uzun saç insana ayrı bi güven veriyo bide her giydiğin kıyafet ayrı güzel duruyo sanki :26: tabi bide hiç kalçasına kadar uzatamayan biri varsa onun hasretiyle yaşıyo o merak var genelde
evet benim hislerime tercüman olmuşsun canım :))) Hiç kalçama kadar uzun saçlarım olmadı çünkü her sene en az bir kere kestirme işlemini uygulamışımdır sebebi de bunalıma girdikçe strese girdikçe canım sıkıldıkça kendimi kuaförde bulmuş olmam insan o zamanlarda biraz değişiklik arıyor kimi saçını boyatıyor kimi saçını kestiriyor. <hem merak ediyorum o kadar uzun nasıl olur diye hem de içimde bir hasret var uzun saça kalçama kadar uzadıktan sonra daha da uzatmam o kadar uzun saçla gezmem büyük ihtimalle uçlarından aldırırım biraz şimdiki kısa saçlarımla bile bazen zar zor baş ediyorum :))
Ayın 24-25 gibi olacakmış;net saati günü yazdığında ,aktarırım buradanpeki şu ay takvimine göre bu ay hangi gün kestirmem daha doğru olur o konu hakkında bir bilgin var mı :26:
uzun saçlı bayanlar her zaman daha çok ilgiyi çekiyor
herşeyin başı bu zaten.kadınların çoğu ilgi manyağı.egolarını tatmin etmek için sürekli ilgiye ihtiyaç duyuyorlar.düşünsene benim göstereceğim ilgiyle o egosunu tatmin edecek.beni seveceğinden değil,egosunu tatmin etmek için ilgimi isteyecek.off ya,keşke erkek olsaydım.
herşeyin başı bu zaten.kadınların çoğu ilgi manyağı.egolarını tatmin etmek için sürekli ilgiye ihtiyaç duyuyorlar.düşünsene benim göstereceğim ilgiyle o egosunu tatmin edecek.beni seveceğinden değil,egosunu tatmin etmek için ilgimi isteyecek.off ya,keşke erkek olsaydım.
Kontessimize full destek ,yüklenin kızlar:)
Bu arada alakasız ama ileteceğim demiştim: "23 Kasım 2012 saat 03:11’den 25 Kasım 2012 saat 14:18e kadar saç kestirmek ve boyatmak için uygunmuş" ..İlgilenenlere.
* Kozmik bakımdan alıntıdır.Kendisine de sonsuz teşekkürler.
selamlar..ben birşeyi anlamadım kızlar..8 hafta yapıp sonra 2 hafta dinlendiriyoruz..peki bu dinlendirme sonunda gene bir 8 hafta devam mı ediyoruz yoksa olay bitiyor mu
selamlar..ben birşeyi anlamadım kızlar..8 hafta yapıp sonra 2 hafta dinlendiriyoruz..peki bu dinlendirme sonunda gene bir 8 hafta devam mı ediyoruz yoksa olay bitiyor mu
Ben şu şekilde yapcam istersen sen de öyle deneyebilirsin
Uzayana kadar 4 tur yapcam bir seneyi biraz geçecek benimki çünkü kalçama kadar uzatmak istiyorum.
1.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme
2.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme
3.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme
4.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme
Böylece ilk turda 3 ayı doldurmadan arada 2 hafta dinlenmiş olacak saçlarım
Bir de turlar arasında da 2 hafta dinlenme süresi verdim ki saçım sinamekiye alışmasın uzaması durmasın diye.
