cok tesekkurler :)) bepanten ve evigen i demi karisima dahil etmeliyim ? onlardan kac kutu almam gerekecek ? tek kutuda kac tane var digerlerinden ?
canım rica ederim nette bi sorun oldu cvp yazmıştım yayınlanmamış burda evet evigen ve bepanten saça iyi gelen ampullerden bende kullanıyorum sinameki kürüme katıp ve iyi geldi..evigen ve bepanten ampullerde bemiks gibi içinde 5tane var yine bunlardan da 5kutu almanı öneririm maliyeti çok mu olur sana bilemiyorum ama madem fırsatın var stok yapıyosn o zaman 5kutu al bu üç ampulden yağdanda eğer büyük şişe olursa 1yada 2 küçük şişede olursa 2 3, sinameki otundan da 1-2paket almanı öneriyorum TR ye ne sıklıkta gelip gittiğinizi bilmediğim için bööle rakamlar verdim canım yeteceğini umuyorum..
Allah razi olsun ikinizdende ( kkontess ve xAyx ) cok tesekkur ederim :) benim cok fazla gelme firsatim olmuyor o yuzden fazla almaktan baska carem yok :) hersey icin cok tesekkur ederim
son bir sey daha sormak istiyorum :) bemix ampulleri b vitamini karisimlarindanmi oluyor cunku buradaki eczanelerde bkompleks ampulleri satiliyor ve evigen ampulleri e vitamin ampullerimi ?
evet canım bemiksin kutusunun üstündede bemiks kompoze yazar b vitaminidir evigende e vitamini..evigenle bepanteni illa önermemnin nedeni iyi bi onarıcı olmaları inş sanada iyi gelir..
o zaman e vitaminle bkompleks leri burda buldum tr den bir bepantheni alsin annemonun formulunu cozemedim
oh beeee sonunda saclarim uzun olucak insallah :) cok tesekkurler uzuuun uzuuunnn saclarimiz olur insallahh
bende 2aydır uyguluyorum sinemaki kürünü ölçtüm biraz önce 5 cm uzamışş :) sanırım brz daha sabretmem gerekicekkk
bende 2aydır uyguluyorum sinemaki kürünü ölçtüm biraz önce 5 cm uzamışş :) sanırım brz daha sabretmem gerekicekkk
canım sevindim devam et sinameki hiç yarı yolda bırakmıyor insanı uzatmanın yanında eğer saçına maşa düzleştirici vb uygulamazsan saçınıda onarıyo denedim ve gördüm..
Kızlar hepimize kolay gelsin,bende kürden fayda görmeye başlayanlardanım ..Uzuyor hissediyorum..
Daha önce bahsetmiştim saçımı viktoria gibi kestirdim pişanım diye,bugün gittim kuaför bir arkadaşıma saçlarımı kestirdim..
Düz olunca sanırım saç daha uzun gözüküyor.. Boydan uzamaya başladığı içinde kendimi daha iyi hissediyorum.
Öncelikle hepinize yardım öneri ve destekleriniz için teşekkürü borç bilirim.
Saçlarım boynumda..Ben ölçmeyi beceremiyorum ama kuaför arkadaşa verdim mezureyi milimine kadar ölçtü..
Belli periyotlarla tekrar ölçüm yapacak:) artık ben değil matematik konuşacak:)
Buraya defalarca bu sefer başlıyorum yazıp her seferinde ilk kürde bıraktım üşengeçlikten.
Ama bu sefer kesin olarak başlıyorum buraya güncel olarak durumumu yazmazsam gelin dövün beni
Yarın ilk kürü yapıcam
hergün sorguya çekicez senizaten haftada bir canım ya yaparsın günlerini kendin belirle gece gündüz farketmez sonunda çook güzel saçlara kavuşacağınıda unutma ama.. :)
oleyy sorguya çekin beni :)) pazarları seçtim kendine 1-2 saat sonra hazırlayacağım kürü. Yıkadıktan sonra fotosunuda çekeceğim.
Bide saçlarımı 20-30 günde 1 boyuyorum beyazım yok ama açık renk kullanıyorum dibim gelince hemen boyarım. OYüzden saçlarımı koyu kahveye boyatacağımm ve uzatma serüvenim boyunca bidaha boyamicam saçlarımı. Çünkü boyadıkça uçlarından kopuyo saçlarım.
Bende bügun sinameki kurune ba$ladim kizlarr Belçikada yasadigim icin sinamekiyi zor buldum ama basardimm
Bemiks ampulude 5 kutu getirmistim Türkiyeden var yani bol bol
Kürden once saçlarimi kestim bir kaç santim daha iyi gelecegine eminimAyriyetten 8 tane sarimsak rendeleyip ekledim 200ml sampuanima
Resim çektim 8 hafta sonra eklerimmm degisikler için
Benim saçim 3 senedir ayni boyda okadar kötulerki kimsenin saçlari benimkinden kötu olamaz eger benimki uzarsaa hepinizinki uzar kizlar yuzde yuzz eminimmm
öpuldunuzzzz babaaaaayyyyyyyyy
Evet canım 5. kürü yaptım,uzadığını gözlemleyebiliyorum.işte bu kadar :) tebrikler canım hadi gözün aydın devam et dahada çok faydasını göreceksin inş..tam bi turun bitmedi demi daha..