takma kafanı yaa düzelir..bu arada blogdaki ojelere bayıldımmm..heryerde aradım ama bulamadım bi türlü çook tatlılarrr...
Ne ürünü bu kızlar??
loreal elseve yıpranma karşıtı maske dediğim ürün. henüz 1 kere kullandım onda da yanlış kullanımdan kepek oldum. tavsiye aşamasına henüz gelmedim, yanlış anlaşılmasın
loreal elseve yıpranma karşıtı maske dediğim ürün. henüz 1 kere kullandım onda da yanlış kullanımdan kepek oldum. tavsiye aşamasına henüz gelmedim, yanlış anlaşılmasın
canım yılan yağıda iyi olabilir ben dinlenmedeyim diye hiçbişi sürmüyorum yaa..eğer yılan yağı kullanırsan bi kuralı var ona uyarsan mutlu olursun valla 3günde bir yapılıp 3saat bekletildikten sonra yıkanıyor ve bu şekilde etkisini gösteriyor..kolay gelsin canım..dinlenmen de hayırlı olsun :))kızlar sinameki kürünün sonuna geliyorum bana 1 aylık dinlenme sürecimde yılan yağını önerebilecek biri var mı?
aa benim arkadaşım çok memnun bu maskeden..hatta bende alıcam..ama benim bildiğim kadarıyla tüm saça değil, kulak hizasından alta uygulanıyor..saç diplerine sürülmüyor..yumuşacık yapıyormuş saçı
niye tatlım devamlı kestiriyo musun o kadar zamanda az da olsa uzaması lazım..inş kürler işine yarar canım bende sinamekiyi bitirince gözümü karartıp turpa girişmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı
bemiks yerine bepanten olur mu????
ne yazık ki olmuyor arkadaşlar.
bepanten onarım amaçlı bir vitamindir, bemiks b vitaminidir ve uzaması içindir.
bir çok arkadaşımız bemiks kokuyor diye bepanten kullandı ama hiç bir extra uzama elde edemediler.
Canim bemiks B vitamini demissin, ben yurt disinda yasiyorum türkiyeden bemiks getirttim ama üzerinde E vitamini yaziyo :/ benim asil kullanmam gereken B vitamini mi? Eger öyleyse eczaneden B vitamini alayim burda varsa tabii
Ya kizlar fisfisli sise aldim yep yeni eczaneden hatta camli ve ilk uygulamada tikandi siz nasil yapiyorsunuzda kulanionuz bikac hafta zaten sisenin icine bemixi dökmekte cok zormus ya
Evet canım ya bemiksi dökmek çok zor o yüzden ben şırıngayla döküyorum daha pratik oluyor :)
ayy benimki evigen'mis. bosuna mi kullaniyorum yani üzüldüm bak simdi..
Darısı başımıza bonito:))kaç cm uzadı bu zamana kadar
amiinn canım
16.11.2012 de 40 cm miş canım saçlarım şu an 47 cm yaklaşık olarak ama arada saçlarımı kesmiştim de
yani yaklaşık bi 10 cm kadar uzama var
helal sana bak gördünmü ne güzel yaramış işine :) kesmeninde faydası var tabi