biri bana yaridm etsin lutfennn :) bir kac saatim kaldi :)
arkadaslar planlarim bozuldu ve ben ne yazikki turliyeye gidemiyorum annemle babam gidiyolar bu aksam benimde malum listeyi hazirlamam gerekiyor :) ne bemix ne sinemaki nede badem yagini bulabildim burdahazir sansim varken bana 3 undende 3 ay icin yetebilecek miktaralari yazabilirmisiniz lutfennn son bir kac saat var gitmelerine
ayrica haftada iki kez yapabilirmiyim bu kuru ben? iki kez yaparsam haftada 3 ay icin gerekli olabilecek miktar :)? biliyorum cok soruyorum kusura bakmayin yardimci olursanizz cok cok mutlu olucam
sacimi omuzuma kadar kestim ne kirik kaldi ne bisey ama cok kisalttim ve bu benim sansizligimdirki kuzenimin nisan gunu belli oldu yaklasik 3 ay sonra ve ben bu kisa saclarla nisanda dolasmak istemiyorumuzatmaliyim nekadar uzarsa.
At sampuanini duymussunuzdur belki ondan aldim ve kullanmaya basladim sacimin dokulmesi durdu az dokuluyor sinamekiyi kullanirsam bu sampuan sorun yaparmi acaba diye dusunuyorum ? sampuandan gayet memnunum saclarim yumusak parlak oldu bu yuzden kullanmadi devam ettirmek istiyorum
Ayrica turplu suyu da yapmistim oda basarili olmustu sinamekiyle onuda kullanabilirmiyim acaba ?
hersey icin coooook tesekkurelr :) yardimlarinizi bekliyorum
biri bana yaridm etsin lutfennn :) bir kac saatim kaldi :)
arkadaslar planlarim bozuldu ve ben ne yazikki turliyeye gidemiyorum annemle babam gidiyolar bu aksam benimde malum listeyi hazirlamam gerekiyor :) ne bemix ne sinemaki nede badem yagini bulabildim burdahazir sansim varken bana 3 undende 3 ay icin yetebilecek miktaralari yazabilirmisiniz lutfennn son bir kac saat var gitmelerine
ayrica haftada iki kez yapabilirmiyim bu kuru ben? iki kez yaparsam haftada 3 ay icin gerekli olabilecek miktar :)? biliyorum cok soruyorum kusura bakmayin yardimci olursanizz cok cok mutlu olucam
sacimi omuzuma kadar kestim ne kirik kaldi ne bisey ama cok kisalttim ve bu benim sansizligimdirki kuzenimin nisan gunu belli oldu yaklasik 3 ay sonra ve ben bu kisa saclarla nisanda dolasmak istemiyorumuzatmaliyim nekadar uzarsa.
At sampuanini duymussunuzdur belki ondan aldim ve kullanmaya basladim sacimin dokulmesi durdu az dokuluyor sinamekiyi kullanirsam bu sampuan sorun yaparmi acaba diye dusunuyorum ? sampuandan gayet memnunum saclarim yumusak parlak oldu bu yuzden kullanmadi devam ettirmek istiyorum
Ayrica turplu suyu da yapmistim oda basarili olmustu sinamekiyle onuda kullanabilirmiyim acaba ?
hersey icin coooook tesekkurelr :) yardimlarinizi bekliyorum
uzun zamandır yapmadığım için badem yağı kaç şişe gider bilmiyorum ama 3 şişe yeter tahminimce.
sinameki bir poşet alıyordum ben, 1 sene gidiyordu.
öyle bildiğimiz poşet değil tabi, aktarlık poşet. 1 karış kadar uzunluğu.
1 kutu bemiksde 5 şişe var.
onu da hesaplarsak 3 kutu yeter de artar
canım bemiksin içinde 5adet ampul var biliyosn ve bi tur 8hafta sürüyo sen dolayısıyla 3-4kutu aldır her ihtimale karşı badem yağındanda büyük şişe olursa 2tane aldır dursun küçük şişelerde alacaklarsa yine 3 hatta 4tane al derim kürün bitse bile sonraları yine lazım olur kullanırsın..badem yağını tek başına bile saç uçlarına sürersin mesela bakım amaçlı..bu arada bemiksin yanına evigen ampul ve bepanten ampulüde tavsiye ediyorum bu saydığım üç ampul toplamda 15lira tutuyor bu da bilgine..